Rüyada Dizler Görmek

Ayrıca bkz: Ayaklar Görmek, Diz Çökme

Rüyada dizler görmek farklı yorumculara göre değişken olabildiği gibi genellikle pek hayra yorulmayan rüya tabirleri arasında yer alır.

Rüyada diz görmek tabiri, malın ve rızkın azalması, maddi sıkıntı çekmek ve rüya sahibinin müşkül durumda kalacağı olaylar olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimse pek çok zaman zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacak ve bu zaman zarfında ruhsal ve fiziksel açıdan oldukça yıpranacak. 

Rüyada Dizlerinin Yara Olduğunu Görmek

Rüyada dizlerinin yara olduğunu görmek sağlık sorunları olarak yorumlanmıştır. Kişinin kısa bir süre içinde sağlığının bozulacağı, huzurunun ve keyfinin kaçacağı ve ümitsizliğin artacağı şeklinde rivayet edilir. 

Rüyada dizlerin yara olması eski dönemde yaşayan âlimlere göre sıkıntılar çekildikten sonra kazanılan manevi güç, dertlerin ve kederlerin azalması, hak edilen kazanç, kişinin karşısına çıkacak güzel fırsatlar olarak yorumlanmaktadır. 

Rüyada Dizlerinin Morardığını Görmek 

Rüyada dizlerinin morardığını görmek rüya sahibinin bir yakınının tedavisi zor olan bir hastalığa yakalanacağını gösterir. Bu hastalık sırasında dostunuzun en yakınında siz olacak ve en büyük desteği siz vereceksiniz. Aranızda oluşan beraberlik ve dayanışma gücü sayesinde yakınınızın kendini asla yalnız hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dizlerin şiştiğini görmek hayattan hiç tat alamamak, kafası karışık olmak, çabuk öfkelenmek ve bu fevri davranışlar sonucu aile arasında çıkan tartışmalar olarak yorumlanır. Kişi bu tartışmalar sırasında çok yıpranacak ve huzuru başka bir yerde arayacak.

 

Rüyada dizlerin kanadığını görmek olumsuz olarak tabir edilen rüyalar arasında yer alır. Rüyayı gören kimse en yakınından büyük maddi ve manevi zararlar görecek, emek verdiği bütün işler hüsranla sonuçlanacak. 

Rüyada Dizlerinin Kesildiğini Görmek 

Rüyada dizlerinin kesildiğini görmek farklı açılardan birçok yönde tabir edilmiştir. Düşmanın savaşta galip gelmesi, öfkeli ve inatçı biriyle çatışmak, manevi olarak yoksunluk yaşamak, geçim sıkıntısı çekmek ve iş bulmak için başka bir şehre taşınmak olarak yorumlanır. 

Rüyada dizlerin jilet ya da neşter ile kesilmesi işinde başarısız olmak, umudunu yitirmek, artık her şeyin sona erdiğini düşünüp her şeyden elini eteğini çekmek ve güçsüz düşmek olarak tabir edilir.

Rüyada dizlerin kesilmesi başka bir yorumcuya göre olumlu açıdan değerlendirilmiştir. Rüya sahibinin aldığı yaralardan sonra kazandığı galibiyet, arzu ettiği zenginlik, tabir-i caizse ömrünü adadığı bir iş sonucu elde ettiği başarı olarak yorumlanır. 

Rüyada Diz Kapağı Çıkması 

Rüyada diz kapağı çıkması şans ve kısmet olarak tabir edilir. Rüyayı gören kimsenin kısmeti açılacak ve karşısına çıkan fırsatları çok akıllıca değerlendirecek. Kişi mantığı ile hareket ettiği için parasal anlamda rahat olacağı bir döneme girecek. Elde ettiği kazançları hayırlı işlerde kullanacak ve bu sayede başka insanların hayır dualarını alacak. 

Rüyada diz kapağının derisinin soyulduğunu görmek, para kazanmak için meşakkatli yollara girmek olarak yorumlanır. Rüyada kişinin diz kapağı sağlamsa, vücudu sıhhatlidir. Bunun tam tersi dizlerinin üstünde duramıyorsa bu hastalığa delalet eder. 

Rüyada Diz Ağrısı Görmek 

Rüyada diz ağrısı görmek zorluk ve sıkıntı çektikten sonra yaşanılacak mutluluk dolu günler demektir. Kişi iyi bir işe girecek ve yüksek bir makama erişecek. İşinde çok başarılı olup maddi açıdan oldukça ferahlayacak. 

Rüyada diz ağrısından yürüyememek, borçların kısa sürede ödenmesi ve aile üyelerinden birinin yardım göndermesi olarak rivayet edilir. Rüya sahibi başını ağrıtan ve uykusunu kaçıran bütün dertlerinden uzaklaşıp keyifli bir hayata doğru yelken açacak. 

Rüyada Diz Kemiği Görmek 

Rüyada diz kemiği görmek, aşk hayatında kişinin arzu ettiği bir mutluluğa ulaşacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi bu kişiye kendini beğendirmek için fiziğine özen gösterip, daha bakımlı olacak ve partneriyle aşk dolu aynı zamanda sevgi ve saygının da gözetildiği bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Dizler

“Rüyada Dizler Görmek” için bir yorum

  1. Dizlerimde ağrı hissediyorum doğru yolda yürümemi zorlaştırıyor. Dizliğinde bir problem var sanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir