Rüyada Kader Görmek

Bakınız; Kaza ve Kader, Ahiret Günü.

Rüyada kader görmek, huzur, mutluluk ve rahat anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, iş konusunda temiz bir sayfa açacağına, cadı kazanına dönmüş bir birliktelikteki soğukluğun çözüleceğine ve dostlukların pekiştirileceğine delalet eder.

Rüyada Kaderini Görmek

Rüyada kaderini görmek, kişinin geçmişte yaptığı kalan hileli işlerinin ve günahlarının ortaya çıkacağına ve insanı güç durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada Kaderinin Söylenmesi

Rüyada kaderinin söylenmesi, girmiş olduğunuz yeni projelerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi takdirde yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kader

“Rüyada Kader Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda annem, ablam, ailem “O kızdan sana hayır olmaz“ ve ben de “Yok seviyorum” diyordum ve “Kaderiniz kısmetiniz bu kadar yazılmış” diyordular ve ben kabullenmiyordum.

  2. Rüyamda yakın arkadaşımla bu arkadaş aynı zamanda ev arkadaşım Ertuğrul yolda yürürken karanlık ve loş bir yol önümüze yaşlı bir adam geliyor, bizi durduruyor. Ben ilk önce ciddiye almıyorum ancak bana bunu çok iyi hatırlıyorum. “Her şeyden kaçabilirsin, kaderinden kaçamazsın” diyor ve ben arkadaşıma “Koş” diyorum. Baya fark atıyoruz diye duruyoruz ancak karanlık rampalı bir yolda arkamıza bakıyoruz ve yaşlı adam bastonlu olmasına rağmen çok yakınımızda oluyor. Ben yine “Koş” diyorum ve bir sokağa giriyoruz. Öyle bir sokak ki, yollar olmasına rağmen hepsi açık yollar değil ama ben bu yola daha önce geldiğimi biliyorum. Yine rüyamda ve çıkış yolunu biliyorum ve arkadaşımla oradan çıkıyoruz. Sonra bir evin kenarına geliyoruz, saklanıyoruz sonra ben çok çağırıyorum arkadaşımı gelmiyor. Ben bir anda koşuyorum, evime giriyorum. Evim, saklandığımız evin yakınında olmuş oluyor ama arkadaşım gelemiyor. Onun için de çok endişelenmiyorum ama gelmiyor. Sonra uyandım. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim, aklıma çok takıldı çünkü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir