Rüyada Akrabasını Görmek

Rüyada akrabasını görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan bir zarara uğrayıp bu zarar nedeniyle aile ve akraba ilişkilerinde sıkıntı yaşayacağına fakat bu maddi ve manevi kaybın zararlarını ortadan kaldırmak ve bozulan aile ile akraba ilişkilerinin düzeltmek için çok uğraş vereceğine delalet eder. Uğraşlarının ardından ise hayırlı ve kısmetli yardımlar alıp durumunu düzelteceği ve yeni adımlar atarak sıkıntılarından kurtulacağı hatta ailesinin desteğini de alarak yeni başlangıç yapacağı ama bunun için çok uğraş vermesi gerektiği şeklinde yorumlanır.

Bazı rüya alimlerine göre ise akraba destek, güç ve kuvvet olarak yorumlanır. Yani rüyada akrabasını gören kişi eğer iş sahibiyse yeni bir işe gireceği, evli ise akraba desteği ile yeni bir mal edineceği, bekar ise akrabaları aracılığı ile yeni bir insanla tanıştırılıp evleneceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Akrabasını Hamile Görmek

Rüyada akrabasını hamile görmek rüyayı gören kişinin çekeceği sıkıntılardan sonra ansızın, hiç beklemediği bir anda yardım alacağını gösterir. Eğer rüya sahibinin bir işyeri varsa bu işyerini borçlar nedeniyle kaybedeceği fakat bir yakınının sayesinde bu borçlarını ödeyip tekrar işyerini kurtaracağı; rüya sahibi eğer evli ise eşi ile yaşadığı hem maddi hem de manevi problemleri ailesinin çok yakın bir dostu olan birinin devreye girmesiyle atlatacağı şeklinde yorumlanır.

Eğer rüyada görülen akraba abla, kardeş ya da kuzen gibi yakın akrabalar ise laf, söz olarak da yorumlanır. Yani rüya sahibinin lafının yakın çevresinde geçeceği ve bunu rüyayı gören kişinin duyması üzerine bazı sıkıntılar yaşanıp küslükler olacağını, dargınlıklar olacağını fakat araya giren insanlar ile bu husumetin, gerginliğin biteceğini işaret eder. Eğer rüyada görülen hamile akraba kız çocuk dünyaya getirdiyse bu rüyayı gören kişinin etrafında kendisine kızgın ve küskün olan bir yakınının varlığını ve kendisinden bir açıklama, bir özür beklediğini gösterir ama rüyada görülen hamile akraba bir erkek bebek dünyaya getirdiyse, rüya sahibinin etrafında ona dua eden, yaptığı bir iyilikten dolayı ona minnet duyan, kendisine çok yakın hisseden bir yakınının varlığı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Akrabasını Öldürmek

Rüyada akrabasını öldürmek, ani ve beklenmedik olayların habercisidir. Rüyayı gören kişinin, elini attığı işte eğer dikkatli olmaz ve ilişkilerini sağlam tutmazsa aniden tepetaklak olacağı ve bir daha toparlanamayacağı ama aksine ilişkilerini iyi tutar ve çevresindeki kötü niyetli insanlara karşı uyanık olursa kazancına kazanç katacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada hamile olan bir akrabasını öldürmek, rüya sahibinin çevresinde çok iyi niyetli ve yardımsever biri olduğuna ve kendisine aslında yardım etmeye çalışırken rüya sahibinin yanlış anlaması nedeniyle kalbini kıracağına ve belli bir zaman geçtikten sonra farkına varıp özür dileyeceğine işaret eder. Eğer rüyada öldürülen akraba erkek ise rüyayı gören kişinin maddi ve manevi anlamda çok zor bir durumdan aniden, hiç beklemediği bir anda yardım alarak kurtulacağını, bu nedenle de o kişiye minnet duyacağını gösterir. Eğer rüyada öldürülen akraba bir bayan ise, rüya sahibinin iş hayatında aslında kendisine yakın görünen, derdini paylaşan ama aslında kötü niyetli bir kişi tarafından hiç beklemediği bir anda tongaya düşürüleceğine ve daha bunun şokunu atlatmadan maddi anlamda elinde bulunan bazı varlıkları kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada Akrabasını Öpmek

Rüyada öpmek, öpülmek veya öpüşmek genel anlamda müjdeli haber olarak yorumlanmaktadır. Rüyada akrabasını öpmek ise, rüyayı gören kişinin yakın çevresinden bir akrabasına, bir dostuna ya da arkadaşına farkında olmadan, bilinçsizce bir iyilik yapacağına hatta bu iyilik sayesinde ise o insanın hayatına huzur ve mutluluk kattığı gibi maddi açıdan da refaha kavuşturacağına delalet eder.

Rüya sahibi eğer evli ise ve rüyasında bir akrabasını öpüyor ise yakın zamanda bir bebek sahibi olacağı ve bu mutlu ve müjdeli haberi yakın çevresiyle paylaşıp çevresinden övgüler ve güzel temenniler alacağını işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi bekar ise ve rüyasında bir akrabasını öpüyor ise yakın zamanda akrabaları aracılığı ile yeni bir insanla tanışıp o insanı seveceği ve dünya evine girmek için ilk adım olan söz kesme, nişan gibi bir töreni çevresine duyuracağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada öpülen akraba bir çocuk ise, rüyayı gören kişinin sevineceği bir haberin yolda olduğunu, yakın zamanda kulağına geleceğini ve bu haberi alan rüya sahibinin çok mutlu olup maddi ve manevi anlamda refaha ve huzura kavuşacağını delalet eder.

Rüyada Akrabasının Öldüğünü Görmek

Rüyada ölüm kelime anlamının aksine yeniden diriliş, yeşeren umutlar olarak yorumlanır. Rüyada akrabasının öldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin çevresinden yakın bir kişinin maddi veya manevi bir desteğini alarak toparlanacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi rüyasında bu akrabasının cenaze törenine katıldıysa, rüya sahibinin yardıma muhtaç olan bir yakınına el uzatacağı, yardım edeceği ve bu nedenle de yardım alan kişinin kaybolan umutlarının yeniden yeşerip rüyayı gören kişiye çok dua edeceğini, aynı zamanda rüya sahibinin bu yardım sonrasında yolunun ve bahtının açılıp, maddi ve manevi bir bolluğa erişip mutlu olacağı şeklinde yorumlanır. 

Eğer rüyada ölen akraba bir çocuk ise, rüyayı gören kişinin aniden, hiç beklemediği bir anda ve bütün ümitlerinin tükenip hayalini bile kuramadığı bir anda çok istediği bir dileğinin gerçekleşip yaşamının bu doğrultuda değişeceği ve çok mutlu olacağını işaret eder. 

Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada akrabasının öldüğünü gören kişinin verilmiş bir sözü olduğu ve bu sözünü tutmadığı hatta unuttuğu için yolunun, şansının ve bahtının kapalı olduğu eğer bu sözü hatırlar ve yerine getirir ise şansı, bahtı ve hayatının olumlu anlamda değişip talihinin döneceği şeklinde yorumlanır.

Ayrıca bkz: Aile, Sevgilinin Annesi

Akrabasını

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir