Rüyada Boka Basmak Görmek

Ayrıca bkz: Kaka Görmek,  Tuvalet Yapmak, Tuvalet Yıkamak, Çiş (Sidik)

Rüyada boka basmak sorunlardan kurtulmak ve beklenmedik fırsatlar olarak yorumlanmaktadır. Kişi hiç beklemediği bir anda yüksek miktarda para alacak ve aldığı bu parayı kazanç getiren bir yatırımda kullanacaktır. Boka bastığını görmek iş ve sosyal hayatta yükseliş manasına da gelir. Üzerinizden birçok yükü atarak feraha çıkacağınıza işaret eder.

Rüyada bir başkasının boka bastığını görmek o kişinin sana vereceği destek olarak yorumlanır. Bu kişi en zor anında size hem maddi hem de manevi anlamda yanınızda olacaktır. Eğer rüyanızda boka bastığınızı gördüyseniz yeni bir hayata yelken açacaksınız demektir. Bu yeni hayat evlilik teklifi sonrasında mutlu bir hayatı göstermektedir. 

Rüyada Boka Basmak İslami Yorumu

Rüyada boka basmak İslami olarak hiç alın teri dökmeden gelen bol parayı işaret eder. İslam dininde bu tarz bir rüya sanılanın aksine iyi yorumlanır. Bir gün bir zat ünlü tasavvuf âlimi ve rüya tabircisi Muhyiddin İbnü’l Arabi’ye bir rüyasını anlatmış. Rüyasında kaka gördüğünü ve yanlışlıkla onu ezdiğini söylemiş. 

Ünlü âlim rüyada boka basmayı şu şekilde yorumlamıştır:

 -Bu gördüğün rüya çalışmadan hanene para gireceğini ve bu paranın hayırlı işlerde harcanmazsa ailesinin başına felaket getireceğini söyler. Adam bunun üzerine nefsi ile mücadele eder ve her daim hayır üzerine işler yapar.

Rüyada Elbiseye Bok Bulaşması

Rüyada kişinin elbiselerine bok bulaşmışsa bu kişi zevk ve eğlence düşkünü biridir. Sürekli macera peşinde koşan bu kişi yaptığı herhangi bir işten sonuç alamamaktadır. Kişi kolay yoldan para kazanma hevesinden dolayı belini hiç doğrultamayacaktır. 

Rüyada Boka Basıp Temizlemek

Rüyada boka basıp temizlemek kişinin başka kimselerden tarafından iftiraya uğrayacağını gösterir. Rüya sahibi bu iftira sonucu birçok kişi ile mücadele etmek zorunda kalacak ancak en sonunda kendisi kârlı çıkacaktır. Rüyada basılan boku temizlemek başka yorumculara göre maddi anlamda çöküşe işarettir. Kişi iş hayatında kaybedecek ve bir sürü borca girecektir. Bunun sonucunda uzun bir süre bu borcu ödeyemeyip iflas edecektir. 

Rüyada kendi bokunu görmek ve temizlemek rüya sahibinin daha önce üzerine yapıştığı pis işlerden kurtulacağına işaret eder. Daha önceden kumar oynanmış ve tefeciden borç alınmış ise yakın akrabadan kalan bir miras sonucu kişi düzlüğe çıkacaktır. 

Rüyada hayvan boku görmek yakın zamanda bir tatile çıkacağınızı gösterir. Planlanmamış bir tatil için apar topar bavullarınızı hazırlayacak ve yolculuk dönüşü büyük bir sürprizle karşılaşacaksınız demektir. 

Rüyada Eşinin Boka Bastığını Görmek

Rüyada eşinin boka bastığını görmek terfi anlamına gelmektedir. Eşiniz iş yerindeki başarılı çalışmaları ile kısa zaman içinde yükselecek ve daha üst makamlarda çalışacaktır. Eğer rüyayı gören bir erkekse yıllardır beklenen bebek müjdesini alacaktır. Bu bebek haneye sevinç ve bereket getirecektir.

Rüyada Evinin İçinde Boka Bastığını Görmek

Rüyada evinin içinde boka bastığını görmek ailesindeki küslerin barışacağına ve huzurlu bir hayat süreceklerine işaret eder. Başka bir rüya yorumcusuna göre bir kişi kendi evinde boka basmışsa çocuklarından biri yakın bir arkadaşı ile anlaşmazlığa düşecektir. Bunun sonucunda hiç beklenmedik birisi araya girerek onların tekrar barışmasını sağlayacaktır.

Rüyada Yolda Yürürken Boka Bastığını Görmek

Rüyada yolda yürürken boka bastığını görmek rüya sahibinin yolundan sapıp tehlikeli işlere bulaşacağı şeklinde yorumlanır. Bu tehlikeli işlerden kendisi zarar göreceği gibi yakın çevresi de zarar görecektir. Yolda yürürken başkasının boka bastığını görmek hayra yorumlanır. Kişi iş, aşk ve sosyal hayatında dilediği güzellikleri ve başarıyı elde edecektir. 

Rüyada Tuvalette Bok Görmek

Rüyada tuvalette bok görmek akrabalar arasında çıkacak bir tartışma olarak yorumlanır. Bu tartışma en sonunda tatlıya bağlanacak ve herkes eski saadetine kavuşacaktır. Başka bir yoruma göre kişinin yaptığı birikimler sonucunda alacağı ev ya da araba olarak yorumlanır.

Rüyada tuvaleti bok içinde görmek rüya sahibi için huzur ve bereket anlamına gelir. Rüya sahibi eşiyle beraber mutlu bir yuvada bereket ve zenginlik içinde yaşayacaktır. Geçim sıkıntısı yaşıyorlarsa sıkıntıları son bulacaktır.

Boka Basmak

“Rüyada Boka Basmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selam. Ben rüyamda oturarak büyük abdest yapıyordum beyaz beyaz baya büyük abdest yapıştım bu büyük abdeste elim bulaştı abdestin üzerini telaşla örttüm. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir