Rüyada Gümüş Kap Görmek

Bakınız: Altın Kap

Rüyada gümüş kap görmek, rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve hayırlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada Gümüş Tepsi Görmek

Rüyada gümüş tepsi görmek, böyle bir rüya gören kişinin hayatında beklenmedik sürprizlerin olacağına işaret eder.


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır.

Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Gümüş Kap görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Gümüş Kap Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba,

    Rüyamda eşimle çok sevdiğim Hırvatistan sokaklarında geziyorum orada olduğuma inanamıyorum çok heyecanla geziyorum, dolaşırken hiç umulmayacak bir yerde asvaltın ortasında bir çukur görüyorum. Bir taşla kapatılmış, taşı kaldırıyorum işlemeli hafif tozlu oval gümüş bir kutu buluyorum. Deliriyorum sevinçten nasıl olur bu diye. Yanında anahtarlık, kaleme benzettiğim, küçük at figürü ve birkaç şey daha buluyorum. Hepsi pırıl pırıl. Dolaşırken bir antikacıya gösteriyorum heyecanlanıyor. Yunanca diye hatırladığım bir dille karmaşaya getirip alıp çekmeceye koyuyor inceleyip bize haber vereceklerini söylüyor. Tartışıyoruz uzun uzun ama niyeti, çok para ettiği için çok değerli olduğu için kutuya el koymak. Bari fotoğraf çekilelim gidelim diyorum ikna oluyor o sırada elinden alıp kargaşada eşime veriyorum o çıkıyor dışarı uyanıyorum. Ama uyandığımda ben de arkasından çıkmış, beraber uzaklaşmışız hissiyle uyanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir