Rüyada Arkadaşları Görmek

Ayrıca bkz: Arkadaşla Kavga Etmek, Sevgili 

Rüyada arkadaşları görmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta birtakım başarılara imza atacağına işarettir. Bu başarılar genellikle iş hayatında meydana gelecektir. Ticari anlamda yaptığı veya yapacağı yatırımlar, atılımlar kendisini çok iyi yerlere getirecek olan fırsatlara dönüşecektir. İş hayatında büyük başarılar yaşayacak bunun akabinde de büyük paralar kazanabilecektir. Daha önceden yaşamış olduğu özellikle maddi sıkıntıları bu dönemde büyük ölçüde aşacaktır. 

Rüyada arkadaşları görmek ne demek maddi anlamda rahatlayacağı gibi manevi anlamda da bir rahatlama söz konusu olacaktır. Kişi kendi içindeki manevi boşluktan kurtulacaktır. Rüya sahibi arkadaşları aracılığıyla hayırlı ve sevinç getirici haberler alacaktır. Bu güzel dönemlerde ailesi ve arkadaşları hep yanında olacak ve desteklerini hiç esirgemeyeceklerdir. İş hayatında başka girişimlerde de bulunacak ve kazancını artırmak için daima çalışmaya devam edecektir. İş hayatında parlayacak bir kişi olması başka iş arkadaşlarından çoğunu kıskandıracak ve kendisine rakip edinecektir.

Rüyada Arkadaşları Tarafından Dışlanmak

Rüyada arkadaşları tarafından dışlanmak rüyayı gören kimsenin yaşantısında bu dönem bazı sorunlar yaşayacağına işarettir. Bu sıkıntılar hem iş ortamında hem de aile ortamında olabilir. Yaşanan sorun ikisiyle de ilişkili olabilir. İş hayatında yaşadığı problemler canını fazlasıyla sıkacak ve bir süre bu problemleri aşmak için çaba gösterecektir. 

Rakipleri ve patronları tarafından zor duruma düşebilir. Maddi anlamda bazı sıkıntıların yaşanacağı bir dönem olacaktır.İş hayatındaki aksaklıklar kişinin tüm yaşamına yansıyacak ve beraberinde pek çok sorun getirecektir. Aile arasında maddi sıkıntılardan dolayı bazı gerginlikler, huzursuzluklar yaşanabilir. Kişi bu huzursuzlukları aşmak için, durumunu iyileştirmek için çaba göstermezse mevcut durumundan daha kötü bir duruma düşebilir. Ailesi ile yaşadığı problemlerden dolayı çevresindeki kişilerde kendisini kınayacak ve dışlayacaktır. Aşk hayatında problem yaşayacağı bir dönemdir. Eğer kişinin bir ilişkisi varsa bu dönemde ilişkisi bitebilir veya büyük bir sarsıntı geçirebilir.

Rüyada Eski Arkadaşları Görmek

Rüyada eski arkadaşları görmek rüya sahibinin gerçek hayatında birtakım sorunlar yaşayacağına ancak bu sorunların üstesinden geleceğine işarettir. Bu rüyanın anlamı kişinin karşılaştığı zorluklar neticesinde deneyim ve tecrübelerini kullanarak bu engelleri aşması şeklinde yorumlanmaktadır. 

Eski arkadaşları görmek kişinin daha önceden başına gelmiş olan kötü bir durumun tekrar yaşanması şeklinde ifade edilebilir. Özellikle iş hayatında yaşanacak ciddi problemlere delalet eder. Kişi önceden işsiz kalmış olduğu bir dönem yaşamışsa tekrar böyle bir durumla karşılaşabilir. Veya daha önceden ilişkisinde meydana gelen bazı sorunlar yeniden baş gösterebilir. 

Bu rüya bazı rüya yorumcularına göre kişinin geçmiş yaşantısına duyduğu özlemin bir yansıması olmaktadır. Kişi yaşlı ise gençlik çağlarına; evli ise bekarlık dönemlerine; genç ise çocukluğuna özlem duymaktadır. Geçmiş zamanda kalmış bir kimse de aynı şekilde özlem duyulan bir kimse olabilir. Kişi o günlere dönmek istemekte ve özlem duymaktadır.

Rüyada Eski Okul Arkadaşlarını Görmek

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek rüyadaki kişinin çevresindeki bazı kimselere yardım etmek durumunda kalacağına işarettir. Rüya sahibinin çevresinde bulunan bazı kişiler kendisine danışarak herhangi bir konuda yardım, fikir, para isteyeceklerdir. Özellikle manevi anlamda destek olması gereken bir dönem olacaktır. 

Rüyanın kahramanı iş hayatında oldukça başarı gösteren bir kimse olduğundan kısa zamanda çok tanınan bir kişi haline gelecektir. Tanınan bir kimse olmanın getirdiklerinden biri olarak da çevresindeki insanların taleplerine sırtını çeviremeyecektir. Kimi maddi kimi manevi anlamda pek çok kişi kendisine destek olmasını isteyerek, rüya sahibinin kapısını çalacaktır. Kişi bu kimselere isteyerek yardım edecek ve bu kimselerin dualarını alacaktır.

Rüyada Okul Arkadaşlarını Görmek

Rüyada okul arkadaşlarını görmek rüyayı gören kimsenin geçmişte yaşadığı bazı pişmanlıklarının olduğuna işarettir. Bu pişmanlıkların ana sebebi bazı kimselerin kalbini kırmak ve üzmekten kaynaklanmaktadır. Kişi okul, üniversite veya eski işyeri döneminde aslında kırmak istemediği bazı kimselerin kalbini bilerek veya bilmeyerek kıracaktır. Bu durum kendisinin geçmişe pişmanlık duyarak yaşamasına neden olur. 

Geçmişte yapmış olduğu hataları düzeltme imkanı bulacak ve bu imkanları değerlendirmek isteyecektir. Mahcup olduğu kişi ile bu dönemde karşı karşıya gelebilir. Çok uzun zamandır, yıllardır görmediği bir kimseyi görmeye gidebilir. Aynı zamanda bu rüya, çok uzaklardan gelecek olan davetsiz misafire de işaret olmaktadır.

Arkadaşları Görmek

“Rüyada Arkadaşları Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir