Rüyada Böbrek Görmek

Bir kimsenin rüyada böbrek görmesi, bir yardımcının varlığı ile tabir olunur.

Rüyada iki böbreğinden birini zayi ettiğini görmek, o kişinin yardımcısını kaybedeceğine işarettir. Böbreklerin her ikisini de kaybettiğini görmek, kalbin katılığı ile tabir olunur. Yine böbrekleri görmek; iyi arayıcıya, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya, korkulu ve tehlikeli şeylerden emin olmaya delalet eder.

Bir kişinin rüyasında böbreğinde taş düşürdüğünü görmesi, çetin bir işin dostlar yardımı ile halledileceğine alamettir.

Rüyada böbrek görmek, kişinin dünyasına yardım eden eş ve dostlarına delalettir. Böbreklerde görülen güzellik, yukarıda sayılanların iyiliğine işaret eder. 

Rüyada bir böbreğini yitirdiğini görmek, malın yarısına gelecek zarara; ikisini kaybetmek katı kalpliliğe işarettir.

Rüyada hayvan böbreği almak yahut yemek, caiz ama hoş olmayan şeyler yemeye delalet eder.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğinizi görmek, dedikodu yapmak ve adam çekiştirmek gibi bazı kötü huylarınızdan vazgeçmeniz hususunda size bir uyarıdır.

Rüyada böbreğinizden taş düşürdüğünüzü görmek, şimdiye kadar sonuçlandıramadığınız bazı işlerinizi dostlarınızın yardımı ile çözeceğinize delalet eder.

Rüyanızda böbrek kızartması yediğinizi görmek, yakında beklediğiniz bir yerden bir miktar para alacağınıza işarettir.

Bir kimsenin rüyasında böbreklerini yağlı görmesi; onun hatip, doğru, hatalı ve hilekar zengin bir kimse beraber olacağına işaret eder. Böbreklerin yağsız olması ise o kimsenin fakirliğine ve az tedbirli olduğuna işaret eder.

Ayrıca bkz: Rüyada İnsan Organı Görmek

Böbrek

“Rüyada Böbrek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda bir akrabamın peşine takılıp bir yere gidiyordum. Kalabalık bir odaydı. İnsanlar bir şeyle meşguldü ama ne olduğunu bilemedim. Küçük küçük dolap gibi camekanlı yerler vardı ve paketlerde herkese ait organ et parçası benzeri şeyler vardı. Ben de rastgele bakıyordum ve bir pakette böbreğimi görüyordum. Biraz endişe etsem de o böbrek paketini alıp üstüne ismimi yazıyordum, kimse görmeden. Onu gördüklerinde böbreğimi atmaz saklarlar ve ileride ben bunu kullanırım diye düşünüyordum. Böbrek de olağandan büyük düzgün ve daha berrak renkteydi diğerlerine göre. Acaba ne anlama geliyor? Merak ettim doğrusu.

  2. Yahudi doktorların beni rehin alıp ve iki böbreğimi de işaret ve orta parmakları ile bastırarak kontrol ettiği andan sonra uyanıp besmele şerifi çektikten sonra kendime gelip ve rüyanın ne anlama geldiğini bilmek istiyorum. Allah razı olsun cevaplandırandan.

  3. Rüyamda diş doktorum bana böbreğin nasıl bir organ olduğunu ve diyalizin ne olduğu hakkında bilgi veriyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir