Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek

Bakınız; Yürümek

Rüyada yalın ayak yürümek, eğer ayakkabısını çıkarmadıysa, sıkıntı ve meşakkattir. Eğer ayakkabısını çıkararak yalın ayak yürümüşse, velayete nail olur. Bazıları da yalın ayak yürümek, üzüntü ve kederin gitmesine; bazıları da hanımın boşanması yahut ölümüne işarettir, demişlerdir. Yalın ayak yolculuk yaptığını gören kimse ödemeye takati yetmeyecek bir borca girer. 

Rüyasında yalın ayak dolaştığını görmek, yoksulluğa düşeceğine işarettir.

Yalın Ayak Yürümek

“Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selam hayırlı günler dilerim. Karmaşık bir rüya gördüm pek hatırlamıyorum. Evli bir kadını gördüm iç çamaşırlıydı sanki beni aldatıyordu. Sonra baktım dilenciler, bir kadın para istiyor. Param mı yoktu sonra diyorum ki niye para vermedim pişman oldum ve çok fakir olmuştum. Dileniyordum dilenci oluyordum ama farklı sesler insanlarda var bir şeyler anlatıyorlar bu arada. Sonra bir kaç kişiyle koştum onları kandırdım yalın ayak toprağa basıyorum ilaçtır diyorum. Millet diyor bizi kandırdın sen yalın ayakla bastın toprağa? Teşekkürler.

    1. Rüyamda bir mekana girdim. Sanki bir restorantı ve ayakkabılarımı çıkararak girdim. Sonra çıkarken ayakkbilarim çalındı. İçerdeki hanımla ayakkabılarınızı uzunca bir süre aradık ve o bana ayakkabıyı giymek istemedim, çok kötüydü ve çıplak ayakla dışarı çıktım. Etrafta ayakkabılarımı arayarak yürüdüm, köy gibi derme çatma bir yerdi. Bir başka eve girdim ayakkabılarımı aramak için. Sanki o girdiğim evde de ayakkabılarının kaybolduğunu biliyorlar. Orda da bulamayınca eve yalın ayak gitmeye karar veriyorum. Ve eve giden yol dümdüz bir yolmus. O yolda hızlı hızlı yürüyorum. Yolda sevmedigim bir tanidikla ile karşılaşıyorum. Beyaz, yakalı bir kazak giymiş. Bana satılıyor ama ben itiyorum onu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir