Rüyada Barışmak Görmek

Rüyada birisiyle barıştığını görmek dargın olduğu kimselerle barışmaya, düşmanlığın ve nefretin biteceğine işarettir.

Bir başka yoruma göre; rüyada düşmanıyla barıştığını görmek dargınlığın daha da kuvvetleneceğine işarettir. Yaşanılan küskünlüklerin büyümesidir.

Ayrıca bkz: Düşman Görmek

Küs Olduğunuz Biriyle Barıştığınızı Görmek

Rüyada küs olduğunuz biriyle barıştığınızı ya da herhangi biri ile sulh yaptığınız görmeniz aranızdaki anlaşmazlıkların çoğalacağına ve küskünlüğün büyümesine yorumlanmaktadır.

Kimi zamanda barış yaptığını görmek, yolunda gitmeyen işinizi bırakıp daha düzgün bir iş hayatına başlayacağınıza da işaret edilmektedir.

Ayrıca bkz: Küsmek Görmek

Bazı İnsanlara Barış Çağrısı Yaptığınızı Görmek

Rüyada bazı insanlara barış çağrısı yaptığınızı görmeniz, hidayet erileceğine, kabul edilen hayırlı işler yapmaya tabir edilmektedir.

İmam Cafer Sadık: Rüyada barışmanın üç tabiri vardır: 

1-Ömrün uzaması 

2-Kuvvet 

3-Herkesçe beğenilen inanç ve davranışa sahip olmak.

İbn-i Sîrîn: Barışmak, ömrünüzün uzayacağına; barışırken birini fesada davet etmek, davet ettiğiniz kimseyi gerçek hayatta hayra davet edeceğine; öfkeyle birini din yoluna davet etmek, davet ettiğiniz kimseyi gerçek hayatta kötülüğe çağıracağınıza işarettir.

Barışmak

“Rüyada Barışmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda eski sözlümle barıştığımı görüyorum ve bunu bir haftada 4-5 gün art arda gördüm. Ve dün gece bana barışmayı teklif ederken gördüm. Yorumu nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir