Rüyada Ölünün Ağlaması Görmek

Ayrıca bkz:  Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri

Rüyada ölünün ağlaması, ukde kalması anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri yapmak istediği bir şeyi bir türlü yapamayacağı, elindeki imkânları bu amaçla harcayacağı, ancak birçok sorunla karşılaşmasından ötürü bir süre sonra vazgeçeceği ve vazgeçse bile aklının bir köşesinde hep o şeyi düşüneceği şeklinde yorulur.

Rüyada ölünün ağlaması ne anlama gelir, çok arzu edilen bir şeyden mahrum kalmaya ve bu yüzden büyük üzüntüler çekmeye alamet eder. Kişi, istediğinden ne olursa olsun vazgeçmemeli aksi takdirde kaybeder ve hayallerine kavuşamaz.

Rüyada ölünün ağlaması nedir; rakiplerin ve çekemeyen kişilerin ayak oyunları yüzünden isteklerin yerine gelmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük bir yıkıma uğranacağına, aile ilişkilerinin bozulacağına, emeklerin heba olacağına, devam eden işlerin sekteye uğrayacağına ve kederle geçecek bir dönemin başlayacağına rivayet edilir.

Rüyada ölünün ağlaması ne demek; gerek bir gönül ilişkisinin bitmesi gerekse de bir çocukluk hayalinin gerçekleştirilememesi yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşanacağına, kapalı kapılar ardında gözyaşı döküleceğine, ne yapılırsa yapılsın bellekten atılamayacağına ve zaman zaman acı verici boyuta ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ağlaması tabiri, yapılan hatalar yüzünden büyük imkânlarla dolu hayatın kaybedileceği, sevilen ve değer verilen kişilerle aranın açılacağı ve geçimin zor olduğu bir hayata alışmak zorunda kalınacağı anlamına gelir.

Rüyada ölünün ağlaması İslami rüya tabirleri, karar verirken çok yönlü düşünmek gerektiğine ve hayati konularda adım atarken deneyim sahibi kişilere danışılması zorunda olduğuna yorulur.

Ölünün Ağlaması

“Rüyada Ölünün Ağlaması Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Babaannem yaklaşık 1 yıl önce vefat etti. Gece rüyamda anneme kızıyordu ve ağlıyordu ben de babaanneme kızıyordum “anneme kızma” diye. En sonunda üçümüz de hüngür hüngür ağlıyorduk.

  2. Benimde babannem 34 gündür öldü ve rüyamada öldüğünü biliyordum ama gelmişti ve o öldükten sonra olanları anlattım oda ağladi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir