Rüyada Yokuş Görmek

Rüyada dik bayır yahut yokuş bir yeri çıktığını görmek; bir zorluğun üstesinden gelmeye, azmi nisbetinde dünya ve ahiret kazancına gayret göstermeye işaret eder.

Rüyada yokuş görmek; kalın kafalı kadına yahut tatlı dille yola getirilen zorbaya delalet eder. Rüyada yokuş çıkmak; ilim yolunda çalışmaya, güzel bir yol izlemeye, güzel siyaset uygulamaya, hikmetli işler yapmaya, kadir ve kıymetinin artmasına işarettir.

Rüyada yokuş aşağı inmek, zorluktan sonra kolaylığa yahut bir işi sonuçlandıramamaya delalet eder. Bir kimse rüyada bir yokuşu çıkıyorsa, olaylar karşısında daha güçlü olmalı ve güçlüklere dayanmalı demektir.

Rüyada dik bir yokuşa çıktığını görmek ne demek: Rüyayı gören evli ise, evliliğinde bazı sorunlar yaşanabilir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sarp Yokuş Çıktığını Görmek, Şarampol

Yokuş

“Rüyada Yokuş Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Çamurlu bir yolda yokuş yukarı çıktım zor olsa da. Çeşitli yollar vardı ama çamurlu idi. Yeni yolmuş öyle söyledi bana yaşlı bir adam. Sonra kardeşimle birlikte arabamız yuvarlandı. Biz ve eşyalarımız kurtuldu ama araba pert oldu. Şimdiden teşekkür ederim.

  2. Ayağımda çorap, yokuş yukarı koşuyorum yağmur yağıyor. Yol çok dik ve uzun olmasına rağmen hiç yorulmadan koştum ve yürüyerek aşağıya indim… Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 🙂

  3. Rüyamda bir yokuşlu yol çıktım sonra yol bittiğinde dağların ortasında bir göl gibi deniz gibi kenarı uçurum olan bir yere ulaştım. Yamaçtan denize bakıyordum, yanımda bir arkadaşım vardı.

  4. Arkadaşım rüyasında beni dik ve dar bir yokuşu koşa koşa çıktığımı ve sonuna geldiğim de aşağıya düştüğümü, aşağısının göl veya deniz olduğunu fakat kıyısının çamur olduğunu ve benim bu çamurda ayakta durduğumu görmüş. Rüyadan çok etkilendim. Benimle ne gibi bir ilgisi olabilir? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir