Rüyada Cenaze Namazı Görmek

Ayrıca bkz: Akşam Namazı Kılmak, Cuma Namazı Kılmak Görmek

Bir kimsenin rüyada cenaze namazı kıldığını görmesi, velayete veya reisliğe, Allah’ın farz kıldığı şeylerden bir farzı yerine getirmeye, korku ve endişeden emin olmaya delalet eder.

Rüyada cenaze namazı kılmak, sözünde sadık olmaya ve küstüğü biriyle barışmaya işarettir.

Rüyada abdestli olarak cenaze namazı kıldığını görmek, maksat ve murada ermeye delalet eder. Dünya ve ahirette istediği her hususta kendisine yardım erişir.

Rüyada cenaze namazı kıldığını görmek, insanın kendisi veya bir başkası için yapacağı yemine delalet eder. Yine rüyada cenaze namazı kıldığını gören kişinin arzu ettiği şey, bazı güçlüklerden sonra meydana gelir ve muradı hasıl olur. Buna mukabil cenaze namazı tamamlayamayan adamın işi çıkmaza girer.

Bir kimsenin rüyada cenaze namazı kıldığını görmesi, gönlünde arzu ettiği şeyin meydana gelmesine delalet eder ve o kişi muradına erer.

Rüyada cenaze namazı kılmak ne anlama gelir, amelin tamamlanmasına ve ömrün tükenmesine işarettir. Artık ondan sonra ölümün kardeşi sayılan uyku başlar.

Rüyada cenaze namazı kıldığını görmek ne demek bütün işlerinin hayır ve selametle neticeleneceğine delalet eder.

Cenaze Namazı

“Rüyada Cenaze Namazı Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhabalar benim rüyamda, dayımın eşi vefat etmiş (kendisi normalde hayattadır) ve ona cenaze namazı kılınıyordu. Birisi “Yengen iki kere ölmüş hem de” diyor. Bakıyorum, 2 tane tabut arıyorum. Sonra tek tabut ama çok büyük olduğunu görüyorum. “Birleştirmişler” diyorum. Namaz kılınan yer de şu an çalıştığım iş yerimin iki dükkân yanı imiş. Kapıdan eğilip bakıyorum, gülüyorum, seviniyorum. (Normal hayatta çok kötü bir insandır, sürekli huzursuzluk ve kavga çıkaran birisidir, kendisi.) Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  2. Merhaba akşam rüyamda cenaze namazındaydım. Fakat sonra kendi kendime “Niye abdest almadım?” diyorum. Yani kendimi abdestsiz hissediyorum, (cenabetli). Nedir, yorumlayabilir misin? Teşekkür ederim.

  3. Ben rüyada tanımadığım birinin cenaze namazını kıldım sonra da defin edilmeye giderken gittim. Çocuğun kavgada öldüğü söyleniyordu. Neye işaret bu rüya?

  4. Rüyamda cenaze namazı kılarken önümdeki saflarda rükua eğilen yani normal namaz gibi kılan kişiler gördüm. Yorumlar mısınız? İyi çalışmalar.

  5. Eskiden oturduğumuz evdeyiz. Akşam vakti eşim, ben ve oğlum yalnız oğlum bebekmiş ve sırtı üzeri divanda kundaklı vaziyette yatıyor. Tam o esnada şiddetli bir deprem oluyor ve evin tavanında bulunan kiriş sallanarak demirlerinden kopup hiç birimize zarar vermeden odanın içerisine tam evin ortasına düşüyor. Hiçbirimize bir şey olmadığı gibi ev de yıkılmıyor. Hatta ben hayret eder bir vaziyette neden yıkılmadığını düşünüyorum. Ayrıca ölmüş olan bir komşumun öldüğünü tabut içerisinde musalla taşı üzerinde cenaze namazını kılmak istiyoruz ama hoca efendi “5 kişiden aşağı namaz kılınmaz” diyor ve ben de sokağa çıkıp insanlara “Abdestin var mı?” diye sorarken cenaze namazını kılmaya davet ediyorum ki, hocanın dediği gibi 5 kişiye tamamlansın. Her iki rüyamı da yorumlarsanız memnun olurum. Saygılarımla.

  6. Ben rüyamda güneşin batarken durduğunu ve babamla beraber kendi cenaze namazımı kıldığımızı gördüm. Ne anlama geliyor? Cevaplarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir