Rüyada Asansörde Kalmak Görmek

Ayrıca bkz: Asansör Görmek, Merdiven

Rüyada asansörde kalmak rüya sahibinin çevresinde kötü insanlar olduğuna işarettir. Kişiye zarar vermek, üzmek, ayağını kaydırmak isteyen kimseler çevresinde dolaşıp durmaktadır. Bir fırsat yakaladıkları anda rüyayı gören kişiye zarar vermek için birbirlerini kollamaktadır. Bu kimseler iş hayatında sizi kıskanan, yerinizde olmak isteyen, başarılarını çekemeyen insanlar olabilir. Hayatın her evresinde karşımıza çıkan bu insanlar sadece iş değil, eğitim ve aile konusunda da sergiledikleri kıskanç davranışlar neticesinde kimi zaman zarar verici olabilirler.

Önemli bir sırrınız çıkmaması gereken bir dönemde gün yüzüne çıkabilir. Bu durum pek tabii sizi sevmeyen ve kıskanan insanlar tarafından gerçekleştirilecektir. Söylediğiniz sözler daha sonra başka bir yerden çıkıyorsa bu insanlarla aranızda olan mesafeyi olabildiğince açmanızda fayda vardır. Ne kadar dikkat etseniz de en yakın fırsatta sizlere bir zararları dokunacaktır. Bu zarar maddi anlamda ve aile bağları konusunda olabilir. Arkadaş seçiminizde biraz daha dikkat etmeli ve çevrenizdeki insanlarla aranıza uygun mesafeyi artık koymalısınız. Aksi takdirde başınıza gelecek tüm aksiliklerin tek bir nedeni olabilir.

Rüyada Asansörde Kaldığını Görmek

Rüyada asansörde kalmak kişinin başarısızlığa uğraması anlamına gelir. Kişi herhangi bir nedenden ötürü istediğini elde edemez ve başarısızlığa düşer. Bu rüya genellikle rüyayı gören kişinin arkasından sinsice kuyusunu kazan, onu engelleyen, yoluna taş koyan bir kimse olduğu şeklinde yorumlanır. Çevrenizde sizi çok kıskanan veya hiç sevmeyen biri veya birileri olabilir. Bu kimseler ellerine fırsat geçtikçe size zarar vermeye, sizi üzmeye devam edecek ve açığınızı kollayacaktır. Eğitim hayatında özellikle karşınıza çıkabilecek olan kimselerdir. Önemli bir sınavı, mülakatı, elemeyi geçmek adına değil sizi geçmek adına çalışmaya devam edecektir.

İş hayatında da aynı şekilde önünüze engeller koyan, yaptıklarınızı küçümseyen bazı kişilerle aynı ortamda çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bu insanlarla aynı ortamda olmak elinizden gelen bir şey olmayabilir. O halde yapılması gereken tek şey aradaki mesafeyi kurarak size verebilecekleri hasarı en aza indirgemek .

Rüyada Asansörde Kalmak ve Kurtulmak

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak kişinin kendi hataları nedeniyle ufak bir sıkıntılı dönem atlatacağına işarettir. Kişi bazı hataları, özensizlikleri, sorumsuzlukları nedeniyle zor bir sürece girebilir. Genellikle maddi anlamda yaşanan sıkıntıları ifade etmektedir. Eşler arasında yaşanan büyük gerginlikler de bu sıkıntıların başında gelir.

Kişi kendi hatasıyla düştüğü bu durumdan kendi çabaları ile kurtulmak istemekte ancak sandığından daha uzun sürmekte ve sonuç vermemektedir. Çevresinde örnek alabileceği, danışabileceği bir kimse aramaktadır. Bu kimse karşısına bir fırsat olarak çıkacak ve her şeyin eskisi gibi olmasını sağlayacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya başkalarının kötülükleri nedeniyle zor duruma düşmüş bir insanı ifade etmektedir.  Sıkıntılı ve zorlu sürecin ardından kişi rahata kavuşacak ve aynı hataları tekrar yapmamaya dikkat edecektir.

Rüyada Asansörde Mahsur Kalmak

Rüyada asansörde mahsur kalmak rüya tabirlerinin genellikte bir yakını tarafından zarar görmek anlamına gelmektedir. Dost bildiği düşmanlarını tanıyabileceği bir dönem içerisindedir. Bu sinsi kişiler kendilerini çok iyi bir şekilde göstereceklerdir bu dönemde. Düşmanın garezine uğramaya işaret eder. Yakın zamanda kendisini üzen bir olay yaşamışsa, başından sıkıntı veren bir gün geçtiyse bunun en önemli nedeni bu dönemde çevrenizdeki dost bildiğiniz düşmanlardır. Bu rüya bazı rüya yorumcularına göre rüyayı gören kişinin kafasının çok karmaşık olduğuna inanılır.

Bu kafa karışıklığının nedeni ailevi, ilişkiler, iş hayatı gibi durumlarda olabilir. En önemli nokta ise ikili ilişkilerde ve para ilişkilerindedir. Rüya sahibinin yaşadığı ilişki kendisini boğan bir ilişki olabilir. Maddi anlamda ise borcu olan bir kimsenin bu tür bir rüya görmesi olağan olarak karşılanır.

Rüyada Asansörde Sıkışmak

Rüyada asansörde sıkışmak rüyayı gören kimsenin yakın zamanda bir sıkıntıya düşeceğine işarettir. Maddi anlamda büyük kayıp yaşayabilir. Haciz gibi bir durumla karşılaşması mümkün olabilir. Bir kimseye olan borcu rüya sahibini bunaltıp, daraltıyor olabilir. Eğer bir borcunuz yoksa yakın zamanda bu tür bir girişimde bulunabilirsiniz.

Maddi anlamda destek görmeniz gereken bir döneme gireceksiniz. Çevrenizdeki insanlar sizin bu düşüş döneminize sevinecek amaçlarına ulaşmış sayılacaklardır. Bu rüya ile birlikte rüya sahibinin rahatı ve huzuru kaçar. Çalkantılı bir hayatı geçirecek ve düzensiz bir yaşama sahip olacaktır. Yaşamından giden düzen kişinin yanındaki insanları da giderken alacaktır.

Rüyada Asansörde İnip Çıkmak

Rüyada asansöre bir inip bir çıkmak rüya sahibinin değişken bir karakteri olduğunun göstergesidir. Günlük hayatında ve genel olarak hayatının tamamında tutarsız davranan bir kimse olarak tanımlanabilir. Hayatın pek çok farklı noktasından zevk almayı başarabilen biridir kendisi. Bu nedenle üzüntülerini uzun yaşamaz, bir mutluluğa bağlanıp kalmaz. Başarıyı yakalayabilecek bir kimse gözüyle bakılabilir. İnişli çıkışlı ruh halleri nedeniyle en ufak bir şeye bile net karar verememesi kendisini de yanındaki kişiye de zaman zaman oldukça mutsuz etmiştir.

Asansörde Kalmak

“Rüyada Asansörde Kalmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Torunumla asansöre bineceğiz, ben biniyorum torunum aşağıda kalıyor. Çok yüksek kata çıkıyorum.

  2. Hastaneye gidiyoruz sonra hastanenin asansörüne tanımadığım insanlarla biniyorum. Sonra asansörde kalıyorduk sonra kurtulduğumuzda asansöre bindiğimiz yeri uzaktan gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir