Rüyada Araba Kazası Görmek

Rüyada araba kazası görmek rüya sahibinin gerçek hayatta yanlış giden bir işe dur demediğine ve sonunda pişman olduğuna işarettir. 

Ayrıca bkz: Araba Kazası Yapmak

Araba Kazası

“Rüyada Araba Kazası Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda tanımadığım bir kız çocuğunu kucağıma alıp öpüyordum. Sonra amcamın kaza yaptığını öğrendim bunun ne anlama geldiğini söyleyebilir misiniz, lütfen.

  2. Rüyamda bir arabayı kullanırken kaza yapıyorum, bende hiç bir şey yok ama araba artık kullanılamaz haldedir. O arada oğlum gelir ve ona derim ki arabayı kaskoda yaptırmamıştım, o da bana neden yaptırmadın der ve kızar. Sonra arabayı görürüm araba sadece siyah bir saçtan ibarettir ve birileri der ki korkma dört beş bin liraya hallolur der.

    1. Rüyanız gayet açık ve net. Fakat kötü yorumlanır genellikle. Arabayı gördüğünüz saç hali, sizin veya yakınınızın yakın zamanda öleceğine işarettir. 4-5 bin liraya hallolur derken hastalanacağınızı ve hastane masrafının 4-5 bin lira olacağı söylenmektedir. Saygılar…

  3. Bende araba kullanıyorum yolun ortasında bir çukur varmış ben ona doğru ilerlerken benim yerime karşıdan gelen minibüs içine düştü, içinden 2 kadın çıktı yüzlerini tutarak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir