Rüyada Felç Görmek

Felcin olduğu organlara göre yorum yapılır. Kişinin olaylar karşısında çaresiz kalacağına, şartların değişeceğine işaret eder. Dikkatli olunmalıdır.

Rüyada felç hastalığından kurtulduğunu görmek; günahtan kaçınmaya, daha önce işlenen günahları telafi edecek hayırlı işler yapmaya, zorluktan ve sarsıcı durumlardan sonra huzur ve mutluluğa, hayırlı işlerde başarıya işaret eder.

Rüyada beyin felci olduğunu görmek, akıl ve hafıza azalmasına; dilinin felç olduğunu görmek, gıybet ve dedikodu yapmaktan kurtulmaya; el ve kol felci, yardım ve iyilik yapma imkânlarının azalmasına işarettir.

Rüyada kalp felci geçirdiğini görmek, ibadet ve zikirden uzaklaşmaya; bacak felci işlerin sonununum arzu ettiği gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada hafızasının felç olduğunu gören aklını kaybeder.

Felç

“Rüyada Felç Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhabalar rüyamda sadece sol tarafımın felç olduğunu gördüm, korktum ve anneme seslendim. Anlatmaya çalıştım, anlatamadım sonra uyandım. Acaba bu rüyamı yorumlayabilir misiniz?

  2. Babamı rüyamda felç olmuş gördüm. Ellerine, sol tarafına vurmuştu. Bana beyaz bir yüzey üzerinde beyaz kâğıda yazılmış rakamları gösterdi. Önce kimlik numarasına benzettim korktum. Sonra para çıkan sayılar olduğunu düşünüp sevindim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir