Rüyada Gül Bahçesi Görmek

İbn-i Sîrîn: Gül bahçesinden bir şey yemek veya size ait bir gül bahçesi olduğunu görmek, bahçenin görünümü kadar dert ve kedere delalet eder. Başkasına gül vermek veya satmak, o kimseden size gelecek olan bela ve musibete delalet eder.

Ayrıca bkz: Ev Bahçesi

Cabir Mağribî: Rüyada bir güle sahip olmak, onu evden dışarı atmak veya başkasına gül vermek ve onu yememek, sıkıntılardan sonra selamete ereceğinize delalet eder.

Gül Bahçesi

“Rüyada Gül Bahçesi Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben rüyamda amcaoğlu ile telefonda konuştum sonra amcam, amcaoğlu ve birkaç kişi daha vardı, tam hatırlamıyorum yengem falan olabilir. Bir gül bahçesi mi desem, yol kenarında bir sürü açmış gül ağacı vardı, onun altında konuştuk. Ne alama geliyor rüyam?

  2. Selam. Ben rüyamda rahmetli annemi babamı gördüm. Onlarla ormanlık taşların arasında gül ağacı olan yerden geçtik. Ormanlık yeşil gül ise rengarenkti. Yeşil, kapalı tekke yani ziyaret yerini gördüm. Yeşil, cami yeşiliydi kapısı. Onun içinde genç oğlan yatıyordu, kurtarmak istedim kurtaramadım. Sonra dışarıda rahmetli annem, babam, erkek arkadaşım bize saralle çikolatalı sürülmüş ekmeği dağıttı. Ben yedim, tadı güzeldi ağzıma bulaştı ama babam yemedi gitti. Bağırdım “Buranın adresi ne?” diye söylemedi. Kapının üzerinde “Teke koy” yazıyordu. Hayır, olur inşallah. Teşekkür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir