Rüyada Dana Görmek

Bakınız; Sığır.

Rüyada dana görmek çevrenizdekilerin ve yakınlarınızın saygısını, sevgisini ve güvenini kazanıp, para açısından ferahlığa kavuşacağınız anlamındadır. Rüyada dana almak bol kazanç ve saygı görmek demektir.

Rüyada dana görmek tabiri, iyi huylu ve iyi niyetli bir kimseye yorulmaktadır. Rüyada dana gören kişi güvenilir, temiz kalpli, dürüst bir kimsedir. Çevresinde takdir edilen, dürüst bir kişiye delalet etmektedir.

Rüyada dana görmek ne demek sağlıklı ve güçlü ise kişinin huzura kavuşacağı, amiri tarafından takdir alacağına ve isteklerine kavuşacağına işarettir. Sıska dana ise maddi sıkıntı ve mevki kaybıdır.

Dana

“Rüyada Dana Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyada danaların otladığını görmek ne demektir? Danalar erkekti bir tanesi hariç. Siyah renkli, şişman dişi bir dana vardı danaların içinde ve ben de onların çobanıydım.

  2. Ben rüyamda kahverengi dana gördüm ve korkuyordum bana bir şey yapacak diye ama bir şey yapmadı. Bir tane boynuzu kendine saplanmıştı ama kan yoktu ben de “Ay bu nasıl olmuş?” diyordum. Ne anlama geliyor merak içindeyim? Açıklarsanız sevinirim. Bir tane de inek görmüştüm. Onda bir şey yoktu, öylece duruyordu. Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyada bir kurt köpeği bize ait olduğunu anlamadığım bir ineği koşarak gelip bana sürtünerek geçip ineği boğazından ısırıp öldürüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

  4. Rüyada yeşil bir arazide danalar ve inekler. Bunları damadım, kocam paylaşıyor. Bunları yorumlarsanız şimdiden teşekkürler.

  5. Rüyamda ellerimi yıkarken bir kapı açıldı ve iki dana kapıdan ilki geldi yanına çok güzel su içti hortumdan akan sudan, diğeri ise ilk önce geldi su içti daha sonra buna saldırdı. Diğer rüyamda ise, koşuyordum bir ara durdum ve bir baktım ayaklarım çamura girmiş. Birden ayrıldım oradan birde örümcek sokmaya kalktı beni ama sokamadı. Birde acayip bir yerdeyim, bir sürü yüzük buluyorum yerde. Hepsini topluyorum yüzüklerin alyans, taşlı yüzük elime alıp bakıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir