Rüyada Papatya Görmek

Rüyada papatya görmek, güzel bir kadına yahut hanımın akrabalarına işarettir. Rüyada birinden papatya almak, o kimseyle dostluğa; papatya toplamak, hediyeye almaya delalet eder.

Sarı renkli papatya için bakınız; Çiçek.

Rüyada gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada papatya toplamak, gören kişi genç kız veya erkek birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek, güzel umut ve hayallerdir. Rüyada papatya iyi niyetli, yardımsever, herkesi güzel tutan bir ahbap ve iyi arkadaş olarak yorumlanır.

Rüyada bir demet papatya görmek, üzüntünün işaretidir. Fakat papatyaları tarlada veya bahçede görmek, mutluluğa ve sağlıklı bir yaşama işarettir.

Rüyada papatya görmek ne demek: Hasta, yaşlı ve emektar bir hizmetçi kadınla yorumlanır. Rüyada papatya açmış bir bahçeden veya tarladan geçtiğini görmek, şüpheli bir yola çıkmaya; papatya koparıp göğsüne taktığını görmek, uzak bir yerden kötü bir haber alacağına; papatyaları toplayıp demet yapmak, birtakım kötü insanlarla yüz yüze geleceğinize delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada birinden papatya aldığını görmek, o kimse ile olan dostluğuna işarettir.

Bazı tabirciler, papatyayı güzel bir kadın ile tabir etmişlerdir. Bir dağın eteğine düşmüş papatyaları topladığını gören kimseye, yakını güzel bir şey hediye eder. Papatya çiçeği, hanımın akrabalarına işarettir, şeklinde de tabir edilmiştir.

Ayrıca bakınız: Öküzgözü

Rüyada papatya görülmesi; iyi niyetli, yardımsever, herkesi hoş tutan bir ahbap ve dost olarak yorumlanır. Papatya toplayan genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek, hoş umut ve hayallerdir.

Papatya

“Rüyada Papatya Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Gökten önce yağmur sonra papatyalar yağmaya başladı. Yorum yaparsanız sevinirim.

  2. Merhaba, rüyamda renk renk çiçek gördüm vazonun içinde. Ne anlama gelir, çevirimini yazarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda saçımın bir bölümü beyaz, arkadaşıma gösteriyorum saçımı, o da bakarken saçımda tomurcukları görüyor ve başparmaklarıyla sıkıştırıp patlatıyor, papatya çıkıyor. Her patlattığında papatya çıkıyor.

  4. Rüyada boş bir yerde çok mu çok papatya gördüm onlara eğilip bakıyordum çok güzeldiler. Aydınlık bir yerden onların arasında geçiyordum. Bunun tabiri nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir