Rüyada Yaban Domuzu Görmek

Rüyada yaban domuzu görmek, düşmanlığa yorumlanır.

Rüyanızda bir yaban domuzunun üzerinize saldırdığını görmek, sizi mahvetmek isteyen düşmanlarınızın olduğuna işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Domuz, Yaban Hayvanı

Yaban Domuzu

“Rüyada Yaban Domuzu Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Nişanlımla babaannemin evindeyiz. Üzerimde ki battaniyenin koktuğunu söylüyor. Bir anda odayı berrak su basıyor diz kapaklarıma kadar geliyor. Nişanlımın telefonunu sudan çıkartıyorum. Koridorda ölü, siyah, yaban domuzları, gözleri açık, bataklık içinde, üzerinden atlayıp salona geçiyorum. Salon ölü siyah domuzlarla dolu, hepsinin gözleri açık. Salon duvarı yıkılmış. Dışarıda insanlar toplanmış, gülüyorlar. Oradan atlayıp kaçıyorum, her şey düzeliyor. Nişanlımın annesi ve kendi annemle yürüyüşe gidiyoruz.

  2. Bir masada oturmuş üç kişi ile tartışma esnasında. Karşımda oturan iki kişi arasından onlara vurarak direk üstüme hücum ediyordu. Hızlı bir hamle ile domuzun suratına iki tekme atarak, yana doğru kaçtım. Kendi üzerimde herhangi bir yaralama yoktu. Karşımdaki kişilerin darbe aldığını gördüm. Fakat tam durumunu net görmedim. Neye yorumlamam lazım? Teşekkürler.

  3. Rüyamda çok sis olmayan ormanda bir anda sis basıyor. Yanıma bir beyaz av köpeği geliyor ve sonra silahlı avcılar. Çok sevdiğim bir arkadaşım da ormanın diğer tarafında. Elinde silah, uzakta olsa onu görüyorum ve bir anda avcıların üzerine çok büyük bir yaban domuz sürüsü geliyor. Kimseye bir şey olmuyor. Avcılardan bir tanesi büyük dişleri olan domuzu elleriyle yakalıyor. Domuz bir anda konuşmaya başlıyor “Beni dövüyorlar” diye. Lütfen bu rüyamı tercüme ederseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda bir ormanda ağzı kanlı bir domuz gördüm. Bunun anlamını bana bildirirseniz sevinirim.

  5. Ben babaannemlere giderken bir anda yolda üzerime bir anda yüzlerce domuz saldırdı. Siyah siyah korkunç bir şeydi ve birde başlarında çobanlık yapan Fatih Çoşkun abi bana diyor ki “bunlar küçük bir tane var oda ha büyük atla su kapıdan kaç” diyor. Çoban Fatih abi bende kapıdan atlıyorum bahçeye ve atlayınca içeride kim olsa iyi çobanın kardeşi Selim abi oda saman dolduruyor. Bana diyor ki oldu diye soru soruyor. Cevaplar iseniz rüyamı sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir