Rüyada Terfi Görmek

Rüyanızda mevkinizin ve maaşınızın artarak terfi ettiğinizi görmek, umulmadık bir olayla karşılaşacağınıza ve sonunda bazı menfaatleriniz olacağına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kazanmak, Zam

Terfi

“Rüyada Terfi Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Eski işyerimde genel müdür yardımcım odasına çağırdı. O da çok büyük ve her tarafı cam kaplı ve aydınlık içindeydi. Benimle konuşmak istediğini söyledi ve “Otur” dedi. Ben içimden işten çıkartılacağım geçerken o bana terfi ettiğimi ve şef olduğumu söyledi. Ben de sevinçten ağlamaya başladım, o kadar çok ağladım ki uyandım… Bunun anlamı nedir? Lütfen söyler misiniz? Teşekkürler.

  2. Rüyamda terfi aldığımı ve albay rütbesine eriştiğimi söyleniyor ve terfiyi veren kimse ismime bakıp çok az sayıda kişiye bu rütbenin verildiğini söylüyor. Bunun anlamı nedir acaba? Teşekkürler.

  3. İşyerimde müdürümün odası kapkaranlık ve temizdi. Kendisini karanlıkta gülümserken gördüm, bilgisayar ekranına bakıyordu. “İyi misin?” dedim. O sırada insan kaynakları geldi ve o adama baktı. Geri döndüğümde iş yerimde rakibim odaya yerleşiyordu ve bana gülümsüyordu. “Artık burası benim” dedi. Bu rüya ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir