Rüyada Boşamak Görmek

Karısını Boşadığını Görmek 

Bir kimsenin rüyasında hanımını boşadığını görmesi, içinde bulunduğu şu günlerde büyük bir huzursuzluğa maruz kalacağına delalet eder.

Bazı yorumculara göre rüyanızda eşinizi boşadığınızı görmeniz; ikâmet ettiğiniz yeri terk ederek başka yere göç edeceğinize, işleriniz bozulacağına ve bu nedenle de sıkıntı çekeceğinize yorumlanır. Yine birtakım yorumculara göre, boşandığınız eşiniz hasta ise; hastalığıyla ilgili yeni gelişmelerin olacağına işaret eder, demişlerdir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada boşanma/talak görmek; pişman olunacak bir işe veya maddi iyileşme yaşamaya delalet eder.

Seyyid Süleyman, Ebu Said’ül Vaaz diyor ki: Hanımını boşadığını gören, zenginleşir. Bir rivayete göre rüya sahibi, görevinden ayrılır. Hanımını kesin surette boşadığını gören kişi ise işini bırakır. Bir daha o işe geri dönmez. 

Karısını boşadıktan sonra kıskandığını gören ise, onun tekrar geri dönmesini ister. Bazı tabircilere göre;  kıskançlık hırsa delalet eder.

İbn-i Sirin demiştir ki: Rüyasında bir tek zevcesini boşayan, izzet ve saygınlığını yitirir. Rüya sahibinin başka bir karısı yahut cariyeleri varsa, malı azalır. Bekâr olduğu halde karısını boşadığını görenin kimsenin, eceli yakın demektir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada boşandığı eşine dönmek görmek; için bir diğer yoruma göz atabilirsiniz.

Kirmani boşanma rüyasını şunlarla manalandırıyor: Zenginlik, ortaktan ayrılmak, azledilmek, işlerin bozulması, mal kaybı ve istenmeyen bir şeyin meydana gelmesi demektir. Hanımını boşadığını gören kimse, en yakın dostunu şiddetle azarlar veya onu bir suçla suçlar.

Hanımını bir talak ile boşadığını görmek, gören kendisi veya hanımı hasta ise hastalıktan kurtulurlar. Zevcesine üç defa boş ol diyen kimse de hastalanır. Çok dindar bir insanın hanımını boşaması, dünya işlerinden tamamen sıyrılıp diğer dünya için ibadet edeceğine işaret etmektedir.

Boşamak

“Rüyada Boşamak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Bir arkadaşım rüyasında eşimin, kayınvalidem istediği için beni boşadığını görmüş. Ne anlama geliyor?

  2. Bir arkadaşım beni rüyasında eşimden ayrıldığımı görmüş ve çok sıkıntılı durumdaymışım. “Sonra bir kadın asık suratlıydı ama çok merhametliydi. Seni başka birine verdi. O adam sana bir sürü gül almış geldi ama sen çok mutsuzdun rüyamda” dedi. Şimdiden teşekkür ederim.

  3. Rüyamda kendi göğüslerimden süt geliyordu ve durduramıyordum. Anlamı nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir