ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Uçurum Görmek

Kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.

Kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.

Sorun, güç iş, felaket, büyük bir beladır.

Rüyada bir uçurum kenarinda oldugunu görmek büyük bir tehlike içinde bulunduguna delalet eder. Uçurumdan düstügünü görmek, tehlikenin ölümle sonuçlanacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada uçurum görmek, tehlike, sikinti, kitlik ve zor bir duruma düs-meye isarettir.

Rüyada çok derin bir uçurum görmek; bir dostunuzu kaybedeceğinize ve bir tehlike ile karşı karşıya geleceğinize, sıkıntı ve üzüntüye, bir uçurumdan yuvarlandığını görmek; iş hayatınızda büyük sorunlar yaşayacağınıza ayrıca evlilik hayatınızdada mutlu olamayacağınıza işarettir.

Uçurum rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

39
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Gülcan S.

Ben çok derin bir uçurum gördüm fakat uçurumdan yuvarlanmadım sonra nasıl olduysa kurtulmuşum. Sizce bu kötü bir şeyin haberi mi lütfen söyleyin?

30.07.2013 13:33:24

Ezgi

Uçurumdan atladım.

23.08.2013 23:30:34

Önder S.

Uçak kullanıyorum, virajı alamıyorum uçurumdan düşüyorum, tarlaya iniyorum. Uçağın tekerleği eğriliyor. Tarlada köylüler var, çalışıyor, koşup geliyorlar. Eşim ve ben sağlam çıkıyoruz. Uçak sağlam.

06.09.2013 01:13:19

Burak

Ben geçen sene 3 kere gördüm, 3 ü de gerçekleşti. İlk büyük dedem öldü sonra en yakın arkadaşım öldü sonra köyden bir tanıdık öldü.

25.09.2013 22:29:23

Rüyacı

Rüyamda bir uçurumun kenarındaydım ancak uçurumdan korktuğum halde rüyamda uçuruma doğru ilerliyordum. Biri beni geri çekiyor ama kim hatırlayamıyorum. Hemen ardından sevdiğim kişinin eşi “Seni eve nasıl bağlarım” diye soruyordu. Uçurumun dibi de mavi, köpüklü, kurbağalı bir dereyle son buluyordu. :( Kötü ve düşündürücü bir dua.

08.10.2013 15:52:14

Rüyacı

Rüyalarla amel edilmez ancak çoğu kez bir şeylere işaret eder rüyalar. Kesinlikle dikkat edin kendinize.

08.10.2013 15:54:10

Fevziye A.

Ablamla birlik de uçurum kenarındaydık. Çok dikkat ediyorduk, rahattık, düşmeden yola çıktık.

21.01.2014 19:55:35

ßurhaN

Bence verilmiş sadakan varmış ki, başınıza bir şey gelmeden sağlam dönmüşsünüz. Daha ne cevap bekliyorsun, bacım?

04.02.2014 00:37:14

Aynur A.

Su almaya indim. Uçurum oldu, çıkamıyorum.

25.01.2014 12:47:28

Semiha K.

Ben, bahçe içerisinde evimiz var. Kapının önünde iki çıngı taş var. İkisinin üstünde, taşın üstünde peynir var. O peynirin 2 peyniri de hamur ediyorum. Ekmek pişirdim. Çiçekliğin içinde 2 süt bidonu var. Birini eve getiriyorum, sütlü yapıp ikram etmek üzere çanağa koyuyorum ama ikram ettiğimi görmedim. Çocuğum varmış, kızım. Küçük yüzünü yıkıyorum, kirlenmiş. Hafif çeşmede elimle yüzünü yıkadım sildim. Ama gerçek hayattaki çocuğum değilmiş. Rüyadaki çocuk benimmiş. Kocam da odada, leğenin içine çiş yapıyormuş. Evleri temizliyorum, siliyorum, hortumla yıkıyorum. Evde çöp varmış, onu çöpe atıyorum. Rüyamın yorumunu rica etsem.

11.02.2014 17:45:46

FEVZİYE

Rüyamda bizim evin anahtar deliği kan oluyor, damla kan oluyor. İzler merdivene kadar gidiyor. Başkasının kanıymış ama o adam gelip kapıyı itiyor. 3 kardeş engel oluyoruz. Kapıyı zorluyor, biz de içeri girmesin diye kapıya destek oluyoruz, giremiyor. Ve yolda genç adam varmış, bana zarar vermek istiyor. Benzin döküp adamı yakıyorum. Birde genç deli kanlı varmış, onu da benzinle yakıyorum. İki kişiyi yaktım ve evdeyim. Eve komşu geliyor. “Sen internetten koca arıyorsun” diye aşağılıyor, beni. 3 komşu da evlenmemizi istemiyorlarmış. Ve havadan, demirden çöplük demirini üzerimize atıyorlar. Demir üstümüze düşüp öldüreceklermiş. 3 tane havadan üstümüze attılar ama korkmuyorduk. Bize de değmedi. Biz bahçedeyiz. Yorumunuzu bekliyorum.

14.02.2014 17:31:29

Kübra

Ben aynı uçurumu 2.ci kez görüyorum. Daha önce de görmüştüm. Tek fark, ilk gördüğüm de gece. 2.ci de gündüzdü. Y anımda bir inekle beraberdim birde arkadaşla. İnek tam yuvarlanırken ayağından yakalayıp kurtardım ama ben yuvarlanmadım. Uçurum aynı uçurum. Çok merak ediyorum neden aynı yeri gördüm diye. Lütfen açıklar mısınız?

27.02.2014 23:08:23

Aydın B.

Merhabalar, rüyamda bir uçurumun kenarında duruyorum. Yanımdakilerin şaşkın bakışlarıyla birden uçurumdan atlıyorum. Ama atladığımda çok dipsiz bir uçurum olduğunu ama aşağısının deniz olduğunu görüyorum. Birden başlıyorum havada süzülmeye. Hatta ceketimin uçlarından ceketimi bir kanat gibi kullanarak uçuyorum. Daha sonra süzülerek çok uzak bir yere konuyorum. Sizce neye delalet eder bu rüya?

28.04.2014 18:29:20

Büşra

Ben rüyamda kuzenimin uçurumdan atıldığını gördüm. Hatta ondan önce onu kurtardım. Bu arada kardeşine haber verdim. O gelene kadar onu attılar. Ben bu rüyadan bir şey anlamadım bana açıklar mısınız?

27.06.2014 01:08:21

Seyma

Bir arkadaşım beni rüyasında uçurumun kenarında menekşe ararken gördü. Bu ne anlama gelir?

07.07.2014 08:29:43

lmnn

Rüyamda bir atın kayalıklardan düşerek çok kötü yaralandığını gördüm. Ben de ordaydım, atın düştüğü yerde. Nerdeyse ayaklarımın altına düştü ama ölmemişti yaşıyordu. Sonra sahibi geldi. O ara at bana baktı sanki yardım istiyordu. İçimden bir ses sahibinin onu öldüreceğini diyordu. Bu rüya ne anlama geliyor, lütfen cevaplar mısınız?

21.09.2014 07:28:17


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook