ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kız çocuğu Görmek

Bakınız; Çocuk.

Rüyada kiz çocugu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve artan seylere isarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocugu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayirii bir seye isarettir. Bir kimse rüyada bir yere birakilmis kiz çocugunu kaldirsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocugu dogsa ve rüyayi gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düsmanliktan dolayi hukukuna tecavüz edilmis ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek Uzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere isarettir. Hasta olan bir kadin yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastaliktan kurtulacaklarina isarettir. Küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyaliga isarettir. Bakire kiz çocugu, meslege ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yönelmesine isarettir. Bir kadin rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir. Rüyada çocuk oldugunu ve besikte bagli bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir.

Kız çocuğu rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

40
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Partenus

Rüyamda 9 yaşında kız çocuğumu kefenliyorum, rüyam ne anlama geliyor?

17.07.2013 12:39:30

Yasin T.

Rüyamda benim kızım varmış ama ben bilmiyormuşum. Gelip benim kucağıma oturdu. Dedim “Kim bu?” “Senin kızın” dediler. Öptüm. 8 yaşında, uzun sarı saçları vardı, çok güzeldi. Yorumu nedir acaba?

27.10.2013 19:48:45

Anne

İnşallah ALLAH kızının ömrünü uzattı. Yakın zamanda sadaka vermiş olmalısın.

30.05.2015 21:03:50

Anne

Kız çocuğu berekettir derler, zamanında farkında olmadan yaptığın bir iyiliğin karşılığını bu zamanlarda alabilirsin.

30.05.2015 21:08:25

Barancan

Selam. Rüyada ölmüş bir kız çocuğunun annesine “Anne, ben sana küstüm. Neden benim adımı kaldırmıyorsun” demesi yani ismimi yaşatmıyorsun, demesi ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

30.12.2013 00:26:50

Gamze Y.

Rüyamda 12 yaşlarında küçük bir kızım vardı. Kaybolmuş daha doğrusu kaçırılmıştı ve ben sürekli kızımı arıyordum. Sonra birden kapının önünde belirmişti. İçeri girdi falan ama onu kaçıranlar peşimizi bırakmamıştı ve ben kızımı korumak için onlarla karşı karşıya gelmeden önce de kızıma “Seni aramaktan asla vazgeçmedim” deyip sarıldım. Sonra rüyamdaki kızımı kaçıranlarla tam karşı karşıya gelmişken uyandım. Bu ne anlama geliyor? Yani 18 yaşında olup rüyamda 12 yaşında bana ait bir kız çocuğu görmek ne anlama geliyor?

01.03.2014 11:34:33

Devrim

Rüyada kız çocuğuna isim vermek ne demektir?

03.03.2014 14:35:11

Nilüfer

Rüyada kadın kadına öpüşmek ne demektir?

26.03.2014 07:40:31

Ümmügül

İkiz çocuk yani ikisi de kız sonra da oğlum görünüyor, bir kızım daha görünüyor. Anlamını bana der misiniz? Teşekkürler.

07.04.2014 23:12:51

Mesut

Ben evliyim ve iki oğlum var. Bugün rüya gördüm ve rüyamda dış kapı kendiliğinden açıldı. Ben kilitlediğim halde o geri açıldı. Bir kadın ve bir kız çocuğu gördüm. Kadın bana “Sokakta kaldık” dedi ve ben de onları içeri davet etmemle uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor?

18.05.2014 12:49:22

Elif

Rüyamda benim gördüğüm kız siyah saçlı, masmavi gözlü ve bembeyaz tenliydi, ardından nur saçıyordu. Bembeyaz bir elbise giymişti. Ben onu bir yerde gördüğümü düşündüm. Koşarak ona sarıldım, çok tatlıydı. Ben sarılınca o da tebessümle bana sarıldı. Benim adımı söyledi. Onu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Ben “Hatırlıyorum seni canım arkadaşım” dedim. Güldü. Dileğimi sordu. Ben de söyledim. O da rüyamdaki dileğimi rüyamda gerçekleştirdi.

23.05.2014 19:45:05

JOY FE

Rüyamda kundakta bir kız çocuğunu kucağıma alıyorum. Benim bebeğimmiş. Nasıl yorumlayabilirim?

27.06.2014 11:23:02

Esma

Rüyamda bir kız çocuğu yüzümü okşuyor, bana gülümsüyor, ne anlama gelir?

30.06.2014 09:58:34

Hatice

Rüyamda eski sevgilimin 3 adet kızı olduğunu gördüm en küçüğüne benim adımı vermiş. Çocuklar bana hiç yabancı değil sanki tanıyorlar beni. Sevdiğim çocukta yanımda ama ailem onu istemiyor, çocuklara ben bakıyorum. Sabah uyandım, saçım beyazlamış. :( Birisi yardımcı olabilir mi? Yorum yapmak istemiyorum kendim...

03.07.2014 14:10:12

Ayhan

Bayan arkadaşımın kızı kucağımda iken bana sarılarak ağlıyordu.

06.11.2014 12:46:23

DERYA B.

Rüyamda kucağımda yeni doğmuş bebek gördüm ve ben bebeği severken küçük kızımla beraber bebek birden yavru kedi oluyor ve üstüme kaka yapıyor ve ben kızıyorum, kendi kendime söyleniyorum. Yorumunu inanın çok merak ediyorum. En kısa sürede cevap verebilirseniz çok sevinirim.

13.11.2014 08:41:35

F.Nmr

Rüyamda kadın şeytan vardı ve karşıma küçük çocuklar getirip “Bunları da kötü yapacağım” diyordu. Ben ise kızıyorum “Hayır, git buradan bırak onları” diye. Gerçekten merak ettim.

16.11.2014 09:10:07

Aynur

Kızımın kolunda kan takılmış gördüm.

14.12.2014 09:27:38

Esa

Bence saçma neyse.

10.01.2015 08:55:03

Mevlüde

Küçük bir kız bebeğini seviyorum, oynuyorum onunla. Bana gülücük atıyor. Sonra işemeye başlıyor. Hemen bez koyuyorum altına, fışkırarak işiyor. Ellerim ıslandı. Bezi çöpe attım.

15.01.2015 09:10:44

Enes A.

Rüyamda uyuyorum ve rüyamda bir kız çocuğu birden düşüp ölüyor. Sonra rüyadan uyanıp okula gidiyorum. Öğle tatilinde gezintiye çıkıyorum sonra geri dönerken bir yokuş çıkıyorum. Yokuşun üstünden bir kız çocuğu akülü arabasıyla çok hızlı bir şekilde geliyor. Hızlanırsam bana hızlanmasam arabaya çarpacak. Hızlandım ve ben çarptı. Sonra akülü arabaya gerçek araba da çarptı ve kız kesilmiş cam şişenin keskin tarafına değdi ve kafası koptu. Sonra bir öğretmen geldi ve gördüğüm rüyayla kızın ölümüyle ilgili her şeyi anlattım öğretmene. Meğerse öğretmenin çocuğuymuş o kız öğretmen de beni öldürdü.

26.01.2015 12:03:17

Gulsum

Rüyamda 10 yaşındaki kızımın bu yaşta evlendiğini gördüm.

28.01.2015 01:01:54

Yonca

Rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu kollarını açarak bana gelmek istiyor. Başka bir kadın çocuğu kucaklamak istiyor, çocuk yine bana geliyor.

05.02.2015 07:58:13

Çıgdem Kamer Buyuk B.

Rüyamda kız çocuğu gördüm, kızımın olmuş. Ama kızım 7 aylık evli, çocuğu yok şu an.

17.02.2015 15:47:25

Aysuda A.

Rüyamda korkunç bir kız vardı üç kere gördüm. 1 kız bağırarak üzerime geliyordu, 2. yanımdan geçiyordu, 3. asansörde kalıyordum ve bana bağırıyordu.

07.03.2015 12:04:31

Eda M.

Ben ikiz hamileyim, rüyamda ikisinin de doğurduğunu görüyorum ama birini kaçırıyorlar. Ama kaçırılan öteki kızından az kısa, maviş gözlü ama çok güzel bir bebek, inanmıyorum o kadar güzel. Kısa bir sürede buluyorum. Bütün dişleri var, banyo yaptırıp üzerlerinin giydiriyorum. Bu ne anlama geliyor?

07.03.2015 13:55:35

DİLEK

Rüyam çok farklıydı. Kız çocuğu eşimle benim odamızın kapısı kitli idi ve içeriye on yaşlarında pat diye bir kız çocuğu girdi, yüzünü göremedim eşimin arkasındaydım diye. Biri de çok sesleniyordu “Hadi” falan diye, çok karışıktı sesler. Birisi ve sanki üçüncü dalışımda biri beni boğazımı sıkmaya çalışıyordu ve karnımı falan elliyordu. 3 kere zor uyandım ve sonra dua falan ettim, yönümü değiştirdim. Çok zor uyudum. Anlamı nedir?

20.04.2015 09:36:35

SEDAT

Rüyamda kızımın küçük yaştaki zamanını, ateşlendiğini ve sol gözünün kör olduğunu gördüm. Çok ağlamaklı oldum.

20.04.2015 10:18:25

Aysun

Rüyada iki tane kız çocuğu doğurmak ama kendisi değil, arkadaşının doğurması görmek.

25.04.2015 16:03:17

Leylak

Rüyamda 4 yaşlarında bana çok benzeyen bir kız çocuğu gördüm. Benim kızım olduğunu ben bilmiyordum o anda öğrendim. Bana sımsıkı sarıldı “Anne, beni bırakma” dedi. Diyorum ki; “Ben başka biriyle asla birlikte olmadım. Bu kız nasıl benim olur?” Ben çocuğa sımsıkı sarıldım öptüm. Çocuk çok güzeldi. Siyah saçları, siyah gözleri vardı. Nedir bunun yorumu?

13.05.2015 14:41:13

Anne

Aslında rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım olduğu gibi benin 6 aylık bir kızım var, rüyamda kızım bebek arabasında ve yağmur yağıyordu. Ve ben kızımı örtmeye, yağmurdan korumaya çalışıyordum ama üstümüz inceydi. Galiba mevsim yazdı.

30.05.2015 20:58:38

GÜLŞAH

Rüyamda kızımın beyninde tümör varmış çarpma nedeni ile 2 yıl önce olmuş, yeni bir çarpma sebebi ile yoğun bakıma aldılar, hastanede yatıyordu. Ben perişan olmuş, yoğun bakımın önünde bekliyorum. Akrabalar geliyor bazen geçmiş olsuna. Rüyam ne anlama geliyor acaba?

10.07.2015 09:26:36


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook