Rüyada Vampir Görmek

Rüyada vampir görmek, bir yakınınızın sizi fena halde istismar ettiğine işarettir.

Rüyada vampir görmek ne demek, çevrenizdeki insanların iyiliklerinizi istismar ettiğine yorumlanır. Aşırı sinirli davranışlarınız evliliğinizi tehlikeye düşürecek demektir. Aşırı hırs yüzünden evlilik hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız.

Rüyada vampir görmek nedir, bir dostunuz tarafından aldatılacağınıza, onunla iç içe olduğunuz takdirde başınıza büyük işler açabileceğine delalet eder. Aşırı hırs yüzünden evlilik hayatında birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ağızdan Kan Gelmesi Görmek

Vampir

“Rüyada Vampir Görmek” üzerine 15 yorum

  1. Rüyamda vampir öldürdüm. Vampiri parçalara ayırdım. o parçaları beyaz bir beze sardım. Şimdiden teşekkürler.

  2. Vampirlerden kaçıyordum rüyamda. Mutfağa kaçtım peşimden geldiler. Anneme de saldırdılar ki uyandım… Hep “Evlilikle ilgili sorunlar yaşayacaksınız” diyor. Ben evli değilim ki ne olacak?

    1. Evlilikle ilgili sorunlar zaten evliler içindir. Evli değilsen şu anlama gelir; biri sana kötü bir plan kuracak, sen de tam plandaki tuzağa yakalanacakken onu göreceksin, hemen uyanacaksın.

  3. Rüyamda pitbull yavrusu üstüme çıkmış ve birden vampire dönüşüp beni 3 kez ısırıyordu ama az acı veriyordu. Acaba ne anlama geliyor?

  4. Ben rüyamda çok yakın arkadaşıma “Emircan 100” dedim. O da bana “Emircan 100 mü dedin sen?” dedi vampire dönüştü ve giderek benden uzaklaşıyor. Henüz 6. sınıfım ve rüya sınıfta geçti. Yardım bekliyorum.

  5. Ben kocamın vampir olduğunu gördüm ondan herkes korkuyordu kaçıyordu. Ben de korkuyordum bu halinden ama bana bir şey yapmaz deyip ona sarılıyordum öpüyordum. Bana bakıp sordu “sende mi korkuyordum” dedi. Ben de “hayır askım b en seni seviyorum” dedim. Ağızı kanlar içindeydi titriyordum ama onu yalnız bırakmadım vampir olmasına rağmen.

  6. Ben vampir olmuştum bir adamı ısırıp vampir salgınını başlatmıştım ve vampirler toplantısı yapmıştık.

  7. Rüyamda siyah giymiştim. Markette tanımadığım bir çocukla karşılaşıyordum. Bana bakıp utanma vampir kız diyordu, ben de ne utanıcam diyordum. Sonra numaramı istedi ben de verdim çocuğun uzun bir ismi vardı. Beni aradı annem yanımdaydı, naber vampir kız dedi, ben de iyi dedim. Sonra anneme kızınla sevgili olabilir miyiz? Falan dedi annem tepki vermedi hiç. Sonra annemi sevgili olmamıza ikna etmek için konuştu uzun uzun ben de ona sus dedim sustu. Ancak annem tepkisizdi başını bile oynatmıyordu. Sonra telefon kapandı. Çook uzun jdjdjssj

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir