Rüyada Tüccar Görmek

Rüyada tüccar görmek; farz emirleri yerine getirmede noksanlığa, menfaat ve kazanca, yolculuğa, tuhaf haberler almaya, ihtiyaçların gitmesine delalet eder.

Rüyada tüccar görmek ne demek, halk arasında hatırı sayılır, büyük bir adama delalet eder. Bir rivayete göre, tüccar zeki ve çalışkan bir adamdır. Tüccarın mal sattığını görmek, helal mala yorumlanır. 

Rüyada kendisinin tüccar olduğunu gören hayır ve menfaate nail olur, yüksek bir mevkiye geçer. Halka elbiseye dair şeyler satıldığını gören, halka sevap kazanmalarının yollarını gösterir. Sattığı mala karşı altın aldığını gören kedere ve sıkıntıya düşer, gümüş para aldığını görmekte zarar yoktur. 

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse kumaş bulunan bir mağazada ve üzerinde tüccara yakışacak bir şekilde ziynetli elbiselerle oturduğunu, ticaretle ilgili emirler verdiğini görse ticarette reis olur. Bir tüccar, insanların büyüklerinden olmadığı halde elinde ticaret aletlerinden ölçü, tartı, vs. gibi şeyler görse, fakirlik ve ihtiyaçlardan emin olur. 

Rüyada tüccar görmek nedir; kazanca, menfaate, yüksek rütbeye, yolculuğa ve garip haberlere muttali olmaya işarettir. Bazen de tüccar görmek; hac, cihat, oruç, namaz ve cuma gibi Allah’ın farz ettiği emirlerin çoğunda yapacakları noksan ve kusura işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: İşportacı, Pazarlık, Alım Satım

Tüccar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir