Rüyada Dağ Keçisi Görmek

Ayrıca bkz: Dağ Yolu (Patika), Yeşil Dağ Görmek, Yaban Keçisi

Rüyada dağ keçisini görmek zarara uğramaya, onu avlamak yahut etinden yemek bir vesileyle gelecek mala delalet eder. Amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya ya da sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Şahsiyetten yoksun ve ahlaksız bir kişiyi temsil eder. Etinden yemek, devletten haber alacaksınız anlamına gelir.

Rüyada dağ keçisi görmek, haddi tecavüz eden bir adamdır. Bir kimse bir dağ keçisine, keçiye yahut koca rast geldiğini görse, ganimet alır. Vahşi hayvanları avlamak ise, ganimettir. Dağ keçisine rastladığını gören kimse, bir zarara uğrar. Onun etini yediğini görse, eline mal geçer.

Rüyayı gören kişinin dünya evine gireceğine işaret eder. Rüyada dağ keçisi öldürmek, rüya sahibinin işlerinde çok başarılı olacağına, güzel ve hayırlı günlerin kendisini beklediğine, yardıma muhtaç birisine yardım etmesi sonucu hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Dağ Keçisi

“Rüyada Dağ Keçisi Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda benim sevdiğim kız dağ keçisi gibi bir şey bir yerde durmuyor. Yani hem onu görüyorum hem de dağ keçisini. Bunun ne anlama geldiğini bir zahmet söyler misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir