Rüyada Tırmalamak Görmek

Rüyada birini tırmalayan kimse para kaybeder. Tırmalanan kimse ise para sahibi olur. Bir hayvanın tırmalaması ise hayvanına göre para veya kıskançlıktır.

Rüyada Birini Tırmalamak

Rüyada birini tırmaladığını görmek, düşmana karşı içinizdeki nefreti kusmaya ve sıkıntı içinde bir hayata, kötü bir döneme ve mutsuz olmaya işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise zorlukla elde ettiği rahata, yakında duyulacak iyi habere delalet eder.

Rüyada Yüz Tırmalamak

Rüyada yüz tırmaladığını görmek, eldeki imkânları çok iyi değerlendirmeye, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluğa ulaşmaya delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin alacağı başarılarla daha da hırslanacağına ve tüm beklentileri yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada annenin yüzünü tırmalamak; sorunların hallolmasına, kazanılan başarılara, iş hayatında ortaya konulan çalışmalara ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğramasına delalet eder.

Rüyada Kedi Tırmalaması Görmek

Rüyada kedi tırmalaması görmek, musibet ve melanet olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin başına gelecek tatsız olaylara işaret eder.

Rüyada Kedi Tırmalaması ve Kanaması

Rüyayı gören kişinin elinin kolunun bağlanarak, kendini çaresiz kalmış gibi hissedeceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin bazı zamanlar da destek alarak bazı şeyler yapmaya çalıştığına; ancak bir türlü istediklerinin gerçeğe dönüşmeyeceğine ve dertlerinin bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada Kedinin Yüz Tırmalaması 

Kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı olarak gelecek güzel haberlere ve çok mutlu bir hayata alamet ettiğine inanılır.

Rüyada Kedi Tırmalaması Psikolojik Yorumu

Rüyada kedi görmek; bağımsız bir ruhu, kadınsı arzuları, yaratıcılık ve gücü hem de talihsizlik ve kötü şansı da temsil etmektedir. Muhtemelen kedilerin tırmalamasından korkan kimsenin bilinçaltındaki yansıması olan rüyanın yorumu genel olarak gerçek korkuları da ifade eder.

Rüyada Kedi Tırmalaması Diyanet Tabiri

Dişi kedi bazen hilekar bir kadına; erkek kedi dil şakasını seven kimseye, fırsat bulunca bozgunculuk yapan insana, eş ve çocuklar için cefa çekmeye yorumlanır.

Rüyada kedi tırmalaması Nablusi’ye göre; hastalığı delalet eder.

Rüyada kedi tırmalaması İslami tabiri düşman olarak yorumlanır. Rüyada kedi hem yararı dokunan bir dost hem zararı dokunan bir düşman olarak simgelenir. 

Tırmalamak

“Rüyada Tırmalamak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda paspal bir kıyafetle dışarıya çıkıyordum. Basma etek ve tülbent vardı üzerimde. Eski sevgilimi görüyordum, ununla karşılaşmamak için yolumu değiştiriyordum ve o sırada bir köpek beni tırmalıyordu, dişleri parmaklarıma geçiyordu ve çevredekiler yardım ediyordu. Bir adam “Benim tırnak makasım var” deyip tırnak makasıyla elimden köpeğin geçirmiş olduğu tırnakları çekiyordu. Eski sevgilimde bakıyordu “Ne oldu?” falan diyordu. Sonra orda tanımadığım bir çocukla yürümeye başlıyorduk. Uzun bir duvar vardı ve duvarın arkasından çok güzel manzara gözüküyordu. “Keşke oraya oturabilsek” diyordum. Sonra koşuyorduk ileri doğru. Duvara oturabilmek için oraya gidiyorduk ve duvarın üzerinde uzanıyorduk o çocukla beraber. Sonra eski sevgilim tekrar geliyordu, kovuyordum onu. Yorumlar mısınız lütfen, ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir