Rüyada Darağacı / Darağacında Asılmak Görmek

Ayrıca bkz: Boyun Vurulmak

İmam Cafer Sadık: Rüyada darağacında asılmak dört şekilde tabir edilir: 

1-Önderlik, saygınlık 

2-Mal 

3-Büyüklük 

4-İnsanları hakkında dedikodu etmek.

Allame Meclisî: Rüyada idam sahnesi görmek, liderlik ve saygınlık sahibi olacağınıza; darağacı görmek, şan ve şöhretle yorumlanır.

İbn-i Sîrîn: Bir gün yanıma biri gelerek “Rüyamda birinin iki elini de kestiler, bir başkasını da darağacında astılar” dedi. “Eğer doğru söylüyorsan, bugün şehrin amirini görevden azledecek ve yerine başka birini atayacaklar” dedim. Aynı gün şehrin amirini görevden aldılar ve yerine başkasını atadılar.

Kirmanî: Rüyada darağacına asıldığını ancak insanların size bakmadığını görmek, itibar göreceğinize fakat dinden döneceğine delalettir.

Rüyada darağacına asıldığını ve halkın size baktığını görmek, bir topluluğa öncü olacağınıza işaret eder.

Rüyada birinin darağacına insan eti astığını ve bunu yediğinizi görmek, halkın yakasından düşmeyen bir kimseden menfaatleneceğinize işarettir.

Rüyada darağacına asıldığını ve vücudunuzdan kan aktığını görmek, insanların açığını arayacağınıza ve bundan dolayı da günaha gireceğinize delalet eder.

Çağdaş Ulema: Rüyada darağacında asıldığını görmek, başarı elde edeceğiniz bir dönem içerisinde olduğunuza; birinin darağacında asıldığını görmek, durumunuzun iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada darağacında asılı olduğunuzu veya asılı kaldığınızı görmek; saadet, onur ve neşe ile tabir edilir. 

Darağacı / Darağacında Asılmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir