Rüyada Sahte Görmek

Rüyada bir şeyin sahte çıktığını gören kimse bir sıkıntı alır.

Rüyada sahte görmek, iyi olmayan bir rüya olarak yorumlanmıştır. Hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda bazı olumsuzluklar yaşayacağınızı işaret eder. Çok yakın bir dostunuzla başka bir kişiden dolayı aranıza mesafe gireceğine delalet eder. İş yerinizde ise yanlış anlaşılma sonucu insanların gözünde saygınlığınızı yitireceğini ifade eder. 

Rüyada Sahte Altın Görmek 

Rüyada sahte altın görmek, tam aksi şekilde tabir edilmiştir. Gerçek hayatta çok para kazanıp büyük bir servet sahibi olacağınızı gösterir. Bundan böyle geçim sıkıntısı gibi bir derdiniz olmayacağını işaret eder. Borcunuz varsa kısa sürede ödeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Sahte Para Görmek 

Rüyada sahte para görmek, olmadık sebepler yüzünden aileniz içinde kavga yaşanacağına delalet eder. Aile büyüklerinden birinin sizi eleştireceği için kötü konuşacağınızı ifade eder. Bunun sonucunda birtakım sıkıntılar ortaya çıkacağını gösterir. Bu rüya başka bir rüya tefsircisine göre ikiyüzlü insanlara işaret eder. Yüzünüze gülüp arkanızdan dedikodunuzu yapan birisi olacağına delalet eder. 

Rüyada Sahte Bilezik Görmek 

Rüyada sahte bilezik görmek, eşler arasında olacak mutsuzluğa işaret eder. Eşinizin iş sıkıntısını eve yansıtacağını ve bu yüzden aranıza soğukluk gireceğini ifade eder. Bekârsanız, ilişkinizde güven problemi yaşayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sahte Kâğıt Para Görmek 

Rüyada sahte kâğıt para görmek, iş ve özel hayatınızda yaşadığınız sorunları kısa sürede atlatacağınıza alamet eder. Karşınıza önemli bir iş fırsatı çıkacağını ve bu yüzden eski işinizi bırakacağınızı gösterir. Ailenizle olan ilişkinizi sağlamlaştıracağınızı ve onlara daha çok sevgi göstermeye başlayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sahte Para Almak 

Rüyada sahte para almak, sağlık konusunda problem yaşayacağınıza delalet eder. İş ve aile stresi yüzünden ruhsal açıdan sağlığınızın bozulacağına alamet eder. Başka bir rüya yorumcusuna göre, bazı konularda hilekâr davranacağınızı işaret eder. Bu yüzden başınıza kötü işler geleceğini gösterir. 

Rüyada Sahte Para Vermek 

Rüyada sahte para vermek, iş ortağınıza zarar vereceğinizi işaret eder. Zor gününüzde size destek olan insanları yarı yolda bırakacağınızı işaret eder. Sizi seven ve sayan kimseleri hüsrana uğratacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sahte Para Aldığını Görmek 

Rüyada sahte para aldığını görmek, büyük beklenti ile kurduğunuz iş sonucunda zarar edeceğinize delalet eder. Para biriktirip tüm varınızı yoğunuzu ortaya koyduğunuz işten yeteri kadar kazanç sağlamayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sahte Bilezik Takmak 

Rüyada sahte bilezik takmak, insanlara karşı ikiyüzlü davranacağınızı ifade eder. Kötü biriyle bozuşmamak için kendinizi ona karşı iyi göstereceğinizi ifade eder. Başka insanlarla samimiyet kurup gerçek kimliğinizi gizleyeceğinizi işaret eder.

Rüyada Sahte Dolar Görmek

Rüyada sahte dolar görmek, çok para harcayıp gelecekte parasız kalacağınıza alamet eder. Yarını düşünmeyip savurgan davranacağınızı ifade eder. Ancak tutumsuz davranışlarınız yüzünde ileride geçim sıkıntısı çekeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sahte Yüzük Takmak 

Rüyada sahte yüzük takmak, alacağınız kötü haber üzerine ağız tadınızın bozulacağına delalet eder. Ailenizle çok mutluyken duyduğunuz üzücü bir haber ile sarsılacağınıza delalet eder. Epey bir zaman olayın şokunu üzerinizden atamayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Sahte Polis Görmek 

Rüyada sahte polis görmek, yanlış işlere gireceğinizi işaret eder. Ailenizi bu işler yüzünden hem maddi hem de manevi zarara sokacağınızı ifade eder. Ailenizin uyarılarına rağmen bu işlerden paçayı kolay kurtaramayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sahte Para Görmek Diyanet 

Rüyada sahte para görmek Diyanet tabiri, anne ve babanıza karşı asi olacağınızı işaret eder. Büyüklerinizin tavsiyelerine kulak asmayacağınızı gösterir. Ancak sonucunu ağır olarak ödeyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sahte Küpe Görmek

Rüyada sahte küpe görmek, yeni bir kişi ile tanışıp iç yüzünü sonradan anlayacağınıza delalet eder. En başlarda size sevgi ile yaklaşan bu kişinin gerçek kimliğini öğreneceğinizi ifade eder. Bu kişiyle münasebeti keseceğini rivayet eder. 

Rüyada Sahte Yılan Görmek 

Rüyada sahte yılan görmek, bazı insanların hırsı ve kibri ile başınıza kötü işler getirmeye çalışacaklarını işaret eder. Sizin yaşantınızı kıskanan başka insanların sizi alt etmeye çalışacağını ifade eder. Ancak kararlı duruşunuzla bu kişilerin oyunlarını bozacağını gösterir.

Sahte

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir