Rüyada Cam Görmek

Ayrıca bkz: Cam Bardak, Cam Kırmak, Cam Eşya

Cam çabuk kırılan bir nesne olduğundan dolayı rüyada cam görmek, az veya çok şiddette olsun geçici bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cam görmek ne demek, gizli kapaklı olan sırların aşikare olarak meydan bulacağına işarettir.

Bir adamın rüyada camı bir kap veya muhafaza içinde görmesi, üzüntü ve kederinin kendisine hafif ve kolay geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil, kırmızı, sarı ve sedeften ve bunlara benzer şeylerden yapılmış camlar görmek; mal, evlat ve eşten olan şüphelere, riya ve nifaka işarettir.

Rüyada cam sildiğini görmek, yapılan bazı işlerden çok istifade edileceğine alamettir. Bekar birinin rüyasında camdan yapılma bir eşya görmesi, o kişinin evleneceği ile tabir olunur.

Rüyada cam görmek tabiri kısmettir. Bu hayırlı kısmetin umulmadık bir yerden geleceğine delalet eder.

Rüyanızda cam sildiğinizi görmek, aile içindeki mutluluğun artmasına; camın kırıldığını görmek, acı bir haber alacağınıza; camın temiz olması eşler arasındaki uyuma ve mutluluğa; camın kirli olması ise eşler arasındaki anlaşmazlığa, huzursuzluğa işarettir.

Rüyada görülen camın azı ve çoğu geçici bir üzüntüdür. Bir kimsenin rüyasında gördüğü camı bir kap veya mahfaza içinde görmesi, üzüntüsünün kendisine kolay gelmesine delalet eder.

Cam

“Rüyada Cam Görmek” üzerine 29 yorum

  1. Rüyamda cam kırıkları kustum. Bol miktarda. Hem de cam kırıklarının boyu bir kibrit kutusunun iki katı kadardı.

  2. Rüyamda iki camı olmayan pencere gördüm. Kırığa benzemiyordu:(. Anlam çıkaramadım buradan yardımcı olur musunuz?

  3. Rüyamda güya bizim evimiz üst kattaymış. Komşunun çocuğu ve benim kızım oynuyorlar. Perdeyi çekiyorum. Perdenin arkasındaki çerçevenin kırık dökük ve yerlerde delikler olduğunu görüyorum. Çok korkup telaşlanıyorum, (düşeriz diye.)En kısa zamanda yaptırmamız gerektiğini düşünüyorum.

    1. Herkesten sakladığınız hiç kimseyle paylaşmadığınız bir sırrınız var.Cesaretinizi topladığınızda bu sır ortaya çıkacaktır.

  4. Merhaba rüyamda cam yedim ve ardından su içtim. Acaba bunun yorumu nasıl yapılır?

    1. Hak etmediğiniz sözler işitmişsiniz ve kendinizi o dönemde savunmamışsınız.

  5. Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim. Rüyamda bir arkadaşımla birlikte beraber ve birçok insan da vardı yürüyorduk sonra bir kumdan tepeye çıkar gibi olduk meğer bu yürüme işlevi onların gelenekleriymiş, gelin ve damat için yürünürmüş. Kumdan tepeye çıktık, oturduk, arkamızda bina var, okulumun binası. Kız arkadaşımla konuşurken birden gözlerimin önü buğulandı meğer gözlük takmışım ve gözlük çatlamış, çıkardım, camını çook ileriye fırlattım. “Hadi gidelim” diye tuttururken sağ ayağıma hart diye sesi kulaklarımda 2 tane cam girdi. Bir baktım annem de burada en çok sevdiğim dayımda. Kız arkadaşım gelinle damat geldiği için onlarla ilgilenmeye gitti. Beni bırakmak istemedi ve bizim okulun yarısı apartmanmış, dayım da orada oturuyormuş sonra ben bu camları çıkardım, çok az sulu bir kan vardı, tam kırmızı değildi. Kum tepeydi ya hani okulun binasına dayanıyordu orası bir anda dayımın evi oldu. Pencereden girdik yere sulu kan damlıyor ama tam kan değil sonra üzerinize afiyet sümkürdüm ama bitmiyor ya bitmiyor geldikçe geliyor durmuyor bir türlü. Ayağımı sardım, annemin yanına gittim, rüya bitti. Şu anda burnum ve dudağım uçuk, beni aydınlatırsanız sevinirim.

  6. 1. Rüyamda kapının camının kırıldığını gördüm. Yorumu nedir?

    2. Rüyamda vişne suyu rengine benzeyen şerbet içtiğimi gördüm. Nedir?

    3. Rüyamda kırmızı renkli güzel bir arabanın anahtarını birinden alıp arabayı kendi arabam gibi sürdüğümü gördüm. Nedir?

  7. Rüyamda cam parçasını ağzımda çiğnedim fakat yutmadım. Çiğnerken de arkadaşımı gördüm, ağzımda cam olduğu için konuşamadım.

  8. Hayırlı günler dilerim. Sol omuzumun arka tarafına batmış, 4 adet parça cam. Sağ elimle tutup, tek tek çıkartıyorum.

  9. Rüyamda camdan bir küre gördüm. Sürekli bir rüyada herhangi bir şekilde beliriyor. Köşesinde hafif bir göçük var. Anlamı nedir?

    1. Altıncı hissiniz oldukça kuvvetli ama korkak davranıp bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsunuz.

  10. Sol elime camlar batmıştı, elim paramparça olmuştu. Çok üşüyordum. Elimi sıcak bir taşın üstüne koydum, taşa yapıştı gibi. Öyle hatırlıyorum. Ama çok korkmuştum. Şimdiden teşekkürler.

  11. İyi günler, rüyamda bir sürü kırılmış cam gördüm. Ağzımın içi cam kırıklarıyla doluydu. Onları attıkça küçük küçük cam kırıkları ağzımda hala vardı gitmediler bir türlü.  Ellerimde de vardı. Hep batmıştı ellerime ama hiç kanadığını görmedim rüyamda.

    1. Aynen ben de aynı rüyayi gördüm, ağzımın içi cam kırıklarıyla doluydu. Temizlemeye uğraştım bir türlü temizleyemedim, neyin nesidir acaba?

  12. Rüyada 3 aylık bebeğimizin gözünde temiz, berrak cam parçaları silmek neye çıkar?

  13. Rüyamda bir parça cam kırığı iki göğsümün tam arasına battı eğildiğimde. Batarken acı anlamadım fakat kendim tuttum çekip çıkardım, çıkarken acı hissettim. Hemen de çıkmadı ve çıkınca ucunda kan lekesi vardı.

  14. Rüyamda vefat etmiş olan annemi gördüm ve o yanımdayken elimde bir cam vardı, onu pencereden fırlatmaya çalışırken elimden kaydı, yere düşerek parçalandı ve aynı camdan bir tane daha gördüm ama sağlamdı o.

  15. Çok yakın bir arkadaşımın saçlarını boyamak için cama ihtiyacımız varmış. Hiç bilmediğim bir evin büyük bir camını kırıp parçalarından faydalanacakken bir şey oluyor arkadaşım. “Boş ver, gidelim. Ben camı yaptırırım” deyip gidiyoruz. Devamında annemlerin eski evinde uyanıyorum.

  16. Rüyamda kırılmış cam eşyalar gördüm, onları çöpe atıyordum. Ben attıkça evden cam kırıkları çıkıyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  17. Araba kullanırken başka bir arabanın aynası çatlıyor. Ardından cep telefon camı kırılıyor. Midemde bir patlamayla uyandım. Bunu yorumlar mısınız? Arabadan da frenler patlayıp ışıklar saçılıyor.

  18. Gece 4.30 da birden bir uyandığımda hatırladığım kocaman, kırılmış cam plakalarının üst üste dizilmiş ve duvarlara dayanmış olduğunu gördüm. Aynı günün sabahı ise eski iş yerimde birçok arkadaşımın işten çıkarıldığını öğrendim. Bu kadar çok kırık camların bir yere dayalı olarak görmek ne demek?

  19. 2014 yaz sonunda gördüğüm ve halen unutamadığım bir rüya. Birden kendimi bembeyaz bir yerde buluyorum o kadar aydınlık ki göz alıyordu. Sonra ayaklarımın altına baktım her yer kırık camdı, boyutları avucum kadar diyebiliriz. Sonra fark ettim ki, bu camlar benden dökülüyor, ağzımdan şelale gibi cam dökülüyor lakin ne kan, ne başka bir şey. Ben ise bu camlardan oluşan tepenin en üstünde yer alıyorum.

  20. Rüyamda büyük bir pencere ama camı yoktu, soğuk olur diye bir müddet sonra naylonla kapatmaya çalışıyorum. Bana bu rüyanın yorumunu yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  21. Rüyamda camı çizdiğimi gördüm ve bayağı uzun bir cam çiziyorum ve bu camı neden gördüğümü anlamadım bu camın elime nasıl geldiğini nasıl çizdiğimi anlamadım.

  22. Rüyamda yumruğumla cam kırdım ve her tarafa kan sıçradı ve uyandım. Sabah ezanı okunuyordu ve namazımı kıldım.

  23. rüyamda bir kadının elinde cam parçası vardı ve bir kadın ona birşey yaptığı için sırtını derince kesiyordu önümde ve canı isteyince tekrar tekrar olduğu yeri bulup gelip kesiyordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir