ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kız çocuğu Görmek

Bakınız; Çocuk.

Rüyada kiz çocugu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve artan seylere isarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocugu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayirii bir seye isarettir. Bir kimse rüyada bir yere birakilmis kiz çocugunu kaldirsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocugu dogsa ve rüyayi gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düsmanliktan dolayi hukukuna tecavüz edilmis ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek Uzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere isarettir. Hasta olan bir kadin yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastaliktan kurtulacaklarina isarettir. Küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyaliga isarettir. Bakire kiz çocugu, meslege ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yönelmesine isarettir. Bir kadin rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir. Rüyada çocuk oldugunu ve besikte bagli bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir.

Kız çocuğu rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

16
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Partenus

Rüyamda 9 yaşında kız çocuğumu kefenliyorum, rüyam ne anlama geliyor?

17.07.2013 12:39:30

Yasin T.

Rüyamda benim kızım varmış ama ben bilmiyormuşum. Gelip benim kucağıma oturdu. Dedim “Kim bu?” “Senin kızın” dediler. Öptüm. 8 yaşında, uzun sarı saçları vardı, çok güzeldi. Yorumu nedir acaba?

27.10.2013 19:48:45

Barancan

Selam. Rüyada ölmüş bir kız çocuğunun annesine “Anne, ben sana küstüm. Neden benim adımı kaldırmıyorsun” demesi yani ismimi yaşatmıyorsun, demesi ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

30.12.2013 00:26:50

Gamze Y.

Rüyamda 12 yaşlarında küçük bir kızım vardı. Kaybolmuş daha doğrusu kaçırılmıştı ve ben sürekli kızımı arıyordum. Sonra birden kapının önünde belirmişti. İçeri girdi falan ama onu kaçıranlar peşimizi bırakmamıştı ve ben kızımı korumak için onlarla karşı karşıya gelmeden önce de kızıma “Seni aramaktan asla vazgeçmedim” deyip sarıldım. Sonra rüyamdaki kızımı kaçıranlarla tam karşı karşıya gelmişken uyandım. Bu ne anlama geliyor? Yani 18 yaşında olup rüyamda 12 yaşında bana ait bir kız çocuğu görmek ne anlama geliyor?

01.03.2014 11:34:33

Devrim

Rüyada kız çocuğuna isim vermek ne demektir?

03.03.2014 14:35:11

Nilüfer

Rüyada kadın kadına öpüşmek ne demektir?

26.03.2014 07:40:31

Ümmügül

İkiz çocuk yani ikisi de kız sonra da oğlum görünüyor, bir kızım daha görünüyor. Anlamını bana der misiniz? Teşekkürler.

07.04.2014 23:12:51

Mesut

Ben evliyim ve iki oğlum var. Bugün rüya gördüm ve rüyamda dış kapı kendiliğinden açıldı. Ben kilitlediğim halde o geri açıldı. Bir kadın ve bir kız çocuğu gördüm. Kadın bana “Sokakta kaldık” dedi ve ben de onları içeri davet etmemle uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor?

18.05.2014 12:49:22

Elif

Rüyamda benim gördüğüm kız siyah saçlı, masmavi gözlü ve bembeyaz tenliydi, ardından nur saçıyordu. Bembeyaz bir elbise giymişti. Ben onu bir yerde gördüğümü düşündüm. Koşarak ona sarıldım, çok tatlıydı. Ben sarılınca o da tebessümle bana sarıldı. Benim adımı söyledi. Onu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Ben “Hatırlıyorum seni canım arkadaşım” dedim. Güldü. Dileğimi sordu. Ben de söyledim. O da rüyamdaki dileğimi rüyamda gerçekleştirdi.

23.05.2014 19:45:05

JOY FE

Rüyamda kundakta bir kız çocuğunu kucağıma alıyorum. Benim bebeğimmiş. Nasıl yorumlayabilirim?

27.06.2014 11:23:02

Esma

Rüyamda bir kız çocuğu yüzümü okşuyor, bana gülümsüyor, ne anlama gelir?

30.06.2014 09:58:34

Hatice

Rüyamda eski sevgilimin 3 adet kızı olduğunu gördüm en küçüğüne benim adımı vermiş. Çocuklar bana hiç yabancı değil sanki tanıyorlar beni. Sevdiğim çocukta yanımda ama ailem onu istemiyor, çocuklara ben bakıyorum. Sabah uyandım, saçım beyazlamış. :( Birisi yardımcı olabilir mi? Yorum yapmak istemiyorum kendim...

03.07.2014 14:10:12


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook