Rüyada Zeberced (Zebercet) Görmek

Rüyada zümrüte benzeyen bu değerli taşı görmek; dindar, akıllı, cesaret ehli ve asil kimseye, doğru söze, temiz ve helal mala delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Taş.)

Rüyada zebercet taşı görmek; hayır ve büyük sevince, menfaat ve mala delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz’e göre, rüyada görülen zebercet taşı; yüksek, asil, kuvvetli ve sözünde sadık bir arkadaşa veya helal mala işarettir. 

Rüyasında birinin kendisine bir zebercet taşı verdiğini gören, başkalarına menfaat sağlar. Bir zebercet taşı bulduğunu görenin eline helal mal geçer. Kendisine ait olan bir zebercet taşını kaybeden, malından zarar görür. Bir kadın ile bir erkeğin kendisine birer zebercet hediye ettiklerini gören o ikisi aracılığı ile bir kadınla tanışır.

Bir kadın, bir erkeğin kendisine zebercet taşlı bir mücevher hediye ettiğini görse, o erkekle evlenir. Bir kadının kendisine bir zebercet taşı verdiğini gören, o kadın yüzünden fayda bulur. 

Kirmani’ye göre, rüyada zebercet görmek; temiz, kahraman, doğru ve dürüst bir kimse olduğunuza işarettir. Zebercet, bir rivayete göre de mala delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen zebercet; temiz, şecaatli, doğru, dindar, takva sahibi ve asil kimseye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kıymetli Taş, Mücevher

Zeberced (Zebercet)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir