Rüyada Araba Çaldırmak Görmek

Rüyada araba çaldırmak rüya sahibinin aile hayatında veya iş hayatında birtakım sorunlar yaşanacağına işaret eder. Bu sorunlar genellikle kişisel sorunlar olacaktır. Ekonomik olmayan bu sıkıntılar kişinin ailesiyle arasını açacaktır. Kişi zamanında çok sevdiği bir kimse ile fikir ayrılığına düşüp tartışma yaşayabilir. Aile içerisinde yaşanabilecek sorunlar yeni yapılacak bir evlilikle ilgili olabilir.

Rüya sahibi bekar ise ailesinin karşısında eş adayını çıkaracak ancak beklediği tepkilerle karşılaşmayacaktır. Bu ve benzeri durumlar aile içerisinde gerginlikler ve ayrılıklar yaşanmasına neden olacaktır. Evlilik adımı atılabilir ancak bu adım evliliğe ulaşamayabilir. Bir nişanlılık veya sözlülük bozulabilir. Zaten sorunlu giden bir evlilik son bulabilir.

Rüyada arabasını çaldıran kişi arabasını tekrar buluyorsa aile arasında yaşanacak olan sıkıntılar kısa süreli olacaktır. Eğer rüyayı gören çaldırdığı arabasını bulamadan uyanıyorsa bu sıkıntılar uzun hatta çok uzun sürebilir. Aylar, yıllar alabilir. Bu rüya kişinin bir hedefi olduğuna, çalışıp azmederek bu hedefine ve amacına ulaştığına ancak kazandığı şeye doyamadan onu kaybedeceğine işarettir. Bu açıdan değerlendirildiğinde çok yaklaşılan ancak yeterli gelmeyen bir sınav, mülakat sonucuna da işaret edebilir.

Rüyada arabasını çaldırmak bu rüya aynı zamanda rüyadan etkilenen kişinin ruh halinde ve kafasında yer alan çelişkili durumlara işaret eder. Kişi bu dönemde oldukça kararsızdır. Eğer bekar ise bu dönemde kafasında ilişki, aşk, evlilik, karşı cins gibi konular olabilir. Bu konular rüya sahibinin kafasını fazlasıyla kurcalıyor ve gerçek hayatta unutkanlıklar, dikkatsizlikler yaşamasına, sıradan hata ve sakarlıklar yapmasına neden oluyordur. Bu rüya bazı rüya tabircilerine göre rüya sahibinin sevdiği bir yakınını kaybetmesi anlamına geldiğini belirtir. Yaşanacak bir sıkıntıya, felakete işarettir. 

Rüyada çaldırılan araba büyük ise uzun zaman etkisi sürecek bir sıkıntı yaşanır. Eğer araba küçük ise bu sıkıntılar nispeten daha kısa süreli olacaktır. Arabanın renginin siyah veya açık renk olması da sıkıntının derecesiyle doğrudan ilişkilidir. Eğer arabanın rengi siyah ise yaşanan sıkıntılar çok daha zorlu olacaktır. Eğer araba beyaz ise size zararı dokunacağını sandığınız bir işin size yararı dokunabilir. Hayırlara vesile olabilir.

Rüyada Araba Kazası Görmek

Rüyada araba kazası görmek kazanın şekline göre farklı anlamlar taşımaktadır. Eğer rüyada kaza sonucu kan görülüyorsa bu durum rüyayı gören için hayırlı olayların olabileceğine işarettir. Rüya yaşadığı evi, semti, ili hatta ülkeyi değiştirebilir. Farklı ve eskisinden daha iyi şartlara sahip bir yere taşınabilir. Bu taşınma ev hayatıyla ilgili olabileceği gibi iş değiştirmek olarak da tabir edilebilir. Kişi kendi işine paralel olarak başka bir bölgeye taşınabilir. Veya doğrusal olarak daha iyi bir işe başlayabilir. Terfi alabilir. Ticarette büyük bir atılım yapabilir.

Rüyada araba kazası sonucu eğer kan görüldüyse bu durum kötü olaylara işarettir. Rüya sahibi kendi dünyasında pişmanlıklar yaşıyordur. Aklını kurcalayan, bir türlü karar veremediği durumlar olabilir. Maddi açıdan sıkıntılı bir döneme girilecektir. Eğer kazanın hasarı büyükse ve kan görülüyorsa bu maddi sıkıntının süresi uzun sürebilir ve sıkıntının, zorlukların şiddeti aynı derecede artabilir. Rüya sahibi aşk hayatında sıkıntılar yaşayabilir. İkili ilişkileri bu dönemde oldukça zayıflayacaktır. Dostları ve sevdiği kişi tarafından ikinci plana atılabilir. Eğer rüyayı gören kişi evliyse evinde geçimsizlik yaşanabilir. Bu sıkıntılı dönem uzun sürmeyecektir. Ancak rüya sahibi yapıcı olmazsa bu süreçten hasarsız kurtulamayabilir.

Rüyada kaza yapan araç eğer büyük bir araçsa; kamyon, tır, otobüs, minibüs vb. bir araçsa yaşanacak sıkıntı çok daha zorlu olacaktır. Eğer ufak bir araç ise bu sıkıntılı dönem kolaylıkla üstesinden gelinebilecek bir dönem olacaktır. Arabanın koyu renkli olması kötü anlamlara; açık renkli olması ise iyi anlamlara gelmektedir.

Rüyada Arabayla Kaza Yaptığını Görmek

Rüyada arabayla kaza yaptığını görmek gerçek hayatında zaman sorunu yaşıyor demektir. Rüya sahibi iş ve okul yoğunluğundan pek çok şeyden geri kalıyor, geç kalıyor, mahrum kalıyordur. Kişi gerçek hayatında sürekli olarak zamanın yetmediğinden, çok işleri olduğundan, hiçbir şeye yetişemediğinden yakınıyordur. Her şeye koşarak gitmek, hızlı gitmek o insanın hoşlanmadığı bir durum olmuştur.

Rüyada kaza geçirmek o kişinin bir süre tatil yapmak istediğine, dinlenmek istediğine işarettir. Kaza yapan kişinin zor dönemler geçirdiği, maddi anlamda sıkıntı çektiği bir dönemdir. Kişi kazandığı parayı hayırlı olmayan işlere harcıyor olabilir.

Rüyada kaza sonucu rüya sahibi veya yanında olan biri yaralanıyor veya ölüyorsa bu rüya, bir ihmale, hataya, günaha, kayba işaret eder. Kişi yerine getirmesi gereken önemli bir sorumluluğu ihmal etmiş, hatada bulunmuş, günah işlemiş olabilir. Eğer kişi yaralanmıyor ancak yanındaki bir kişi vefat ediyorsa; rüyayı gören kişinin bu kişi ile arasında kötü bir durum yaşanabilir, tartışma geçebilir. Eğer rüyada yaralanan olmuyorsa kişi gerçek hayatta bir hatadan son anda dönebilir. Bir kazayı ucuz atlatabilir. Yapacağı kötülükten cayabilir.

Rüyada arabayla kaza yapmak ne demek bu rüya genel olarak yorgunluğa, tükenmişliğe işaret eder. Rüyada kaza yapılan araç küçük bir araçsa yaşanacak sıkıntı veya hayır durumu daha ufak çaplı olacaktır. Eğer araç ve kazanın boyutu büyükse, bu kaza başkalarını da etkiliyorsa yaşanacak olayların etkisi de aynı ölçüde büyük olacaktır.

Rüyada Araba Çaldırmanın Psikolojik Yorumu

Rüyada araba çaldırmanın psikolojik tabiri genellikle tek şekildedir. Bu rüya yeni araba sahibi olmuş olanlar için yaşadıkları endişenin bir yansımasıdır. Genellikle uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu alınan arabaların sokak ortasında bırakılması araba sahibini tedirgin etmektedir. Hırsızlık olayları onu endişelendirmekte ve aklının sürekli arabasında kalmasına neden olmaktadır. Zorluklarla sahip olunan mal ve mülkün, kıymetli olduğuna, kaybedilmekten korkulduğuna işarettir.

Ayrıca bkz: Araba Kaybetmek, Hırsız

Araba Çaldırmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir