Rüyada Kaçmak Görmek

Rüyada kaçmak; yanlış ve günahlı yoldan Allah’ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine yönelmeye, tövbeye, emniyete; düşmandan kaçmak güvende olmaya; ehil olan kimselerin bir şeyden kaçması yetkili bir mevkiye geçmeye işarettir.

Rüyada kendinin kaçtığını görmek, eskiden olan ve size çok sıkıntılar yaşatan bir olayın etkisinden kurtulamadığınız anlamındadır. Koşarak kaçtığını görmek, aklın sayesinde bütün sorunların üstesinden geleceksiniz demektir. Eğer bir yerden kaçmaya çalıştığınızı, fakat bunu başaramadığınızı gördüyseniz, birtakım sahtekar insanlar yüzünden sıkıntı yaşayacağınızın işaretidir. Kişinin zekasını kullanarak, sorunlardan sıyrılacağını işaret eder. Kaçtığı yere göre de yorumlanır. Evden kaçıyorsa hayatı ile ilgili değişikliktir.

Rüyada herhangi bir korku ve ürperti duymaksızın kaçtığını görmek, vefat etmeye; askerin cepheden kaçması galibiyete, kafirin kaçması hezimete uğramaya delalet eder.

Rüyada çok önemli bir tehlike veya kavgadan kaçmak, çok korkulu ve endişeli geçecek bir sürenin sonunda hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada kaçmak (firar) görmek, Cenab-ı Hakka (C.C.) dönmek olarak yorumlanır. Rüyasında bir düşmandan korkarak kaçtığını gören kimse, bir yerden, bir işten, bir kimseden korkusu varsa kurtulur. Bir kimsenin rüyasında korkmadığı halde kaçtığını görmesi, o kimsenin yakında öleceğine delalet eder. Herhangi tehlikeli bir durumdan kaçtığını görmek, endişeli bir durumda bulunduğunuza; hapisten kaçan bir arkadaşınıza yardım etmek maksadı ile onu sakladığınızı görmek, bir tehlikenin size doğru yaklaştığına işarettir.

Bir başka rivayete görede: Rüyada firar etmek, Allah (C.C.)’a dönmeye işarettir. Rüyada kaçmak velayet, emniyet, tövbe ve ölüme işarettir. Rüyada korktuğu bir düşmanından kaçtığını gören kimse, korkudan emin olur. Alim bir kimsenin rüyada kaçması, o alimin kadı olmasına işarettir. 

Bir kimse rüyada kaçtığı halde korkmadığını görse; o kimsenin öleceğine işarettir. Rüyada kaçtığını ve kaçma sebebinin ne olduğunu bilmediğini gören kimse, tövbe ve istiğfar eder. Rüyada askerin firari galibiyettir. Kafirlerin kaçması ise; firarın ta kendisidir.

Rüyasında koşarak kaçtığını gören kimse zekasından yararlanarak sorumluluklardan sıyrılacaktır. Birinin kaçtığını görmek ayrılıktır. Evinden, alıştığı yerden kaçan insan büyük bir değişiklik yaşayacak ve hayatına yeni bir yön verecektir.

Kaçmak

“Rüyada Kaçmak Görmek” üzerine 71 yorum

  1. Yengem rüyasında beni kocaya kaçmış olarak görmüş sonra da yanında oluyormuşum ve bana bağırıyormuş ama çok kötü şekilde yırtınarak acaba neye delalettir? Şimdiden teşekkür ederim.

    1. Bak Meryemciğim bence derste ve okulda aklında kalan birileri var. Aşıksın ya da sevdiklerini her dakika düşünüyorsun. Bence yakın zamanlarda uzaktaki sevdiklerinle görüşeceksin ve sevgilin yoksa yeni bir aşka yelken açacaksın. Tatlım bu arada ben rüyaları yorumlayabiliyorum. Başka sorun olursa yaz ben cevaplarım hayatım. Byy.

  2. Rüyamda benden önce tanımadığım bir erkek birilerinden kaçıyordu. Nedenini anlayamadım ama ben ve bir arkadaşım (tanımadığım) da arkasından koştuk. Durduğumuzda ben ve yanımdakinin üzerinde okul kıyafeti gibi bir şey ve okul vardı karsımızda yanımdaki kız okula girdi. Ben de tarifsiz tanımadığım çocuğa arkadan sarıldım ve içimde bir sevinç vardı. Bu rüyanın peşine bir rüya daha gördüm dehşet verici ve gerçekçiydi. Ben rüyalara inanan biri olarak o rüyanın da, bunun da etkisindeyim. Bana azda olsa bu rüyam hakkında bir yorum yaparsanız sevinirim.

    1. Ben rüyamda tanımadığım kişiler tarafından arabayla kaçtığımı, saklandığımı, eşimle beraber bizi bulduklarını, tabancayla bizi vurduklarını, eşimi elinden beni arkamdan vurduklarını sonra arabayı sürüp onlardan kaçtığımızı gördüm.

  3. Ben rüyamda biri için kaçıyordum ve kardeşimi de bu işin içine sokuyordum. Ölecek miyim, ölüp kardeşimi de mi götüreceğim, açıklar mısınız?

  4. Ben sevdiğim kız ile annesini rüyamda gördüm. Sevdiğim kız beni görünce arkasına bakmadan kaçtı, gitti.

  5. Rüyada ben ve tanımadığım bir kişi “İkimizin de bir hakkı kaldı” dedi. Bir önceki rüyamda ve bugün tekrar aynı rüyada, bir hoca bizi kovalıyordu ve en sonunda içime girdi hoca.

  6. Yakınımda biri bana silah sıkıyor ama bir şey olmuyor ama ben de balkondan atlayıp korkarak kaçıyorum. Bir yorum alabilir miyim?

  7. Selam ben Sümeyye. Rüyamda erkek arkadaşımla kaçtığımı gördüm. Kaçarken annem bizi bulmuş. Bu ne anlama gelir? Bir gün sonra da erkek arkadaşımla kavga ettiğimizi gördüm ve hamile olduğumu.

  8. Rüyalarımda sıklıkla kaçtığımı görüyorum. Düşmanlardan, askerlerden, ajanlardan, eli silahlı tehlikeli kişilerden falan devamlı kaçıyorum. Rüya bittiğinde ne kurtulmuş ne de yakalanmış oluyorum. O sıkıntıyla korkuyla uyanıyorum, her seferinde. Bunun anlamı nedir?

  9. Bence birisinin sizi kovalaması; yanlış ve günahlı yoldan Allah'ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine yönelmeye diye düşünüyorum. Çünkü çok günah işleyen birisiyim ve bu rüyama girdi.

  10. Arkadaşlar ben rüyamda mezarlıkta gördüm kendimi. Çok kalabalıktık ve birden tüm ölüler mezarlıktan uyandı. Bizi kovalamaya başladılar ama beyaz robot şeklinde gibiydiler. Ne demek bu, lütfen bana bir cevap verebilir misiniz? Saygılar.

  11. Rüyamda kayınpederim beni takip ediyor. Ben de ormana doğru koşuyorum. O sırada ormanın içinde mezarlık görüyorum. Koşmayı bırakıp, dua okuyorum. Yorumlar mısınız? Teşekkürler…

  12. Rüyamda birileri beni kaçırmaya çalışıyordu. Ben de kaçıyorum kaçıyorum fakat yakalanıyorum. Çok korkuyorum. Sonra beni bir yere götürüyorlar ama zarar vermiyorlar. Yorumlayın, lütfen.

  13. Az uzun yazdıklarım. Bugün rüyamda bir düğün gördüm. Sonra o düğün bitmişti ve ben bir oğlan arkadaşla buluşacaktım. Sonra bir yerden yukarı çıktım ve ailemi gördüm, başka bir düğünde ama dışarıda olan bir düğün. Ve sonra ben hemen ailemin yanına gittim ve burada ne yaptıklarını sordum. Sonra “Bir başka bir yere bakayım” dedim. Orada arkadaşımı gördüm, bana doğru geliyordu. Ben de ona gelme diye işaret ediyordum, ailem onu ve beni beraber görmesin diye. Sonra o arkasını döndü ve yavaş yavaş gidiyordu. Ben de o zaman ailemden izin almıştım, bir yere gideceğim diye. Sonra ben yavaş yavaş ona gidiyordum ve o bir an arkasını döndü ve beni bekliyordu. Ben yine gözlerimle oynadım, anlasın diye, az öteye gitsin diye. Sonra sinem gördü ve dedi ki “Hahhaha sanki ben görmüyorum, ona işaret ediyorsun hahaha” Annesi de onu dürdü, ailem duymasın diye. Ama sonra herkes duymuş. Sonra biz bir çarşıdaydık ve arkamızı döndüğümüzde annem vardı. Ve sonra o elimi tuttu ve koştuk ama annem bizi yakaladı. İşte böyle. Bu rüya neye işarettir?

  14. Rüyamda eski nişanlımla düğünümün olduğunu, onu çok sevdiğim halde gelinliğimle kaçtığımı gördüm. Önce asansöre binip, bodrum katında saklanıyordum. Ev düğünüydü. Müzik olup olmadığını hatırlamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

  15. Dünyanın sular altında kaldığını bilerek oğlumla kaçıyorduk. Rüyada iki oğlumu almayı unuttum ve yüksek yere, yalı merdivenden çıktım. Küçük bir eve giderken yolda büyük yılan gördük ve yılan oğlumu ısırdı. Ben dedim ki “Allah’ım, sen verdin bana sen alırsın” dedim ve yılan gitti. Küçük eve vardık. Ev alçaktı ve üsten sular damlıyordu. Korkarak uyandım.

  16. Rüyalarımda sıklıkla kaçtığımı görüyorum. Düşmanlardan, askerlerden, ajanlardan, eli silahlı tehlikeli kişilerden falan devamlı kaçıyorum. Rüya bittiğinde ne kurtulmuş ne de yakalanmış oluyorum. O sıkıntıyla korkuyla uyanıyorum her seferinde. Bunun anlamı nedir?

    1. rüyada evden kaçtığımi gördüm ama annem beni aramaya çıkmış tekrar eve geldiginde beni evde görüyor ve birbirimize sarılıp ağlıyoruz ne anlama geliyor

  17. Rüyamda tanıdığım insanlar tarafından kaçırıldım. Ancak bir şekilde ellerinden kaçmayı başardım. Gece yarısı yollar kalabalık ancak kar vardı ve ben kardan yürüyemiyordum. Araba durduramadım ancak sonunda kurtuldum.

  18. Beni önden ve arkadan askerler kovalıyor. Niye kaçtığımı da bilmiyorum. Acaba neye delalettir? Teşekkürler.

  19. Ben rüyamda bir kız bir erkek çocukla yanımda yüzünü bir türlü göremediğim bir erkekle sürekli koşarak kaçtığımızı gördüm. Çocukları bir yerlere saklayıp kendimiz kaçmaya devam ediyorduk ama peşimizi bırakmıyorlardı. Onlardan saklanmak kurtulmak pahasına her yere giriyorduk, yemyeşil bahçesi olan bir çiftlik ve büyük binalara bile. En sonunda çocukları ufak birinin içine saklayıp kendimiz topraklı bir yolda koşmaya başladık. Ben yorulunca yüzünü görmediğim erkek elimi sıkıca tutup koşmamda yardımcı oldu, elimi hiç bırakmadı. Uyandım. Bunun tabiri nedir bulamadım? Sürekli kabuslar görüyordum.

  20. Rüyamda eski sevgilim beni aramıştı “Kaçırmak için bekliyorum, gel” diyordu. Kapıdan çıkarken annem beni görüyordu yaka paça içeri çekiyordu beni. Bu rüya neye işarettir?

  21. Bir elimde tapanca diğer elimde tüfek (kalaşnikof) kaçıyordum koşarak aileme, evime doğru, baya kaçtım askerlerden. Not: Kaçma nedenini bilmiyorum. Şimdiden teşekkürlerimi arz ederim.

  22. Rüyamda sevdiğim ama sevgilim olmayan kıza bir şey söyleyecektim. Benden kaçmaya başladı. Bunun anlamı nedir? (Kız gerçekte onu sevdiğimi bilmiyor yani ben söylemedim.)

  23. Rüyada deniz kabarıyor ve ben kaçıyorum. Suyun içinde kalmamak için taştan harabe yüksek bir yere çıkıyorum ve çıktığım yer yılıyor ve ben tam düşüyorum. Maalesef sonunu göremedim. Teşekkür eder acil cevap beklerim.

  24. Kolay gelsin. Bu maili her kim cevaplayacaksa şimdiden çok teşekkür ediyorum kendisine. Çok sık rüya görürüm, bazıları herhangi bir konu üzerine oluyor bazıları ise sürekli aynı tip rüyalar. Uzun zamandır rüyamda sürekli bir şeyden kaçtığımı bana korku veren beni kovalayan bir şeyden zorda olsa bir şekilde sıyrıldığımı ve kaçıp kurtulduğumu görüyorum. Evet, bir ya da iki kez değil, bunu sürekli görür hale geldim. Bazen öyle oluyor ki gece 2 ile 3 arasında korku ile uyandığımı oluyor. Dualar okuyorum çünkü tıpkı bir kabus şeklinde oluyor çoğu. Dolayısıyla uyanınca tekrar uyumakta sıkıntı çektiğim oluyor. Yukarda okuduğum yorumda tam anlamadığım için size sordum rüyamı. Şimdiden teşekkürler.

  25. Selin taşkınından kaçıp beyaz Mermerli camiye girip sığınıyorum ve kendi kendime şöyle diyorum; “Öleceksem camimde ölürüm” diyorum. Bu rüyanın anlamı nedir?

  26. Rüyamda keçinin maymunun elinden kaçtığını gördüm ve de ayıyı kovalıyorduk. O aniden kurt oldu ve kaçıyorduk.

  27. Rüyamda en yakın arkadaşımın eski sevgilisiyle evlenme kararı alıyorduk. Ailelerimiz falan onayladıktan sonra tam düğün saati işte ben gelinliği falan giymişim, dayımla birlikte bir şeyler konuşuyoruz. Neden dayım bilmiyorum ve evlilikten vazgeçiyorum. O sıra da işte evleneceğim kişiyle düğün salonuna girmeden benim evlenmek istemediğimi söylüyorum ve ikimiz de kaçma kararı alıp çapraz yönlere kaçıyoruz. Ben de benim eski sevgilimin yanına gidiyorum. Bu arada 2 en yakın arkadaşım yanımda oluyor ve ben ağlamaya başlıyorum. Eski sevgilim işte bana sarılıyor ve rüyam burada son buluyor. Aslında saçma geldi en başta ama merak ettim.

  28. Ben rüyada bir yerden bir yere kaçıyormuşum birilerinden, ellerinde silahlar varmış. Ben sürekli kaçıyormuşum. Yorumlarsanız sevinirim.

  29. Rüyamda okuldan eve gidiyordum, çok sevinçliydim eve geldiğimde bütün ailemin ağladığını ve evimde tanımadığım bir 20-25 yaşlarında erkek ve yaşlı adam ve kadın görüyordum. Anneme “Neden ağlıyorsun?” dediğimde. Annem, “Bunu nasıl yaptın?” dedi. Anladım ve “Neyi yaptım?” dediğimde annem cevap vermedi. Tanımadığım erkek ise adımı söyleyerek “Gel biraz, konuşalım” dedi ve o beni tanıyordu. Bu ne demek? Teşekkürler.

  30. Rüyamda birinin bana silahla ateş ettiğini ve ben de ondan kaçıp duvarın arkasına saklanıyordum. Ateş atan kişi ondan fazla ateş atıyordu ama ben hiçbirinde de vurulmuyordum. En sonda adamın kurşunları bitiyordu. Sonra bir polis gelip adamın ayağına ateş atıyordu. Ben de kurtuluyordum.

  31. Rüyamda birinden kaçtığımı ve sonunda o kişinin beni yakalayıp boğduğunu görüyorum. Bunu nasıl yorumlarsınız?

  32. Rüyamda kızım benden koşarak kaçıyordu, (9 yaşında) koştum peşinden yakalayamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

  33. Ben rüyamda babamdan kaçıyorum. Çok karışık bir rüyaydı. Otobüsle gidiyoruz abim, ben, ablam ve sevgilimle. Sonra “Evin oraya gidelim” diyoruz. Babam deli gibi bizi arıyor ve annem bizi koruyor ve babam onu aşağı sokağa atıyor ve annem yüz üstü yatıyor. Biz de saklanıyoruz ve o arada taksi çağırıp annemi de alıp gidiyoruz. Tam giderken sevgilimi arkada unutuyorum, dayak yiyor babamdan. Ve babam taksiye binip peşimizden geliyor. Biz ara sokağa giriyoruz ve atlatıyoruz ve dönüp sevgilimi alıyoruz. O sıra abim de “Beni de alın” diyor. Ve biz binip gidiyoruz ve ondan önce biz pasta yiyorduk ilk başta. Çok karışık bir rüya, çözemedim.

  34. Rüyamda saygı duyduğum, tanıdığımla sevişiyorum… Tanıştığım, çok sevdiğim eşi de sevişerek görmediyse bile ben gelişini görünce görmemesine rağmen çok utandım, kaçtım. 🙁 Seviştiğim bey de hanımını çok sevmesine rağmen peşimden geldi. Birdenbire ikimizin yüzerek bir yere çıktığımızı gördüm ama suyun temiz olup olmadığını bilmiyorum. 🙁 Lütfen tercümenizi bekliyorum. 🙂

  35. Amcam beni okuldan aldı ve telefonumu verdi. “Nereye gidiyoruz, babam gelmiyor mu?” diye sordum. Amcam “Baban gitti” dedi. “Nereye?” diye sordum ve “Telefonda bir kadınla konuşuyordu, sinirlendi ve evden çıktı, taksiye binip gitti” dedi. Ben ağlamaya başladım. Yolda giderken babamın giydiği montu yerde bulduk.

  36. Rüyamda annem bir anda ortadan kayboldu sanki kardeşimi okuldan almaya gitmişti, karışıktı üç dört gün falan nerde olduğunu bilmiyorduk kayboldu mu, kaçırdılar mı, kim neden yapsın?” deyip duruyordum. Bir ara uyandım tekrar uyudum ve rüyayı görmeye devam ettim. Kendime çok kızıyordum “Anneme çok kötü davrandım. Nasıl evladım ben?” falan diyordum.

  37. Rüyamda annem, erkek kardeşim, iki çocuğum ve abimin karısıyla oğlu var. Hep birlikte Türkiye’nin sınırında olan bir ülkeye gizlice giriyoruz. Bir köydeyiz, rasgele bir eve girdik evde kimse yok. Abimin karısı çocuğun acıktığını söyleyip ona yedirecek bir şeyler buldu evde yedirmeye başladı. Bense sürekli acele etmelerini evden çıkıp sınırdan geri dönmemiz gerektiğini söyleyip durdum. Ev sahibi bir kadın geldi orada biz kaçmaya başladık ama herkes bir yana dağıldı. Sadece annemle çocuklarım yanımdaydı. Kardeşimi ararken annemi yakaladılar. Ben annemin çığlıklarına koştum kardeşime bir şey olmuş ama dillerini bilmediğimiz için anlamıyorduk sonra biri bizimle Türkçe konuşmaya başladı. Kardeşimin yanına hastaneye gittim önemli bir şeyi yoktu. Böcek gibi bir şey ısırmış, kızarık bir yara oluşmuş öyle de uyandım. Bunun ne anlama geldiğini açıklar mısınız lütfen?

  38. Rüyamda oğlum 6 yaşlarında, eski kaynanamla beni iri bir ağacın altında yakalıyor, oysa ben “Evi terk ediyorum” deyip terk edemiyorum ağacın arkasına saklanıyorum anlamı nedir?

  39. Ya ben bu aralar bez bebeği izliyorum. Onların okulundaydılar. Kulina özgeyi kovalıyordu, yukardan biri izliyordu o kişi bendim çünkü onları oradan izliyorum. Ama birde kendimi kaçan özge gibi hissediyordum bu ne demek? Şimdiden teşekkür ederim.

  40. Rüyamda arkadaşımla beraber yolda giderken yolumuza kestiler biz kaçmaya başladık ve çıkmaz bir sokağa girdik.

  41. Ben her gece ama her gece rüyamda yüzünü görmediğim biri silahla peşimden kovalıyor ve ben ne neden kaçtığımı bile bilmeden kaçıyorum ve her zamanda aynı yerde ve sonunda bir kişiyi görüyorum. Ondan yardım istiyorum ve bir yere giriyorum. Beni kovalayan kişinin beni bulmaması için dua ediyorum sonra uyandığımda kalbimde bir korku oluyor sanki gerçekmiş gibi sanki gerçekten o koruyu yaşıyormuşum gibi. Kalbim sıkışıyor, nefes alış verişim değişiyor ve her gece gördüğüm halde bu değişmiyor.

  42. Rüyamda bir seri katilin beni öldürmek için kovaladığını gördüm. İlk başta bir banyoya saklanıyordum, sonra adam kapıyı baltayla kırıyordu ve içeri girmeye çalışıyordu. Ben de pencereden atlayıp kaçıyordum ve etrafıma haykırarak bir adamın beni öldürmeye çalıştığını söylüyordum. Sonra adam aşağı inip yardım istediğim herkesi öldürüyordu ve beni kovalamaya devam ediyordu. Ben de tam yolda köşeyi dönerken tanıdığım birine rica edip arabasının arka koltuğuna biniyordum. Araba bir süre ilerledikten sonra o adam ön koltuğa biniyordu ve ben de iyice olduğum yere siniyordum. Ama adam bir süre sonra benim orada olduğumu anlıyordu ve ben de arabadan çıkıp koşmaya başlıyordum. Ama adam beni yakalayıp evine götürüyordu. Ve kaçmayayım diye beni bağlıyordu. Sonra orada bir bebek vardı, benim bebeğim miydi neydi sanırım. Adam o bebeğe vahşice işkence edip öldürüyordu. Ben de çığlık atıp çırpınarak kurtulmaya çalışıyordum. Çünkü sonra da beni öldürecekti. Adam elini yıkamak için mutfağa girdiğinde yabancı bir adam gelip beni kurtarıyordu, ben de saklanarak yaşıyordum. Bunun anlamı nedir peki? Lütfen bir şeyler söyleyin.

  43. Ben rüyamda adını bilmediğim tarikat gibi bir gurubun içinde gördüm. Onlardan kaçmak isterken üç adam kapıda beni yakaladı tutmak istediler. Ben dua ve salavatlarla bağırarak kaçmak istedim. Bahçede yatan üç kadın mezarı gördüm üzerlerinde bayan atkıları vardı. Bir tanesi kaldır onları diyordu diğer adama. O esnada uyandım. Nedir bu rüyanın yorumu. Teşekkür ederim, hayırlı günler.

  44. Rüyamda 10-15 kişinin ben ve iki arkadaşımı kovaladığını gördüm bir arkadaşım önden kaçıyor birini yakalıyorlar bende koşamıyorum sonra üstümdekileri çıkarınca koşmaya başlıyorum. Anlamı sizce nedir?

  45. Yanan okula arkadaşımı çıkarmaya gittim 3 kata çıktım ama o çıkmıştı birden arkamda güzel bir kız çıktı tanıdık değil ama rüyamda görmüştüm gelip elimi tutu ve beni oradan döndürüp çıkarttı

  46. Rüyamda askerde olan bir arkadaşımı köyümüzde görüyorum küçük bir tepenin yamacına köy dışına çıkmışız bana bir şey duyduğunu söylüyor, bir yeri işaret ediyor ve o sırada işaret ettiği yerden ne olduğunu bilmediğim net olarak göremediğim bir şeyden korkarak kaçmaya başlıyorum tam beni yakalayacağı sırada uyanıyorum

  47. Rüyamda eski sevgilim beni arayıp "akşam 8 de hazır ol. Kaçacağız. ‘diyor. Ben ne cevap vereceğimi düşünürken bir araba kazası oluyor. Yaralının kim olduğunu görmedim ama başında ağlıyorum. Gözümden çokça yaş aktı. Yorumlar mısınız lütfen.

  48. Merhaba. Rüyamda arkadaşlarımla yaşadığım şehirde bir bankta oturuyordum. Az aşağımızda da kalabalık bir grup bağıra bağıra konuşuyorlar. Bende bir boşboğazlık yapıp arkadaşlarıma çok bağırdıklarını söylüyorum küfürlü bir şekilde. Tabi bunu küçük bir çocuk duyuyor ve onlara sanırsam söylüyor. Tabi geliyorlar ellerinde bıçaklar biz 4 kişiyiz. 4ümüzde farklı yerle kaçışıyoruz ben o kadar hızlı kaçıyorum ki nefes nefeseyim arkamı döndüğümde onları bana çok yaklaşmış görüyorum bakıyorum artık kaçamayacağım dönüyorum ve vurmaya başlıyorum. 2sine vurduğumu hatırlıyorum o anda biri beni bıçaklıyor ve yere düştüğümü görüp dağılıyorlar. Birileri bana yardım etmeye çalışıyor ben arkadaşlarımı bulmalarını söylüyorum. Sonra tabi kemse yardımcı olamıyor ben kalkıyorum ve arkadaşımı yerde baygın bir şekilde buluyorum ölü gibi yatarken ağlıyorum başında. Sonra nabzının attığını görüyorum ve ambulans aramalarını istiyorum etraftakilerin kaçan iki arkadaşım sağ salim geliyor tabi ve uyanıyorum bu neye işarettir?

  49. Rüyamda eski eşimi kaçırmaya uğraşıyordum oda kaçmak istiyordu ama oradaki insanlardan dolayı kaçıramadım birkaç kere uğraştım ama olmadı.

  50. Arkadaşım kardeşinin rüyasında kendisini gördüğünü anlattı rüya şöyle ki; kardeşini fareler içinde görmüş önce ve siyah bir şey kardeşini kovalıyormuş. Arkadaşımın kendisi de sürekli rüyasında karanlık bir şeyin kovaladığını söylüyor. Bu durumdan dolayı çok huzursuz ve çok korkuyor bu rüyaların anlamı nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  51. Rüyamda ablamla birlikte pazara gitmiştim. Hava yağmurluydu tanıdım birisinin beni bu halde girmemesi için kaçmıştır ve o kişi ablamla konuşuyordu. Bu rüya ne anlama geliyor?

  52. Rüyamda akşamüzeri evden çıktım. Kardeşim, ben ve tanımadığım iki çocuk vardı. Alışveriş merkezine gittik. Bir tane adam hep bizi takip ediyordu. Adam gözlük takıyordu ve kıyafet olarak pijama giyiyordu.(gerekli olabilir diye yazdım) Adam bizi yakalayıp birisine verecekmiş, biz kaçmaya başladık. Herkes bir yere saklandı alışveriş merkezi doluydu. Âmâ adam bizim peşimizdeydi. En sonunda kardeşim saklandı ben de uçarak elektrik direğinin üstüne çıktım(neredeyse her rüyamda uçuyorum).Maalesef ki bundan sonrasını bilmiyorum. Kardeşim uyandırdı cevaplarınızı bekliyorum =) =) =) =)

  53. Rüyamda beni akıl hastası sanan 5 kişi yakalamaya çalışıyordu. Ben kucağımda küçük bebekle alabildiğimce kaçıyorum. Eskiden oturduğumuz yerlerde ve büyük boşluk tarlalar oluyor ama yol kenarı yani cadde oluyor kaldırımdan yürüyorum hep etrafıma bakıyorum gelen var mı diye eşimin ölmüş olan akrabalarını görüyorum ve korkuyla bunlar vefat etmişlerdi diyorum. Korkuyla uyanıyorum. Çok şükür rüyaymış diye şükrettim.

  54. Rüyamda üç iş arkadaşım beni el ipiyle boğmaya çalıştı bende bir şekilde onlardan kurtuldum ve koşmaya çalıştım. Çok süratliydim onlar bana dokunabiliyorlardı ama tutamıyorlardı hatta diyorlardı ki çok hızlı diye koşarken aynı zamanda yakalanmaktan da korkuyordum. Bunun benzeri bir rüyayı geçenlerde yine gördüm. İş arkadaşlarım tanımadığım birini boğarak öldürmeye çalıştılar ve boğdular olay aynı yerdi.

  55. Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum ben liseye seneye geçeceğim istediğim bir okul var ve onun gelmesini istiyorum. Rüyama geçecek olursa rüyamda şöyle bir şey gördüm ben ve 2 arkadaşım bir okula gitmekteydik tam okulun yokuşuna gelmiştik ki arkamızdan 3 kişinin bizi kovalamaya başladığını gördüm. Bizde kaçtık okulun yokuşuna çıkmaya çalışıyordum ama çok dik bir yokuştu bizi yakaladılar bizde onların elinden kurtulduk. Daha sonra oradan dağıldık fakat 2 arkadaşımı yakaladılar Beni de okulun dik yokuşunun altındaki bahçede saklandım beni bulamadılar tam o anda rüyadan uyandım
    Lütfen bu rüyanın ne anlama geldiğini açıklar mısınız ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir