Rüyada Yunus Balığı Görmek

Rüyada yunus balığı görmek, mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağınıza işaret eder.

Rüyada yunus balığı görmek ne anlama gelir, hayırlı haberler alacağınıza ve kısmetinizin açılacağına delalet eder.

Rüyada yunus balığı görmek ne demek büyük mutluluk, büyük dosttur. İnsanın inancı sayesinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yunus balığını yediğini görmek iyiye yorumlanacak bir rüya sayılmaz.

Ayrıca bkz: Rüyada Balık Görmek

Yunus Balığı

“Rüyada Yunus Balığı Görmek” üzerine 19 yorum

  1. Merhaba ben rüyamda yunus balığını gördüm. Yunus balığı bana ve oğluma sarılıyordu belime dolanıyordu. Ben de kuyruğundan tutup şakalaşıyordum. Beraberce gülüyorduk diyordu sırtımda tutun size yüzmeyi öğreteceğim, korkmayın diyordu. Ben sizi koruyacağım ondan sonra insan oluyordu. Bunun ne anlama geldiğini rica etsem. Teşekkürler.

  2. Rüyamda denize bakan önünde hiç cam olmayan bir evdeyim. Bir anda bir yunus balığı belirdi denizin üzerinde çok hoşuma gitti bir tane daha, bir tane daha, bir tane daha, ard arda bir batıp bir çıkıyorlar. Kızımı çağırdım “Gel bak ne güzel” dedim. Kızım geldi onun da çok hoşuna gitti. Ardından bir yunus bir anda bizim durduğumuz yere geldi kendisini sevmem için. Ben onun önce gıdısını sevdim daha sonra belki daha hoşuna gider diye başını okşamak istedim ancak yüzünü buruşturdu sanki canı yanmış gibi. Tekrar denize döndü. Ayrıntılı olarak yorumlarsanız sevinirim 🙂

  3. İyi günler.  Ben rüyamda iki tane yunus balığı gördüm ama yavruları da benimle suda oynuyorlardı, sürekli gülüyorlardı bana ikisi de ve ben dişlerini güldükçe görüyordum. Sürekli çok neşeliydik, hepimizde… Ne anlama geliyor, acaba? Bana açıklama yapılırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda anneannemin evinde bir sürü balık gördüm ve yunus balığı da vardı, çok mutlu görünüyordu ve sürekli balıkla sarılıyorduk. Birden çok balık ve yunus balığına sarılmanın anlamını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

  5. Rüyamda gökyüzüne bakıyorum, yanımda insanlar var. “Vakit geldi” diyorlar, seviniyorum. Bulutlar değil de bulut aralarında kalan boşluklarda 3 tane yunus şekli var. Boşluklar önce dolu sonra yunus olması gereken yerler boşalıyor. Özel insanlar iniyor, gülümseyip “Aramıza hoş geldin – Gitme vakti -Zamanı geldi” vb. gibi şeyler söylüyorlar. Sonra da uyanıyoruz ne olsun: D

  6. Rüyamda yunus balığı gördüm. Denizin içinde bir sağımdan, bir solumdan, altımdan ve üstümden geçiyor. Beni sırtında taşıyor. Bu rüyamın yorumunu siz değerli büyüklerimden açıklamanızı bekler, sizleri Cenab-ı Hakk’a emanet ederim.

  7. Merhabalar rüyam çok karışık. Bir tane yunus balığı görüyorum ve onunla çok güzel oynuyorum, falan fistan. Rüyamın bu kısmı çok güzel, fakat sonra da yaşlı bir kadın çıkıyor, karşıma. Ve ben bunu babamlara götürüyorum ama içimden bu kadın kötü kadın, hani böyle büyücü gibi bir his var, içimde. Ama yine de evimize sokuyorum. Lütfen, bu rüyanın anlamını bilen var mı bana anlatacak? Şimdiden çok teşekkürler.

  8. Rüyamda her yer denizdi çok temiz. Yunus balığıyla beraber çok güzel bir şekilde yürüyorduk.

  9. Dalgalı bir denizde önce kendimi yunusun üstünde ve hemen sonrasında abimi yunusun üstünde gördüm.

  10. Yunus balığına kocaman çiğ et veriyordum, bu iyi bir şey mi? Ve rüyamda başı kopmuş köpekler var ve boynundan et veriliyor. Lütfen yardım edin, bu rüyanın tesirinde kaldım.

  11. Günaydın. Rüyamda çok berrak bir havuzun içerisinde yunus balıklarına yem veriyorum. Çok sayıda insan var ama yunuslar sadece benim yanıma geliyor. İyi çalışmalar.

  12. Selam. Ben rüyamda bir köprüden aşağı bakıyordum ve kocaman bir balık gördüm. Balık bana doğru köprüye uzanıp bir şeyler söyleyecekti ki arkadaşımdan ürküp tekrar suya atladı. Bu balık yunus balığıydı.

  13. Rüyamda deniz ve denizin içinde beyni dışarda olan bir Enka (KATİL KÖPEK BALIĞI) ve deniz bölümlere ayrılmıştı. Diğer bölümde yunus balığı Enka’yı kurtardı. Deniz berrak ve güzeldi.

  14. Rüyamda kapalı bir havuzda yunus balığının sırtına binmiştim ve hızla beni turlatmıştı.

  15. Merhabalar, rüyamda deniz kenarında otururken birden yunus balığı denizden yavaşça çıkarak geldi boynumdan öptü. Sonra yol kenarından onu tekrar denize götürdüm. Acaba anlamı nedir? Teşekkür ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir