Rüyada Ölü Görmek

Rüyada ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir.

Rüyada ölü görmek ne demek: Bu rüya görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.

Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek, isteklerinize kavuşacağınıza; ölü birine bir şey vermek veya almak, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü bir kadını doğururken görmek, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına; ölmüş bir adam görmek, sevilen bir dostu kaybetmeye; bir ölünün tekrar dirildiğini görmek, güzel bir haber almaya ve bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Ölü

“Rüyada Ölü Görmek” üzerine 280 yorum

  1. Rüyamda ablamla babam mutfakta yemek yapıyorlar ve dayımın dün öldüğünü defnettiklerini söylüyorlar. Annemi de başka bir odada yatmış sessizce ağladığını görüyorum ama yüzünü görmüyorum. Arkadan görüyorum. Dayım gerçekte yarı felçli hasta biridir. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

      1. Tam aksine birinin öldüğünü görmek ömrünün kısa olduğunu gösterir rüyaların tersi çıkar diye bişey yok ben annemin hep öldüğünü görürdüm ve vefat ettii..

    1. Annem 2 yıl oldu vefat etti. Rüyamda öldü diye kefenlemişler. Ama annem ölmemiş. İçeri girdiğimde kımıldıyor. Ben bağırıyorum “Annemi çözün” diye çözüyorlar. Annem konuşuyor ama benimle değil, yanımdakine cevap veriyor. Ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim.

    2. Rüyamda bütün ölüler mezarlığın başında dikilmişlerdi. Ben su içmeye çalışıyorum mezarlıkta ama bir kız mezarın başında bana yüzünü ekşiyor ben korkuyum ve geri dönüyorum. Kafama iyice takıldı. Anlamını bilen, rica ederim yazar mısınız?

  2. Annem rüyasında benim öldüğümü görmüş acaba neye çıkar? Üzerimde beyaz bir çarşaf örtülüymüş evimizde.

    1. Ölü birisini görürsen, o ölü senin yakınlarından birisine çocuk olacaktır. Yani ölü dünyaya diri göndere. Bu arada anneannen için Allah rahmet eylesin.

  3. Rüyada ölmüş bir tanıdığıma su veriyordum ne anlama geldiğini yazar mısınız. Teşekkürler. 

    1. Bildiğim kadarıyla ölen bir kişiye su vermek, yakında bu rüyayı gören kişinin de öleceğini gösterir.

  4. Ölü olan kocam rüyamda bir çuval taze fındık getirmişti. Dalından koparılmış haldeydi fındıklar. Aldım ama sonra kullanırım dedim ne anlama geliyor?

  5. Rüyada ölü bir kadını hastayken görmek ne anlama gelir? Bir de 4 ayağı vardı, korkutucuydu bu kadın da en yakın arkadaşımın babaannesiydi. Dolayısıyla arkadaşım Burcu da vardı babaannesinin ismi Teşfire. Anladığınız kadarıyla bilgi verirseniz sevinirim.

  6. Rüyamda herkes tarafından sevilen Allah yolunda olan ölmüş komşumu gördüm, bayandı. Rüyamda ise yanıma geldi oturduk. Gülerek neşeli neşeli bana bir şeyler anlatıyordu. 1 gün önce de ölmüş babaannemi gördüm. O da yanıma gelmişti sarıldık beni öptü, sevdi, neşeliydi eğer yorumlarsanız çok memnun olurum.

  7. Rüyamda ölmüş olan yengemi ve yaşayan yengemi gördüm. Bir çuval ekmek getirmişlerdi bana. Bunun yorumu nedir? Teşekkürler.

  8. Selam benim rüyam vardı, yorumlar mısınız? Gerçek hayatta babam vefat etti 13 yıl oldu. Rüyamda babamı gördüm bir masada yemek yiyoruz, annem, akrabalarım. Annem babama “Evi satta bana yeni ev al diyor.” Babam da anneme “İş yerini ve evi satıp, yeni işi kuracağım” diyor. Ben de babama içten kızıyorum, yine yeğenlerine iyilik yapacak diye, uyanıyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Sevgilerle.

  9. Soru sormak istiyorum. Rüyada ölü bir arkadaşla tartışmak sonra da yine barışmak, ne anlama gelir?

  10. Rüyamda yeni ölmüş olan bir dayım var onu gördüm. Ona sarıldım o da bana sarılmıştı. Odasında yatağında oturuyordu sonra birden bire alev çıkmadan ayağı yanmaya başladı ama o hiç konuşmuyordu sonradan ben de yanacağım yanından gitmek istedim ama bırakmadı beni sonradan kurtuldum. Karşıya geçtim ama sonra beni tekrar tuttu ama bu sefer de karşımda bir adam vardı o bana yardım etti ve tekrar karşıya geçtim. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

  11. Anneannem rüyasında annem bizi İzmir otobüsüne bindirdikten sonra anneannem annemin öldüğünü görmüş sonra annemin mezarı olmuş, gömmüşler. Ne anlama gelir?

  12. Rüyada ölmüş birisinin, yarı çıplak insan pisliğine bulanmış bir şekilde bağırarak, bana saldırdığını gördüm.

  13. Rüyamda tabutta ölü yatan birinin canlandığını gördüm. Bu kişi babaannemdi, canlandı. Onu babam ve ben sarılıp öptük ama canlanırken gençlik halinde canlandı ve konuştuk.

  14. Ben rüyamda ölü gördüm. En tuhafı da ölü kokusunu alıyordum ve kokuyu da hatırlıyorum. Gerçek gibiydi ama rüyaydı.

  15. Vefat eden eşimi gördüm, omuzlarından tuttum özlemle öptüm. Kokusunu duydum. Bana gülümsedi ve hiç konuşmadı. Teşekkürler.

  16. Allah dünyada geri kalanlara uzun ömürler versin. Allah kimseyi acıtıp incitmesin amin.

  17. Tabirleriniz gayet güzel, çok beğendim. Rüyamda ölmüş bir bayan yakınımın hamile olduğunu görüyordum. Tabirini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler…

  18. Üvey kızım evde arkadaşlarıyla doğum günü kutlamasında içki içip, saz çalıp, eğleniyorlardı. “Niye içiyorsunuz?” diye kızıyorum. Rahmetli babam da başka bir evde arkadaşıyla içki içiyorlardı ve annemi aldattığını görüyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

  19. Rüyamda daha önce ölmüş bir akrabamın güzel bir sesle türkü söylediğini gördüm. Acaba manası nedir?

  20. Rüyamda ölmüş eniştemi elinde bir çift ayakkabı getirerek gördüm. Kızımı almaya geldiğini söyledi fakat ben “Olmaz, veremem” dedim. Öylelikle uyanmışım. Yorumlarınızı rica ederim.

  21. Merhaba diyerek başlamak istiyorum. Rüyamda rahmetli annemin bana elli lira verdiğini gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla.

  22. Rahmetli annemi rüyamda gördüm. Elleri çok uzun, evdeki eşyalarını eliyle kapatmış “Kimseye vermem” diyor.

  23. Rüyamda ölmüş abimi, babamı, halamı bir yerde yani evde bayram yapıyoruz hep birlikte sonra biri evlenecekmiş te kız tarafları geliyor, biz gitmiyoruz. Son gelenlerde kadın, çok güzel kızın annesi, babam diyor “Benim askerde ki karım” babam da gerçekten evlenmiş ama nikah olmamış, aile istemiş o zaman kalmış. Adam çok bozuldu sonra kadının kocasını ikna ettiler. Uyanmışım. Güzel yorumlayan arkadaşlara, teşekkürler şimdiden.

  24. Bugün sabah 6'da uyandım ve bir süre sonra tekrar uyudum. Rüyamda ölmüş bir akrabamızın tekrar öldüğünü gördüm. Cenaze bayram gününe denk geliyor. Tabutu getirirlerken görüyorum, el atıyorum, bir bakıyorum, tabutu ölen kişinin oğluyla ben tutuyorum sadece. Ölen kişinin oğlu bir hışımla naaşı tabuttan çıkarıyor ve ben de haliyle bir ucundan tutuyorum ve bir odaya koyuyoruz. Ama o an o kadar ürperiyorum ve korkuyorum ki. O ölünün soğukluğunu hissediyorum, titriyorum. Normalde de çok etkilenirim böyle şeylerden. Siyahlar giyinmiş, TV’lerde gördüğümüz gibi bir varlık (daha çok dişiye yakın) cenazeyi koyduğumuz odanın önünde duruyor, heykel gibi. Öleceğimi falan düşünüyorum. Allah'a dua ediyorum. “Allah'ım, daha namazlarımı bile tam kılmadım. Ne olur bana ömür ver ki sana Salih bir kul olmak için yaşayayım” diye dua ediyorum. Orada bir ölüm listesi var. Birileri o listeye ha bire isimler ekliyor ve ha bire o listeden isimler siliyor. Uyandığımdan beri etkisindeyim. O ölünün soğukluğunu, vücudumda değdiği yerlerin soğukluğunu bizzat hissettim. Öleceksem de yapacak bir şey yok. Ölüm de haktır. Allah hayırlı ölümler versin. Rüyamı tabir ederseniz sevinirim.

  25. Eski eşim 10 sene önce vefat etti. Rüyamda dükkanı varmış, kızımla gidiyoruz. Bana ekoseli gömlek hediye etti. Kızımla konuşuyorlar ona “Annen denize gidiyor mu, yüzmeyi öğrendi mi?” diyor. Kızım da “Öğrendi, yüzüyor artık” diyor. Hayırdır anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim. Saygılar.

  26. Dedem 2 hafta önce vefat etti. Gece rüyamda gördüm. Babası vefat ettiği için mezarından çıkıp taziyeye gelmişti. Ama babası yıllar önce ölmüştü. Ailem dedemin tekrar mezara gideceğini söyledi. Ben de elini öptüm, bana bakıp güldü. Bu ne anlama geliyor. Cevabınızı bekliyorum.

  27. Rüyamda ölmüş bir tanıdığım, devamlı üzerime tükürüyordu. Bunun tabiri nedir acaba? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  28. Rüyamda eşime kardeşinden mektup gelmiş. Elinde zarf ve kağıtlar ile geldi. Kardeşinin yazdığı çok önemli bir dini konu imiş. Ben sırt üstü yer yatağında yatıyorum. Göbek kısmına veya biraz alt kısmına oturuyor. Bir çıplak erkek ölü zannediyorum. Gözleri görme engelli gibi kapalı, göğüs kafesi sanki ameliyatlı gibi dikili. Eşime diyorum ki “Hatun bunu da mı abin gönderdi?” derken daralıyorum. Ölü ben mi söyleyeyim, sen mi diye eşime bakıyor. Bu arada ayaklarımdan uyuşukluk başlıyor, vücuduma doğru. Ben de besmele ve Kelime-i Şehadet getirerek, korkarak uyandım.

  29. Bundan bir ay önce babaannem öldü. Onu ben yıkadım. Öldükten sonra ilk kez dün rüyamda gördüm. Yerde oturmuş, elinde çoraplar, benden bu çorapları ayağına giydirmemi istedi. “Ayaklarım çok üşüyor, bunları giydir” dedi. Ben de giydirdim. Sonra elinde para vardı. Para vermek istedi, ben de almadım. Bu ne anlama gelir ya?

  30. Eve geldiğimizde ölmüş olan babaannem, babamın babaannesi ve bir kişi daha bizim evden çıkıyorlar. (Ölmüş üç kişi)Hiç konuşmuyorlar. Eşim “Bırakayım” diyor. Ben eve çıkıyorum. Evde yemek yapmışlar, pilav yapmışlar. Ocağın altı yanıyor, neredeyse pilavın dibi tutacak ateşi kapatıyorum. Yemekte yapmışlar, domatesler suda kaynıyor.

  31. Ölüyü deniz üstünde yürürken görmek, ne demek? Orkideleri anlatıyordu. Bir tarih yazdı ve “Sabret, kavuşacağız” dedi. Ben de “Bekleyemem” deyip arkasından gittim. Bu rüyamı ne olursunuz yorumlayın.

  32. 3 yıl önce vefat etmiş olan babaannemi gördüm. Çok mutluyduk. Beraber oturduk, elini tuttum, o benim ellerimi tuttu. İki arkadaş gibi özlem giderdik. Bu rüyayı nasıl yorumlar mısınız?

  33. Rüyamda bir kaç yıl önce ölen en sevdiğim bayan öğretmenimle karşılaştım. Rüyamda onu çok özlediğimi hissettim. Yanaklarından öptüm, çok huzur vericiydi. Hayır, ola inşallah.

  34. Okul gösteri gecesindeymişiz. Bir grup arkadaş gösteri yapıyor, dans gibi bir şey. Sözlü dile getirdiklerini görsel de yapıyorlar. Biri kırmızı dev bir traktörle, seyircilerin arasından şahlandı. Traktör o kadar büyük ki duvara çarptı ama bir şey olmadı. Sadece duvardan sıvalar döküldü. Geri geri gitmeye başladı sonra tam o sırada yeni ölen yeğenim belirdi, annemin yanı başında. Ben de ayaktayım. Ablamda var yanımda. Oğuzhan gelmek istediğini söylüyor ama “Gelemiyorum” diyor. Ben de ona yalvarıyorum. “Gitme” diye. Ağlayarak uyandırıldım, uyandığımda hala ağlıyordum.

  35. Benim 8 yaşında oğlum öldü. Akşam rüyamda gördüm, hasta haliyle uyuyordu. “Anne biliyor musun? Seni çok özledim” dedi ve uyuyordu. Bir ara uyandı, sucuklu yumurta istedi. Nedir acaba, anlamı?

  36. Açıklayıcı güzel ifadeler kullanılmış. Soru: 10 gündür hemen her gece rüyamda ölmüş bir yakınımı veya arkadaşımı görüyorum. Birinde amcamı kucağıma alıp, taşıyordum. Diğerinde diğer amcamla birlikte ev yapmaya çalışıyoruz. Üstümüz, her tarafımız çamur oluyor. En son rüyamda ise sevdiğim bir arkadaşımla birlikte ailemle deniz kenarında oteldeyiz. Bana “hadi gidelim deniz kenarında bira içelim” diyor. Sahile gittiğimde benden kaçıyor. “Gel” diyorum. Geri geri gidiyor. Deniz çekilmiş, kumsalda büyük ve iri dişli balıklar var. Birileri de o balıkları satmaya çalışıyor. Arkadaşım da bana bira getiriyor (Çok uzun zamandır kullanmıyorum.) “Bunun tadı çok kötü. Ne biçim bira, bu” deyip bırakıyorum.

  37. Ben rüyamda ölmüş amcamı gördüm. Amcam yanıma geldi. Biraz sohbetten sonra nereden geldiğini sordum. Bana Muhsin Yazıcının mezarını değiştirdiklerini söyledi. Daha sonrada Muhsin Yazıcının şehit olduğunu ve bir tane saçının telinin değişmediğini söyledi. Yorumlarınızı bekliyorum.

  38. Selam. Rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kendisiyle geziyorduk, yemek yiyorduk. Anlamı nedir acaba?

  39. 3 yıl önce babamı kaybettim. Vefatından sonra birçok sıkıntı yaşadım. Babamla ilgili birçok rüya gördüm. Hepsini kendimce yorumladım ama buna bir yorum bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Rüyamda babama bir köpek aldım. Babam yalnız kalmasın, ona dost olsun diye. Ama başı biraz büyük. Çok sevimli. Babam da onu çok sevdi hatta köpekle oynadık. Fakat ailemin ısrarı yüzdenden köpeği babamdan almak zorunda kaldım ya da alacaktım.

  40. Eşim rüyasında yıllarca komşuluk yaptıkları, ölmüş olan tanıdığının, kendisine “Çarşamba günü hazır ol. Ben seni gelip, alacağım” dediğini görmüş. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

  41. Merhaba, Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ben rüyamda çok ünlü bir film tanıtımı yapılan madda ölü. Bu akrabamızı gördüm. Amcam ve babam onunla konuşuyorlar. Biz edilme yan tarafta çıplak olarak tv izliyoruz. Sonra ben koltuğun üzerindeki örtüyü alıp kapatıyorum üstümü fark edince. Sonra (ben yurtdışında yaşadığımdan yeni geldiğimde akrabalarımız toplanır.) Ablam “Gel seni görmeye kim gelmiş bak” dedi. Teyzemin oğlu fakat yanında eniştem (babası) ölü kucağında bebek tutuyordu. Çığlıkla az ağlamak arası canlı gibiydi resmen. Ama ablamlar göremiyordu rahmetli eniştemi! Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür. 🙂

  42. 1 yıl önce ben annemi kaybettim ve dün gece rüyamda annemi eşimle ikimiz mezarından çıkartıp bir eve tabutla getiriyoruz. Eve defnetmeyi düşünüyoruz. Ev kendi evim değil ve seviniyorum artık her gün görebilirim, bana çok yakın diye. Bu arada eşim evin yeri tahtaymış ve onları söküp tabut için yer açmaya çalışıyor. Anneme baksam, bir açsam diye aklımdan geçiriyorum. Geri, çürümüştür belki. Kötü olmuştur. Görürsem dayanamam kafayı yerim diye vazgeçiyorum. Sonra tabuttan annemin hırıltılı nefesi geliyor. Annem sağken de astım hastası olduğu için nefesi hırıltılıydı ve tabutu ve kefenini açıp annemi uyandırmaya çalışıyorum. “Anne ne olursun uyan” diye ona yalvarırken bir taraftan da yüzünü ve saçlarını okşayıp öpüyorum. Annem uyanıyor ama benle sesli konuşmuyor. Ona sadece “Anne cenneti gördün mü?” diyorum. Kafa sallıyor bana. Sonra da “Anne melekleri gördün mü?” diye soruyorum. Sesli değil ama göz göze bakışarak bana evet gördüm. Çok hızlılar ama melekler diyor. Uyandım tekrar uyudum. Yine rüya gördüm aynı gece. Bu kez 25 yıldır görmediğim ilkokul arkadaşım bir ölen yakınını diriltmiş bir duayla. Bu dua Hz. Musa’nın bir duasıymış. Kızın peşini bırakmıyorum. “Benim annemi de dirilteceksin o duayla” diyorum. Sonra mezarlığa girmek yasakmış. Fakat ben diyorum “Seni duvardan atlatacağım. Kimse görmeden, bizi annemin mezarının başına götüreceğim. Küçük bir kitap Arapça. O dua 1,5 sayfalık bir duaymış. O dua diriltiyormuş. Kızın peşini bırakmıyorum hiçbir de duayı öğreneyim de vefat eden teyze kızına vereyim. O da teyzemi diriltsin diyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

  43. Rüyamda annemle sarılıp ölen halam için ağlıyorduk. “Mezara gömeceğiz anne halamı” diyerek ağladık.

  44. Annem hayatta değil. Annemi rüyamda gördüm. Annemi çıplak gördüm çok üzüldüm. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  45. Rüyamda ölmüş insanlar gördüm. Bir nevi Resident Evil filmindeki gibi ısırdıkları da onlar gibi ölü ama yaşıyor oluyorlar ve sürekli birilerini ısırıyorlar. Ve ben onların ölmesi gerektiğini söylüyorum. Sizce bu ne anlama geliyor lütfen yorumlar mısınız?

  46. Rüyamda ölmüş nenemi gördüm. Sekerattaydı can veriyordu yatakta annem onun başındaydı. Ben de su içiriyordum.

  47. Rüyada öldüm ve sorguya alınacakken süre istedim ve ailemden helallik istedim. Bana dua etmelerini istedim.

  48. Küçük kardeşimin rüyası: kardeşim iki seferdir mahalledeki bütün ölüleri görüyor. Ona gelip onunla konuşuyorlar. Babam da dahi bir tanesi var arkadaşımın abisi askerdeydi. Askerde öldürüldü mü yoksa kendisi mi intihar etti bilmiyoruz ama geliyor kardeşime diyor: “Anneme söyleyin ben iyiyim ve selamlarımı götürün.” Bu ölüleri iki defadır birkaç ay arayla gördü. Kardeşim 14/15 yaşlarında.

  49. Rüyamda ölen kızımı gördüm ve bana kendisinin rüyasında kül tabağı gördüğünü söyledi. Ne anlama geliyor?

  50. Kolay gelsin, rüyamda annemi, babamı, eniştemi, halamı ve yengemi gördüm. Annem, babam ve eniştem yatakta yatıyorlardı. Evimizin alt katında birçok kişi oturuyordu. Hepsine “Hoş geldiniz” dedim ve üst kata çıktım. Annemin, babamın ve eniştemin ellerini öptüm ve halam da elini öpmeyecek sandı o da ayağa kalktı. Onun da elini öptüm ve yengem de yerde oturuyordu. Bunları ne olarak yorumlayabiliriz?

  51. Ölmüş olan babamı iş yerimizde görüyorum yüzüme tükürüyor ama kızgın bir şekilde değil, isterse bana kızabilirmiş anlamında başkalarının yönetmesiyle tükürüyor.

  52. Rüyamda rahmetli dedemi kefen içinde gördüm, sadece gözlerinin açıldığını ve bana baktığını gördüm. Yanında da 2 hafta önce vefat eden dedemin üvey kardeşini yanımızda ayakta dururken gördüm ve biranda gözlerimin başımın üstünde uzanarak olduğumu gördüm.

  53. Ben rüyamda küçük beş yaşındaki bir kızın çamurlu bir suda boğularak öldüğünü gördüm. Beni suyun içine çekiyordu. Suyun içine çektiğinde yüzünde bir sürü değişiklik vardı gözleri yoktu, simsiyahtı, ağzı da yoktu, orası da simsiyahtı. Çığlık atıyordu, bana bir şeyler fısıldıyordu. Bu ne anlama geliyor acaba? Çünkü bu rüyayı en az beş defa aynı şekilde gördüm.

  54. Annem 15 gün önce vefat etti. Dün gece rüyamda, mezarının üstünde ağlıyordu “Üstümü örtün” diye. Ne olduğu belli olmayan bir varlık onu zorlayarak mezara çekmeye uğraşıyordu. Ne anlama gelir yorumlar mısınız?

  55. Rüyamda birkaç ay önce ölen dedemi gördüm. Yaşarken bizde kalıyordu ve biz ona yardım ediyorduk, oturup kalkarken. Ve rüyada da dedem ölmemişti, ben yine ona yardım ediyordum, sarılıyor yardım ediyordum. Acaba nasıl yorumlarsınız bunu?

  56. Rüyamda komşumun öldüğünü gördüm çocukları, karısı ağlamıyordu ama ben ağlıyordum. Bu ne demek yorumlar mısınız?

  57. Rüyamda ölmüş annemi kendi komşularıma otururken gördüm ve elinde bir şey vardı yiyordu. Aynı zamanda ben de çamaşır suyu katkılı bir su ile dışarıdaki benim ile ilgili olmayan bir merdiveni yıkıyordum, sokak merdivenini. Yorumlarınızı rica ederim. Şimdiden Allah razı olsun, teşekkür ederim.

  58. Rüyamda 11 yıl önce vefat eden o zaman aşık olduğum insanı gördüm çok iyiydi “Ben ölmedim” diyordu. Bir evdeydik benden eşofman istedi. Yeşil üst, sarı renk alt şeklinde eşofmanları dolaptan çıkarıp verdim. Birde emziği varmış. Odaya girdiğimde eşimle beraber yattığını gördüm. Eşim uyuyordu, vefat eden arkadaşım da emzik bekliyordu. Emziği uyku sersemi eşim ağzına aldı sonra çıkardı. Daha sonra vefat eden arkadaşım kullandı. (Rüyamda aynı yatakta yatarken görmekten tedirgin oldum. Lütfen yorumlar mısınız?)

  59. Annem eşini yani babamı ölü gördüm, kefenli gelmişti yüzünü açtım konuşuyordu. Sonra yeniden ölmüş, kollarını bağlamıştı, kollarını düzelti. Acaba nasıl yorumlamalıyız bu rüyayı?

  60. Rüyamda vefat eden babaannem amcamların evinde oturmuş mantı yiyordu ama hiç konuşmuyordu. Nasıl yorumlamalıyız rüyayı?

  61. Rüyamda bir süre evvel vefat eden uzak bir akrabamla sohbet ediyorum. İkimizde gayet enerjik ve canlıyız. Ona “Hadi gidelim buralardan Amerika’ya gidelim” diyorum. O da sanki gelebilirmiş gibi bana katılıyor. Teşekkür ederim.

  62. Komşumuz rüyamda benim yakamı tutup “Beni neden arayıp sormuyorsun? Sen de benimle gel” diyor. Acele cevap bekliyorum.

  63. Rüyamda annemi gördüm hep yanımdaydı öptü beni. Daha sonra araca binip gitti ve ben mezarına gittim. Yolumda birçok armut gördüm ve annemin mezarına gittim birde Fatiha okudum.

  64. Evimde hiç tanımadığım birini ölü bir şekilde gördüm daha sonra dirilip hiç kimseyi ellemeden bana doğru geldi ve beni kucakladı. Acaba bu ne anlama geliyor?

  65. Ölen kardeşimin mezarını kazıyordum kabri çok genişti ve içi temiz su doluydu. Yüzünü açıyorum üstüne yağmur yağdığından sıçrayarak dirildi ve kefen tertemizdi.

  66. Rüyamda ben 4 yaşındayken ölmüş babaannemi diri gördüm (şuan 14 yaşındayım). Tanımadığım bir evin içinde oturuyorduk, halam da bizimleydi (halam yaşıyor). Konuşurken babaannem öldü, hemen yıkadılar falan odanın ortasına yatırdılar. Kıyafetleri falan üstünde üstüne yorgan çektiler. Odadaki herkes “Allahu Ekber” demeye başladı. Babaannemin bedeni de bir şeyler mırıldanıyordu. 2dakika sonra babaannem ayaklandı. Bedenine şeytan girdi. Bizi kandırmaya çalışıyordu. Dua okuyarak çıkardık şeytanı sonra babaannem tekrar yaşamaya başladı. Konuştuk falan sonra babama kendi mezarını kazdırmaya başladı. (Babaannemin mezarı). O sırada bana “Erzurum'a gelirsem benim evimde de kal olur mu?” dedi. O sırada ağlayarak uyandım. Babaannem aslen Erzurumlu orda doğmuş (Dedem, babam, halalarım ve amcalarım da Erzurumlu). Fakat dedemin işleri bozulunca Manisa'ya taşınmışlar. Erzurum'da falan evleri yok yani zaten Manisa'da da ölene kadar bizim evde yaşadı. Bu rüya nasıl yorumlanır?

  67. Annem, vefat eden babamı rüyasında dirilmiş olarak görmüş. Yüzü yanık ve kemikleri erimiş bir halde annemin peşinde geziyormuş. Annem de abime diyormuş ki " Adamın mezarına toprak dökmedik de ondan dirildi. Neden dökmediniz? Ben bundan korkuyorum" demiş. Biz de bir ay önce babamın mezarını yaptırdık ve rahatsız olmasın düşüncesiyle üzerine ekstradan toprak doldurtmadık. Bu rüyanın bununla bir ilgisi var mıdır? Ayrıca babam için günde iki kez Kur’an okurduk bu aralar okuyamıyoruz. Bununla ilgili bir durum olabilir mi?

  68. Ben rüyamda yengemin evinde taziye olduğunu gördüm ve orda erkek ayakkabısı vardı. Eğer biliyorsanız cevap bekliyorum, gönderirseniz sizi seviyorum.

  69. Ben de rüyamda eşimin ölmüş bir akrabasını görmüştüm 5 ay önce ve bana “Hamilesin” demişti. Ben de regl tarihim gelmeden test yaptım ve gerçekten de hamileydim ama aynı rüyayı 1hafta sonra yine gördüm. “Bu bebek senin nasibinde yok” dedi. Ertesi gün düşük yaptım. Yani gerçekten ölmüş birini rüyada canlı görmek diri getiriyor.

  70. 2 gece değişik günlerde yıllar önce ölen çok sevdiğim komşumu gördüm. Açıklama için şimdiden teşekkür ederim.

  71. Ablam rüyasında kardeşinin öldüğünü sonra dirildiğini yeniden ölüp dirildiğini ve ölünün kucağında bebek görmüş. Ne anlama geliyor?

  72. Babam 22 yıldır ölmüş ve bu sabaha karşı rüyamda ben cezaevindeyim. Kendisi gelmiş benim ziyaretime ve ben de kendisini kucaklıyorum ve öpüyorum.

  73. Yatağımın altından çıkan anakonda tarzı büyük bir yılanı öldürdüm fakat o yılan yakın bir arkadaşımı sokarak öldürmüş. Daha sonra aynı arkadaşımı diri vaziyette görüyorum. Bunun bir anlamı var mıdır?

  74. Rüyamda bir alışveriş merkezindeyim. Dayımın oğlu yürüyen merdivenlerin kenarına yüzüstü uzanmış olarak aşağı doğru kayıyor ve sonra “Abi düşüyorum yardım et” diyor. Elimi uzatıyorum ama tutamıyorum ve aşağıya düşüyor. Ben koşarak aşağıya iniyorum yerde yatan dayımın oğlunu çevirince yerde yatanın o değil de kendi abimin olduğunu görüyorum ve öldü diye ağlıyorum ve sonra birden uyandım. Bana bunun açıklamasını yaparsanız çok sevinirim.

  75. Rüyamda ölen dedemi gördüm tekrar ölüyordu ve ben su içirdim. Öldüğü sıra ağzından duman çıktı. Çok merak ediyorum acaba ne anlama geliyor?

  76. Yengem aradı bugün beni. Rüyasında 5 sene önce ölen babamın öldüğünü ve benim cenazeyi alıp defnetmeye götürdüğümü söyledi. Bu nasıl yorumlanır? Ölen babam tekrar ölüyor.

  77. Selamünaleyküm. Ben rüyamda vefat eden ablamı yaşarken ve tekrar öldüğünü gördüm. Bu nedir?

  78. Rüyada ölü dede ve babanın avrat yerini görmek, sağ olan anneyle ölmüş babayı beraber görmek, kızının evini dağınık ve perişan görmek neye çıkar?

  79. Rüyamda ölmüş eniştemin mezarını kuzenlerle kazıyoruz, çürümemiş ve yiyecek veriyoruz yiyor.

  80. Rüyamda kardeşimin çok yakın bir arkadaşı var, o kırmızı bir arabada bagajda ölü yatıyordu ve biz kardeşimle beraber yanına gittik. Kardeşim arkadaşının yanına bagaja yattı ve kolunu ona dolayıp sarıldı. Bense ayakta onları izliyordum… Bu ne manaya gelir?

  81. Benim annem 1,5 yıl önce vefat etti. Teyzem annemi rüyasında görmüş, bir kız çocuğunu emziriyormuş. Ve ben anneme uzun kalın bir şey giydirmeye çalışıyormuşum üşümesin diye. Annemin yüzü çok güzelmiş.

  82. Ben bir kızım, birkaç ay önce ölen kız arkadaşımı rüyamda gördüm yeşil bir elbiseyle, elimden tuttu “Vakit geldi kardeşim” dedi. Güzel bir yolda yürüdük biraz sonra birlikte uçurumdan aşağı düşüyorduk sıçradım.

  83. Rüyamda ölmüş arkadaşımın dirildiğini, gelmiş sarılmış daha sonra tekrar öldüğü saatte ve zamanda gerçekte tekrar ölüyor. Fakat tekrar vücudunun her yerini morarmış şekilde gördüm. Ne anlama gelir acaba?

  84. Rüyamda babaanneme (gerçek hayatta öldü) bir mutfak penceresinin çerçevesinden bakıyorum ve onunla konuşuyordum. Hali ölmeden önceki gibi güzeldi ve dimdik ayakta duruyordu ve babaanne “Nasılsın?” dedim. Bana “Şimdilik iyiyim” dedi. Ve sadece birbirimize çerçeveden baktık, dokunmadık.

  85. Rüyamda yeni yerleşim bir evde oturuyoruz. 20 yıl önce ölen babam eve geldi elinde ekmek, boynunda dizili pastalar, çörekler hepsini bıraktı. Hiç konuşmadı sadece “Gideceğim” dedi. Ben de “Üşürsün baba pardösü giy” dedim. Kardeşimin pardösüsünü sıvazlayıp benim pardösümü giydi gitti. Yanında bir kız çocuğu vardı o çocuğa da bir pardösü giydirdik. Fakat yüzü çok güleçti, nur dökülüyordu sanki. Kardeşim de bizim evin yanında arkın çamurlarını temizliyordu arkadaşlarıyla. Kardeşimle küsüz, acaba ne olabilir?

  86. Anneannemi geçen hafta kaybettik. Dün abim rüyasında anneannemi ağlıyorken görmüş. Yorumlarsanız sevinirim.

  87. Annem öldü, “Kızım geleceler susasıyorum su kimse vermiyor.” Elma da istiyor. Ne zayırıyor ben bir kiziye verdim su, elma vakile.

  88. Rüyamda babam direklere lamba takıyordu, benden yardım istedi. Birde domates ve baklava yedi. Onları da annem vermiş. Lütfen yorumlarını yazar mısınız?

  89. Rüyamda annemi ve eşimi gördüm ikisi de vefat etti. Annem eşimi öpmek ister, yanında da oğlum vardır. Oğlum sağ, oğluma “Anneni doya doya öpemedim” der ve uyanırım. Annem de, eşim de rahmetlidir. Sizce ne olabilir? İyi çalışmalar.

  90. Annem rüyasında ölü birinden yeşil bir bez parçası alıyor. Neye yorumlandığını merak ediyoruz.

  91. Eski evimizin yeni yapıldığını gördüm ve etrafında bazım ailenin eski mezarlarının olmadığını gördüm. Ne anlama geliyor?

  92. İki arkadaşım rüyalarında beni ölürken görmüşler. Biri hatırlamıyor, diğeri beni ölmüş ve toplanıp cenazeme geldiklerini erkek arkadaşımın odama girip girip çıktığını, en son annem erkek arkadaşıma gidip “Çok plan yaptı, yaşayamadan gitti” diyerek ağlamış ve sonra beni defnetmişler. Mezarda kalkıp kafamı tahtaya vurduğumu rüyasında gören arkadaşım onu da görmüş. Ve ben bir suredir gelinlik giymiş kızları ağlayarak bana sarıldığını ya da benim sürekli bembeyaz elbise giyip yeşilliklerde beklediğimi görüyorum. Kalp hastasıyım pil takılacak yaşım çok genç. Acaba bunların anlamı nedir? (Ve evlilik planı yapıyorum.)

  93. Rüyada ölmüş anneannemi gördüm, evime gelmiş birde kendine iç çamaşırı almış, saçları açık, aslında örtülüdür. Neşesi yerindeydi. Neye delalettir acaba?

  94. Bekarlık zamanımda ve farklı bir evde kimin öldüğünü bilmiyorum fakat taziye eviymişiz. Evimiz kalabalık, tabaklarda pasta ve börekler ikram etmişiz.

  95. Ben rüyamda bir akrabamız olan genç bir erkeğe pusu kurulduğunu görüyorum, nasıl olduysa ben de o pusunun içindeyim ve o gencin yerini onu öldürecek kişiye ben gösteriyorum. Bir benzin istasyonuydu sonra elimde çanta dolusu parayla gidiyorum. Akşamına ise babamla arabaya yakıt almak için benzinliğe gidiyorum ve ne göreyim, vurulan genç hala orada yatıyor, soğuktan cesedi donmuş. Teslim olur gibi elleri havada kalmış, başından tek kurşunla vurulmuş. Ailesine selam verip yanlarına gittim selamımı almadılar ve ağıtlar yakmaya başladılar ve resmen rüyamda dua ettim inşallah bu rüyadır diye ve o vakit uyandım gerçekten bu rüya beni çok etkiledi ve tabirini merak ettim

  96. Arkadaşlar, rüyamda ölülerin beni çağırdığını gördüm. Gidici miyim? !

  97. Rüyamda kuzenimi gördüm bir yıl önce kaybettik onu… Önce çok neşeliydi sonra şeytana döndü rüyamda! Ne demek bu, yorum yapar mısınız? Aklımdan çıkartamıyorum.

  98. Merhaba, rüyalarıma sık sık ölen kayınvalidem gelmekte. Hep dirildiğini, aramıza katıldığını görüyorum çok seviniyorum ama rüyada bile içim bir tuhaf kasvetli. Son zamanlarda da hala yaşamakta olan annemin öldüğünü görüyorum. Özellikle kayınvalidemi sürekli görmek neden olabilir? Birde gözleri görmüyordu rüyalarımda, gözleri hep açık. Yardımlarınızı rica ederim.

  99. Arkadaşım ve abisi alelacele beyaz kefende odama ölü bir bebek getirip bıraktılar. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  100. Rüyamda ölü birinin güldüğünü gördüm. Bu neye işarettir, yorumlar mısınız?

  101. Rahmetli babam benden rüyamda beyaz çarşaf istedi. Rüyanın yorumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. ALLAH razı olsun şimdiden.

  102. Rüyamda inşaattan bir adamın düşüp öldüğünü gördüm. Adamın üstüne beyaz çarşaf örtmüşler ve başında iki üç kişi ismini söyleyip adama ağlıyorlardı. Sonra benim karşıma ufak bir yılan çıktı, ben onla oynarken bana biri seslendi; “Yılan çok zehirli elleme.” Yılan birden büyümeye başladı. Hatırladığım bu kadar. Bir anlam veremedim.

  103. Annem, kardeşim, ben yolda yürüyorduk. Çok yağmur yağıyordu. “Kaza var” dediler. Ambulans sesi geliyordu yolda kulağıma “Elli tane de kazada ölü var” dediler. Önümden ambulans geçti.

  104. Yaptığım her ibadetin sevabını ölmüşlerime bağışlarım. İki kez ölmüş olan amcam ve kayınvalidem rüyama geldi ve ikisi de aynı şeyi söyledi. Bize yardım etmene gerek yok anlamında bir şeyler söyledi. Bunu nasıl yorumlamalıyım? Acil cevap dileğiyle.

  105. Rüyamda annemi ölmüş olarak gördüm. Sadece kemikleri vardı, hatta çene kemiği falan da yoktu, kemikleri eksikti. Ben buna üzülür ağlarken birdenbire annem canlanmaya başladı. Bütün uzuvları geri geldi, etiyle kemiğiyle bir insan oldu. Şimdi yaşlı olmasına rağmen rüyamda canlandığında çok daha genç olarak hayata dönmüştü. Yorumlarınızı bekliyorum.

  106. Ben rüyamda ölen bayan akrabamla tokalaştıktan sonra o bana sarılarak kaç defa öptü beni. Acaba nasıl yorumlarsınız? Bu ölen bayan uzaktan akrabamız.

  107. Rüyamda 10 yıl önce ölen halamı gördüm, bir yerlerde oturduk sohbet etik sonra kalktık. Halam, dere vardı çıplak ayakla akarsu dere vardı suya girdi. Sonra “Bize gidelim” dedim. “Ben buradan yukarı giderim” dedi. Yukarıda mezarlık var.

  108. Rüyamda hiç görmediğim bir bebeğin önce öldüğünü ve sonradan dirildiğini gördüm. Ne anlama geldiğini yazar mısınız?

  109. Bir rüya gördüm çok etkilendim. Babamı 2013 Aralıkta kaybettim. Çok sevmiyordum ama ölüm çok acı. Rüyamda onu gördüm. Tabut gibi bir şeyden çıkarıyoruz ve canlı. Ben de “1 senedir havasız ortamda aç nasıl yaşıyordun?” diyorum ona. O da bana her zamanki gibi söyleniyordu. Ama ona tabut gibi bir yere “Yat” diyorum, yatıyordu. Üstünü onu tekrar aynı yere yatırıyordum, itiraz etmiyordu. Her yerini gördüm hatta cinsel organının üzerinde biraz beyazlık vardı. Rüyamı lütfen yorumlar mısınız? Çok etkilendim. Teşekkürler.

  110. Rüyamda ölen ablamın canlandığını ve annemi dışarıya doğru çıkık bir mezarın üstüne koyuyoruz. Annem bizle konuşuyor, “Çok koymayın topağı, az koyun” diyor ve daha konuşuyor. Biz ablamla istemeye istemeye annemi gömüyoruz.

  111. Ölen babamın rüyamda “Üşüyorum, üstümü örtün” demesi nedir, acaba beni bilgilendirir misiniz?

  112. Rüyamda arkadaşımın ödünü sonra da can çekerek havaya zombi gibi kalktığını görmek ne anlama gelir?

  113. Yav biraz çocukça gelecek ama ben rüyamda şehri istila eden zombiler gördüm ve bunlardan anneannemin evinde saklanıyordum. Bir grup insanla orda korunuyorduk. 😀 Ama aramalarda zombiyi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

  114. Kardeşim beni 4 gündür bir kadın kapıya geliyormuş kapıyı “Aç aç” diye vuruyormuş. Ben “Yabancılara kapı açamam” diyormuşum. Daha sonra ses gidince açtığımda benim yerde ölü olduğumu görüyormuş. “O anda uyanıyorum” diyor… İlk iki günde 4-5 kişinin beni öldürdüğünü görüyormuş… Yine aynı şekilde uyanıyormuş. Buna bir cevap verir misiniz lütfen? Bekliyorum.

  115. Babam rüyasında ölü dedemi görmüş, evin balkonunda karpuz yiyormuş. Babam işten eve gelmiş, dedeme taksiden kazandığı parayı vermiş ama para çok fazlaymış. Dedem “Bu kadar parayı nerden buldun? Çok fazla bu para” demiş. Babam hatırlamadığını söylemiş. Dedem “Daha gelmeyecek misin yanıma? Çok özledim seni” demiş. Bunu duyduğumdan beri içim içimi yiyor. Ne anlama geldiğini ne olur söyleyin yav. 🙁

  116. Eski 1 dostunun eşi ölmüştü onu gördüm ve ona altın verdiğimi gördüm. Ne anlama gelmektedir? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  117. Rüyamda öğrencim gözümün önünde kendini bir tepeden aşağıya bıraktı. Ben “hayır, düşeceksin. Lütfen geri çekil” dememe rağmen aşağıya bakarmış gibi yaptı, düştü ve bu öğrencim daha 6 yaşında. Sonra durumu arkadaşlarıma söylediğimde herkes hiçbir şey yokmuş gibi devam ettiler. Birde birkaç velimiz geldiğinde onlarla birlikte müzik açıp eğlendiler. Çok ürkütücü bir kabustu benim için. Hala etkisindeyim.

  118. Ölen çok sevdiğimiz bir aile dostumuz olan ablamızı gördüm, tandır ekmeği veriyordu. “Sen seversin” dedi. Az da olsa yedim. Evine çağırdı, gitmedim. Yemyeşil, güzel bir evi vardı. Yanındaki eve gittim, “Geleceğim” dedim, uyandım.

  119. Rüyamda ölmüş teyzemle otururken yukarıda asılı yumurta gördüm. Teyzemle oturduk, sohbet ettik, evini temizledik. Teyzemin kocası duvarda asılı fotoğrafta konuşmaya başladı, “Benim kızıma dünür gelecek” diyordu. Ama teyzemin hiç kızı yoktu, olan da doğumdan sonra ya da 1-2 yaşlarında öldü. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  120. Rüyamda babamı ölmüş, dirilmiş gördüm ama babam 8 sene önce vefat etti. Ağladım da rüyamda, çok etkilendim.

  121. Dayımın kızı ölmüştü, bundan 6 sene önce. Rüyamda düğünü olduğunu gördüm. Ne anlama geliyor? Teşekkür ederim yorumlarınız için.

  122. Selamlar. Rüyamda ölen babamı ölmüş halde benle konuşurken gördüm. Benden yüksel diye birisine 100 TL su için ver diye konuşuyordu. Bununla ilgili yorum alabilir miyim?

  123. Kısa süre önce ölen arkadaşımı bana gülümseyerek baktığını ve elimi tuttuğunu sanki bir yere götürmek istediğini gördüm.

  124. Ölmüş annemi araba ile gezdiriyordum, poposu açıktı, örtüyorum örtülmüyor.

  125. Ağabeyimin ölümünün 15. gününde sabah namazından sonra rüyamda onu, 15-20 günlük uzamış sakalıyla elbiseleri eskimiş ve boylamasına yırtıklar içerisinde ve kırık dökük dükkanların önünde dilenir şekilde gördüm. Rüyamı tabirlerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

  126. Ölmüş oğlumun mezarının üstünün açık olduğunu gördüm. Eşime “Gel bak” diyorum. “Ne güzel uyuyor” diyorum. Eşim “Oğlum, nasılsın?” diyor. “İyiyim anne” diye konuşuyor. Mezarda yorgan, döşek yatıyor. Güzel bir şekilde uyuyor.

  127. Amcamın oğlu ile gerçekte kavga etmiştim 1 hafta önce, rüyamda amcamın oğlunu ölü halde gördüm. Mezara gittiğimizde de mezar hazırlanmış olarak bulduk, defnettik ama toprak atmadık. Neye yorumlayabiliriz?

  128. Rüyamda bir hastanede olduğumu, diş için doktora görünmem gerektiğini gördüm. Sıramı bekliyordum o esnada hastanenin çok kalabalık olduğunu fark ettim. Herkes bir koşuşturma içindeydi, ben de merak edip hastanenin koridoruna gidiyordum. Bir baktım ki, koridorda bir sürü ölü olduğunu gördüm hatta birkaç tanesi daha ölmemişti. Oradaki doktorların müdahale etmesini istedim, hiçbiri bir şey yapmadı. Ben feryat ederek ağladım “Bazıları yaşıyor, bir şeyler yapın” diye. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

  129. Rüyamda tanıdığım bir kadını ölü olarak gördüm avret yerini temizliyorlardı, uyandım.

  130. Rüyamda 2 hafta önce ölen rahmetli babaannemi gördüm, şuan gömülü olduğu yerden evimize bakıyordum bir baktım avluda babaannem yere serilmiş, hemen koştum, eve gitmeye çalıştım, o arada yengem sesleniyordu, “Babaannen öldü öldü koş” diye. Avluya vardım ki, babaannem kapıdan “İyiyim yavrum, iyiyim” dedi. Sarıldım, öptüm onu yüzünü öptüm. Gerçek hayatta öptüğüm gibiydi yumuşak, pamuk gibi. 🙁 “İyiyim oğlum” dedi yine. 🙁 Yengem geldi yanımıza “İki kere kalbi durdu” dedi, babaannemin yanında. Ben de o üzülmesin diye “O iyi, bir şeyi yok. Oh çok şükür yaşıyor” dedim. :(( Mekanın cennet olsun babaannem.

  131. Benim babam iki sene oldu öldü, rüyama girdi evime geldi. Koltukta oturdu üstünü çıkartıp yattı. Panolunu koltuğun üzerinde çıkarttığı zaman cebinden parası döküldü. Ben de “Baba paran düştü” deyince güldü, çıkıp gitti. Ne anlama gelir? Saygılarla.

  132. Eşim trafik kazasında vefat etti on yıl önce ama sürekli rüyada görenler oluyor. “Geri döneceğim” diyor. Ne anlama geldiğini söylerseniz çok sevinirim.

  133. Günaydın, annemle birlikte kocaman bir mezarlığa girdik. Mezarlık tertemiz fakat içimde korku vardı. Fakat ölüler toprağın altında değil, toprağın üstündeydi. Hepsi kefenlerinin içerisinde sadece yüzleri açık, gözleri kapalı şekilde yatıyordu. Küçük bir kız mezarının başında geldik “Anne” dedim. Annem “Okumaya devam et” dedi (dua) Ben de okuyordum, birden mezarlığın üstünde yatan kız ayağa kalktı ve peşinden bütün ölüler kalkıp hepsi aynı yöne doğru gittiler. Biz de annemle okumaya devam ederken uyandım. Ölülerin yüzleri sanki yeni ölmüş gibi temizdi. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.

  134. Rüyamda vefat eden babaannemi gördüm beraber sarılmıştık. Ben ağlıyordum ve “Ramazanda yanına geleceğim” diyordum. Şu anda yurtdışındayım ve ramazanın sonlarına doğru Türkiye’ye dönmeyi planlıyorum. Bunlarla bir alakası olabilir mi, yoksa sadece rüya deyip geçmek mi lazım? Yanıtlarsanız sevinirim.

  135. Selam. Rüyamın yorumlamasını isterim ve içinden çıkamadım. Rahmetli amcamın hanımını ve rahmetli gelinini rüyamda gördüm memlekette evde ekmek pişiriyorlar sacda ve ben yanlarına gittim ve bana masımac verdiler ama ikisi de benle konuşmadılar. Her iki yengem ekmek pişiriyorlar sacın üstünde. Sonra birden kendimi otobüsü kullanırken uzun bir yolda buluyorum ve yanında şoför var. Bana veriyor otobüsü, uzun yolda kendimi kullanırken buluyorum sonra bir yerde mola veriyorum pazar gibi bir yer, kalabalık yerdeyim. Bir süre sonra tekrar araba kullanırken görüyorum. Sonrasını hatırlamıyorum. Teşekkürler.

  136. Rüyamda ölen babamın bir kasapta çalıştığını gördüm, bana zor durumda olduğunu söyledi. Sonra bana bir sürü et yolladı çiğ et tabi. Ben onları ofiste birkaç arkadaşıma verdim.

  137. Ölü olan yeğenimi rüyamda gördüm bana dedi ki; “Beni güzel yıkayın. Hakkımla mezara gömün.” Bunun manası nedir?

  138. 10 sene önce ölmüş olan halamın kızını gördüm başını kapatmış ve bana sarılıp “Seni babana götürmeye geldim” diyordu. Bu arada babam da ölmüş. Bana yorumlar mısınız lütfen? Teşekkürler.

  139. Abim erken yaşta vefat etti ve arkadaşının oğlu oldu, abimin ismini koydular. Çocuk doğduğunda abimin mezarına götürdüler. Götürdükleri gece çocuğun annesi abimi görüyor rüyasında, “Geldiniz ama su içmediniz” diyor. Abimin adına çeşme yaptırmıştık, o çeşmeden su içmemizi mi bekliyordu acaba?

  140. Rüyamda ölmüş olan kayınpederimin oğlu siyah çorap giyerken kayınpederimin kahkahayla gülmesi ne anlama gelir?

  141. Rüyamda ölü amcadan para istemek ne demek? Birde babamı gördüm geçen sene vefat etti ve onu gördüm rüyamda tekrar gömüldüğünü yüksek bir yerde.

  142. Geçen yıl dedem ölmüştü fakat ondan buyana ilk defa rüyama girdi. Rüyamda biz misafir evinde oturup kendinin yasını tutuyormuşuz, öleli de iki gün falan olmuş. Biz üç kişi herkesten ayrı otururken dedem birden yanımızda beliriyor ve anneannem hayırdır İnş. “Sen ölmedin mi, neden buradasın?” diyor ve dedem de “Ben sizi ayrı gördüm geldim. Neden kalabalıkla oturmuyorsunuz? Ayrı oturmayın, kalabalığa sizde karışın” diyor. Daha sonra uyanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  143. Ben rüyamda çok sevdim birinin öldüğünü ve geri dirildiğini gördüm ama dirildiğinde tehdit etti, biri de bana “Git, sinekkaydı tıraş ol, temizlen. Başın belada” dedi. Lütfen bir cevap atın.

  144. Rüyamda yeşil erik ağacı gördüm aldım, yedim ağaçtan erikleri birkaç tane. Rahmetli anneannem ölmüş anneler, teyzemler ağlıyorlar. Anneannemi yıkıyoruz, içeri doğru baktım musalla taşında aynen öyle olduğu gibi çok tabut gördüm. “Annem öldü. Bu kadar tabut nerden çıktı?” diyorum. Ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen. Bu aralar kendi içimde sıkıntılı günler geçiriyorum bunlara işaret mi acaba?

  145. Annemin rüyasını yazıyorum; benim dayım yani onun abisi dayım şehit düşerek ölmüştü, polisti. Bu olayın üstünde çok zaman geçmiş ta ben doğmadan, şimdi geçen hafta annem dayımı rüyasında görmüş. “Çok gençti, saçı falan hiç ağarmamıştı, gülümsüyordu. Yanına gittim sarıldım. Çok özlemişim defalarca sarıldık. Hiç konuşmadı ama o da bana sarıldı ve gülümsüyordu. Yanında bir tane erkek çocuk vardı 7-8 yaşlarında abime benzeyen bir çocuk. Çok benziyor” dedi annem. Ama dayımın erkek oğlu falan yok. “Anne o dayımın küçüklüğü olabilir mi?” dedim. “Bilmiyorum, olabilir de olmayabilir de” dedi. Bu ne demek, hayır mı? Ama adam öleli olmuş kaç sene. Geçen sene kızı falan evlendi ve erkek çocuk ne alaka?

  146. Annemin öldüğünü ama ben de çok çok kendimi parçalayacak kadar ağladığımı gördüm ne anlama geliyor?

  147. Rüyamda ölen halamı gördüm büyük bir tabutta üzerinde çiçekli kefen var, ağlıyorum çok o da ağlıyor. “Hala oradakilere selam söyle” dedim. “Gerek yok, sen zaten gelen buraya. Evde seni bekliyorlar” dedi. Eve bir gittim babamlara yani babamla birtakım adamlar beni öldürmek istiyordu. Allah’ım hayra yor. Çok korktum.

  148. Rüyamda ölmüş bir yakınım bana zorla cay içiriyor, çayı tükürüyorum ve göbeğime çengelli iğne takıyor. Ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim.

  149. Doğal afet durumu var. Ben herkesi tahtadan yapılmış bir şeyin içine topluyorum. Karşımda kocaman bir kapı açıyorum yemyeşil bir yer. Masalar var, yiyecek var. Masanın başında gelinimiz oturuyor, yanında da yeni kaybettiğim annem varmış ama onu görmüyorum ve herkes kaçıyor. “Sen burada gelininle ne yapıyorsun?” diye anneme kızıyorum. Annem öldüğünden beri diğer çocuklarının ve torunlarının rüyasına defalarca net bir şekilde geldi ama ben sadece bu şekilde gördüm. Nedeni var mı acaba?

  150. Rüyamda 5 ay önce ölen dedemi gördüm geldi boynuna sarıldım hasret giderdik. Şuan ramazan ve ben bebek emzirdiğim için oruç tutamıyorum. Dedem rahmetli tarikat ehliydi. Rüyamda bebeğimden dolayı tutamadığımı anlatıyorum ama bunu önemsemiyor oruç tutmadığım için bana kırılıyor, gönül koyup gidiyor. Çok üzüldüm. Yorumlayabilir misiniz?

  151. Rüyamda ölen dedemi gördüm gayet iyiydi konuştuk, gülümsüyordu, sarıldık ve dedi ki “36 yıl sonra buluşacağız.” Bu ne anlama gelir? Teşekkürler.

  152. Rüyamda ölmüş eşimi görüyorum bana kendisinin ölmediğini söylüyor. İki gecedir aynı rüya ben kendisine öldüğünü söylüyorum o da bana “Hayır, ben ölmedim” diyor. Gayet iyi, sağlıklı bir şekilde görüyorum eşimi. Kan kanseriydi bu hastalıktan öldü. Acaba ne anlama geliyor?

  153. Rüyamda ölmüş görümcem bizde kendi kıyafetlerini topladı, kıyafetler siyahtı. Koridora üst üste topladı sonra ben ona sarıldım çok özlediğimi söyledim gene gelmesini söyledim.

  154. Dedemi 6 sene önce kaybettim. Dedem rüyama şimdiye kadar iki kez geldi. Bu kez rüyamda dedem evin salonunun sağ arka kısmında ayakta bana bakıyordu. Ben biraz tedirgindim ve dedemin bana kızmamasını gülümsemesini istiyordum. Dedem bana bakıp gülümsüyordu ve konuşmuyordu.

  155. Merhaba, iki gece arka arkaya aynı rüyayı gördüm ve bir türlü anlamını çıkaramıyorum. Bir pazarda yürüyorum. Bu pazarda tezgahlar var fakat meyve ya da kumaş satılmıyor. Bazen tezgahlar boş, bazen de cesetler var. Ben bu pazarın içinden yürüyorum ve buzla kaplanmış bir kadın cesedin yanından yürüyorum. Kadının yüzü tek gözüküyor ve yüzü çürümeye başlamış. Ben bu anda kendimce bu kadın görülenleri lanetliyorum ve yoluma devam ediyorum. Pazarın yolu bir süre sonra geçilmez hale geliyor çünkü bir grup esnaf ve müşteri kavga ediyorlar. Ben de geldiğim yoldan geri geçmeye mecbur kalıyorum. Geri yürüdüğümde yine aynı kadın cesedini görüyorum ve yine kızıyorum. Sizce bu rüyanın anlamı nedir?

  156. Rüyamda yıllar önce ölen kayınbabamla cinsel ilişki yaptım. Eşinden ayrılmıştır 13yıl önce. Yorumlarsaniz sevinirim.

  157. Rüyamda babaannemi gördüm kendi yatak odasında yatıyordu uyanıktı. Babaanneme sesleniyorum “Babaannem” diye bağırıyorum duymuyordu. Bu ne anlama geliyor? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

  158. Rüyamda ölü olan eniştemin yaşadığını ve başka devlette kaldığını öğrendim geldikten 3 gün sonra da geri gitti.

  159. Ben rüyada ikiye bölünmüş fakat yaşayan kadın gördüm. Gırtlağa kadar iç organları çıkmış ama yaşıyor.

  160. Eşim rüyasında benim genç yaşta ölmüş olan arkadaşımı görmüş. Arkadaşım yanıma yaklaşmayın demiş eşimde ama biz seni çok severdik neden böyle yapıyorsun değince o zaman beni kast ederek eşin yaklaşsın demiş ve ben yanına yaklaşıp konuşmuşum onunla ne demek yorumu acaba bilen varsa lütfen yazsın.

  161. Rüyamda ölen eşimin ayağında eski ayakkabı gördüm sana ayakkabı alalım diyorum oda hadi gidip alalım diyordu.

  162. Rüyamda ölen annemin evindeydim odalarda onu ararken yatağında, anne karnında ki cenin gibi ayaklarını karnına çekmiş, battaniyeyi de kafasına kadar çekmiş uyuyordu. Ben yanına uzandım, sarıldım, kucakladım. Beni çok üşüttün dedi. Burnunu yüzüme dayadı, soktu seni çok özledim dedi.

  163. Birer gün arayla 2 rüya gördüm. Rahmetli babamı geçen 20 senede 2-3 defa görmüştüm. Rüyamda minibüsle bir yere gidiyoruz. Ben iniyorum. Cami bahçesi gibi bir yer. Biraz sigara içmek istiyorum. Rahmetli babam da inmek istiyor. Ben onu ikna edip minibüse bindiriyorum. Diğer rüyam ise; Rüyamda rahmetli babam ve eşimle birlikteyim. Büyük ihtimal sahur vaktiydi. Sigara içmek istiyorum. Sigarayı eşim tüketmiş. Arıyorum arıyorum sigara yok. Uyanıyorum.

  164. Daha önce evli olduğum annesinin benim hakkımda başkasıyla dedikodu yaptığını duydum fakat kadın vefat etmiş gördüğüm kişide işyerinden arkadaşım beni sevmediğini çok açık giyindiğimi söyledi.

  165. Rüyamda vefat etmiş olan annemi ve teyzemi gördüm sanki onlar ölmemişler hayattalarmış gibiydi. Dayımlar ve babamlarla hep birlikte oturup sohbet ediyoruz. Teyzem bana yaklaşarak sessizce ihtiyacım olan parayı bulacağını söyleyerek bir yerlere gitti ve sonrasında geri geldi ve bir kaç deste para ile dondu. Bende kimse görmeden onu yanıma çağırarak parayı aldım ondan. Annemde hiç konuşmadan bizi izliyordu. Ardından mutfağa gittim buzdolabını açtım ve yemek döküldüğünü gördüm dışarıya.

  166. Rüyamda arkadaşımla çayırda giderken altın bileklikler görüyorum ve onları teker teker topluyor ve seviniyorum.

  167. Rüyamda geniş bir tuvalet ya da banyonun içindeyim izliyorum sadece beyaz giyimli bir kadın var önce tuvaletin içini görüyorum kaka var daha sonra kadın bir kamera koyar gibi beni kapının önüne koyuyor ve kapıyı kapatıyor. Daha sonra uçan şeyler gözüküyor üç harfli gibi gelip gidiyorlar kamerada görünmez diyorum ya da biri diyor bilmiyorum merdivenlerden çıkarken düşüyorum ve düştüğüm yerde yanımda eskiden savaş topları vardır onun içinde bir adam kafası var sadece kafası görünüyor. Onun yanına düştükten sonra bağırmaya başlıyorum ve yanıma biri gelip beni uyandırınca uyanabiliyorum ve sonra ezan okunuyor bu rüyayı nasıl yorumlayabiliriz?

  168. Rüyamda ölmüş olan dedemi gördüm seni almaya geldim diyordu beni de yanında götürdü birde dişim sallanıyordu çıktı ama acımadı. Yorumlarsanız sevinirim.

  169. Rüyamda ölmüş olan annemi babamı babaannemi amcamı gördüm annem 10 gün önce vefat etti. Oturduğu evin bütün eşyaları komşuları toplamış benim evime getirmişti. Babam amcam babaannem hepsi benim evimdeydi çok iyi temiz görünüyorlardı bu ne anlama geliyor?

  170. Yıllar önce kanser nedeniyle ölen arkadaşımın elinden bir kâse aşure ve bol ekşili kuru fasulye piyazı alıp yiyorum. Nasıl yorumlayabilirsiniz?

  171. İyi günler. 1’er gün arayla 2 sefer rüyamda rahmetli anneannemi gördüm. Birincisinde annemle birlikte sohbet ettikten sonra hadi gidiyoruz artık diyor ve birlikte yürüyüp gidiyoruz. İkincisinde de kız kardeşimle birlikte anneannemin evine gidiyoruz bize yemek ve su ikram ediyor.

  172. Annemi yaklaşık üç dört ay önce kaybettim. Rüyamda annem elinde valizlerle geliyor kardeşlerim hepimiz şok oluyoruz. Bize şaka yaptım diyor yani ölmemiş bir yerlere gitmiş. Bizde böyle saka mı olur diye ağlıyoruz.

  173. Rüyamda ölmüş dayımın evimizin kapısına geldiğini gördüm. Annemle birlikteydik ve çok heyecanlandım. Anne, dayım öldü galiba bizden dua istiyor deyip hızlıca Fatiha okuyup elimi yüzüme sürdüm. Baktım dayım geliyor mu diye. Arkasını dönmüş kapıdan çıkıyordu. Sanki sırtında da çuval gibi bir şey vardı. Çok etkilendim anlamı ne olabilir?

  174. Rüyanda geçen yıl ölen babamın genç halini gördüm eve gelmiş bütün kardeşlerim evde ve bize herkese ayrı ayrı hediye çikolata getirmiş.

  175. Rüyamda ölmüş babamla gayet sağlıklı bir şekilde kendisiyle sohbet ediyorum. Ne anlama geliyor lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

  176. Rüyamda aslında yıllar önce ölmüş kayınpederimin öldüğünü gördüm bu arada Azrail (as) bir odada bana gel ölümü gör diyordu ama ben gitmedim. Bu rüyam ne anlama geliyor? Çok merak ettim sizden rüyamın tabirini rica ediyorum şimdiden çok çok teşekkürler merakla cevabını bekliyorum saygılar…

  177. Halamın oğlu 9 yıl önce vefat etti. Rüyamda pişmiş pirzola var tabakta, ben annem ve halamın oğlu tabağı önümüze almışız bir tane yiyorum ama pirzolayı o getirmiş, biraz daha pişmesi gerektiğini düşünüyorum ne demek acaba?

  178. Rüyamda bir akşam saati yeğenimle alışveriş merkezinde bebek mağazasındayız. Babaannem de orda yanlış dolmuşa binmiş yeğenim. Babaannem ve yeğenimle bir dolmuşa biniyoruz.

  179. Dün gece rüyamda anneannemlerin köyündeyken kuzenimle bir yere gitmişiz ve eve geldiğimde evde üstü örtülü yatan birini görüyorum anneanneme soruyorum uyuyan kim diye ve bana şöyle diyor gitte “annenin ölüsünü gör diyor.” Sonra yine annemi görüyorum dirilmiş ve benimle gülümseyerek konuşuyor, ona nasıl öldün diyorum bana düştüğünü söylüyor. Bu kadar ne olur cevap verin çok korkuyorum.

  180. Annemi yeni kaybettim rüyamda erkek kardeşim koluna girmiş baston değnekleri ile yüzü eşarpla gördüm.

  181. Ölmüş kayınpederimi yaşıyor gördüm. Saçlarını simsiyah boyamış, gülerek “bana çay koyarsan içeriz” dedi. Bunun yorumunu yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

     

  182. Ben rüyamda zombi ve dinozorlar gördüm. Babam ufak yere yatak atıp “artık orda yatacağız” dedi. Er yerde zombi var bende kılıç var erkesi kesiyordum. Hayal göçümle zombileri yedim dışarı çıkıp bir kız gördüm kafası dinozordu uçup gibi bende o anda kaktım rüyamda anladım nedir?

  183. Rüyamda rahmetli amcamı görüyorum. Eski bir evde yaralı perişan bir halde evin elektriği falan kapalı. İlk önce tanıyamıyorum sonra kaçıp gidiyorum. Ertesi gün geldiğimde ayaklanmış yanına kimseyi almıyor ve kimseyi tanımıyor, ben yanına gittiğimde bana neden geç kaldığımı soruyor. Sonra amcam ve yengem oturuyoruz bana kızını neden almadığımı soruyor, bende onu istediğimi, ailesinin yengemin vermediğini söylüyorum. Yengeme kızıyor, yengem elinde sopa ile bana vuruyor ve rahmetli amcam kızını bana emanet ettiğini söylüyor. Bu rüyanın ne anlama geldiğini yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

  184. Rüyamda bir dere kenarındaydım. Yabani hayvanlar vardı onlardan kaçayım derken kayalıklara çıktım. Ölmüş cesetler gördüm öldürülmüş gibi sonra bir keklik çıktı onu yakalım derken beni başka bir cesede götürdü ceset çürüyordu, mosmordu. Bu sayede keklik beni aşağı indirmiş aşağı indiğimde insanlar vardı ama kimse bir şey yapmıyordu güvensizdim onlara yukarı doğru koştum. Bu ne anlama gelmektedir.

  185. Rüyamda 1 ay önce ölen ablam şuan yasıyor olan anneme gözlük verip o gözlükleri çıkar bunlarla daha iyi görürsün diyor. Merak ediyorum acaba yorumu nedir? Teşekkürler.

  186. Rüyamda dedem köydeki evinin bahçesinin önünde her zamanki elbiselerini giymiş temiz, pak elinde bastonu taşın üzerine oturmuş kasketini de indirmiş durgun bir şekilde oturuyordu. Hiç konuşmuyor dedem öleli nerdeyse 4 sene olacak öldüğünde çok sık görüyordum bu rüyayı bu gün bir an gözlerimi kapattım gözümün önüne geldi. Bu ne demek ne olur? Bu rüyamı yorumlar mısınız?

  187. Ablam 5 ay önce öldü. Sık sık Allahtan onu cennetine alması için dua ederim. Tabi Allah Kur’an’da da der ölüler işitmez diye ama ben Allah’ın ablama merhamet etmesini diliyorum. Ablam öldükten sonra bir takım eşyalarını evimde sandıkta saklıyorum çocukları büyüyünce Allah nasip ederse onlara vermek için. Rüyamda ablamı gördüm evime gelip eşyalarını giyiyor takılarını takıyor bana teşekkür ediyor öpüyor çok mutluydu. Onunla geziyoruz dolaşıyoruz her şey çok güzeldi ve kendisi çok güzel görünüyordu. Bu ne demek sizce?

  188. Rüyamda eski komşumuz vefat etmiş  sandalyede oturuyordu güzü gülüyordu ben vedalaştım bana sarıldı yorumlarsanız çok sevinirim.

  189. Rüyamda 3 ay önce trafik kazasında kaybetmiş olduğum abimi gördüm. Kendisi ölmemiş, annemin evinde bir odada hasta yatıyor, ölmediğine çok seviniyorum, sonra odanın kapısını açıyorum, üzerinde 4 yaşındaki oğlu, babasına gezmeye gidelim diyor, abim bana eliyle götür oğlumu diyor, çünkü çok bitkin ve hasta, dilini çıkarıyor dili ıslak ve su damlıyor sanki. Hayrolsun… Yardımcı olur musunuz, rüyamın yorumu nedir?

     

    .

  190. Teyzem rüyada abimi görüyor, abim ona şöyle diyor: teyze büyük kitabım bende, küçük kitabım bende ama ortanca kitabım sizde almaya geldim.

  191. Rüyamda rahmetli kayın pederimi gayet sağlıklı olarak gördüm. Önümüz bayrammış. Çarşıya çıkacağım kızım ne alayım diye soruyordu. Size bayram şekeri alayım diyordu. Kayın pederimi annemle evlendirecek oluyormuşuz. Bu arada biz eşimle yıllar önce ayrıldık. Yorumunu merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim

  192. Rüyamda yatağımda başka bir adam dinlenmeye yattı. Bana yaklaşmak istedi ben istemedim çünkü benim beraber olduğum ve sevdiğim adam değildi. Sonra balkon penceremin önünde içeride rahmetli babam duruyordu ve bana sesleniyordu… Benimle gel diye. Yanına gittim tutmak istedim birden küçüldü. Kücük bir kız oldu ve ben taşıyınca oyuncak bebek büyüklüğündeydi ve konuşuyordu odadan çıktım ve oyuncak elimdeydi. Aileme anlatmak istedim. Sonra uyandım. Ne anlamı bu?

  193. Rüyamda ölmüş bir akrabam ahiret için dedi ki: kül hakkı yemeyin, dünya malına tapmayın. Rüyamda ölen kişi çok güzel ve temiz giyinmişti. Yorumlar mısınız?

  194. Eşimin mezarının bozulduğunu içini sıva yapmaya çalışıyoruz ne anlama geliyor?

  195. Rüyamda kayınçomun ölmüş olan komşumuza 5tl verdiğini fakat ölü (bu para abinlere bile yetmez) diyor. Kayınçoda başka param yok baba diyor. Ölü bu parayı alarak bir odaya giriyor, odada kızlar var. Kızlardan birini ben tanıyormuşum fakat nereden tanıdığımı hatırlamıyorum. Sabah ezanı okununca hemen uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  196. 3 gün sonra ölücem ve 3 gün önceden ahirete gidiyorum. Bir şey görüyorum beni sorguluyor ve rahmetli annem nerede diyorum. İlk önce resmini görüyorum resmine sarılıyorum sonra annemi görüyorum tam sarılacakken uyanıyorum. Nasıl açıklarsınız?

  197. Annem rüyasinda ölü bir komşunun evlendiğini görmüş kadınlar varmış yanında iyi bir şekildeymiş..tabiri nedir acaba?

  198. Rüyada pancar turşusu yiyordum, çok güzel bir tadı vardı, tatlı gibi. 2012 yılında vefat eden babam da yanımda duruyordu, o da yemek istedi, kâseden son birkaç kaşık yedi. Yorumlar mısınız? Teşekkürler.

  199. Rüyamda iki tane ölü gördüm. Yıkamak için yıkama yerine gitmişiz her iki cenaze de bayan fakat bir tanesinin belden aşağısı yoktu. Hem korktum giderken annemde vardı yanımda güya annem yıkamaya girecekmiş çok etkilendim hem de Hıdırellez gecesi görmek beni ürpertti. Açıklama getirebilirseniz sevinirim.

  200. Rüyamda evimin etrafından sarı su geldi dere gibi sonra yağmur yağmaya başladı. Sarısu gitti her yer tertemiz oldu küçük oğlumla bunu seyrediyorduk.

  201. Eniştemi çok seviyordum onu bizden aldılar. Perişanız bir mutluluğuz vardı onu da bizden kopardılar.

  202. Rüyamda ölmüş kayınpederimi araba kullanırken gördüm oldukça sağlıklı görülüyordu galiba bende aynı arabada idim. Hayır olsun inşallah.

  203. Yeni evlenmiş çifti denizde boğulurken görüyorum ve ölü yollar damat ölürken ellerini açıp dua ediyor. Öyle ölüyor hiç karşılık koymuyorlar daha geçen hafta evlendiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir