Rüyada Tehlike Görmek

Rüyada tehlike görmek, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunların ve dertlerin çözümü için bazı fırsatlar yakalanacağına, istediklerini elde etmeye ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına ancak bu sorunların da arkadaş çevresi tarafından silineceğine delalet eder.

Rüyada ölüm tehlikesi yaşamak, başa gelecek bir olumsuzluğun işaretidir ve yakın zamanda kişinin karşısına çıkacak bir durumun tüm hayatını bir anda değiştireceğini ve olumsuz etki bırakacağına delalet eder.

Rüyada kendinizi büyük bir tehlike içinde görmek, son zamanlarda ailenize musallat olan talihsizliklerin artık son bulduğuna ve bundan sonra korkacak bir şey kalmadığına yorumlanır.

Rüyada tehlike içinde olduğunu görmek, her şeyini kaybedip çok kötü bir duruma düşmeye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: İç Sıkıntısı

Rüyada Tehlikeden Kurtulmak

Rüyada tehlikeden kurtulduğunu görmek, bir anda başa gelen ve rüyayı gören kişiyi sıkıntıya sokan durumlardan kurtulmaya ve ferah bir ortama çıkarmaya yorulur. Rüya sahibinin içine düştüğü kötü durumdan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatını kazandığı işi çok iyi bir şekilde yaptığına ve elini attığı bütün işlere bereket geldiğine delalet eder.

Rüyada Tehlikeden Kaçmak

Rüyada tehlikeden kaçtığını görmek, hayırlı işlere delalet eder. Yapılan hatalardan onlardan ders almaya, dini vecibeleri yerine getirmeye başlamaya, tehlikeden uzaklaşmaya, kazadan ve beladan uzak olmaya delalet eder. 

Rüyada Tehlike Atlatmak

Rüyada tehlike atlattığını görmek, mutluluk görmeye, sorunlara kısa sürede çözüm bulmaya, şansın açılmasına ve huzura delalet eder.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak, rüyayı gören kişinin sevabı bol bir kul olduğuna delalet eder. Ayrıca bekar kimseler için bu rüya bir nişandan dönmek ya da bir evlilik niyetinden geri adım atmak, bazı kararları ilerleyen zamanlara bırakmak manasına gelir.

Rüyada Tehlikeli Hayvanlar Görmek

Rüya sahibinin hayatındaki düşmanlardan ve kötü niyetli insanlardan kurtulacağına işarettir. Ayrıca rüya sahibinin en yakın dostuyla arasının bozulacağına da yorumlanmaktadır.

Rüyada Tehlike İçinde Olmak

Rüyada tehlike içinde olduğunu görmek, her şeyini kaybedip çok kötü bir duruma düşmeye işarettir.

Rüyada Tehlikeli Bir Yerden Geçmek

Rüyada tehlikeli bir yerden geçtiğini görmek; bir anda büyük fırsatlar elde etmeye, daha rahat hayata, hayatı yoluna sokmaya delalet eder. Ayrıca rüyayı gören kişininiyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işaret eder.

Rüyada Birinin Tehlikede Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin huzurlu bir aile hayatının olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hoş muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada Erkek Kardeşin Tehlikede Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin zor zamanlarının olacağına; fakat sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir

Rüyada Annenin Tehlikede Olduğunu Görmek

Yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, mutlu bir hayata, zaman içinde elde edilen büyük kazanca delalet etmektedir.

Rüyada Babanın Tehlikede Olduğunu Görmek

Maddi ve manevi güçlenmeye işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Tehlike

“Rüyada Tehlike Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyayı gören benim kız kardeşim. Eşimin(54 yaş) ve kızımın(24 yaşında) çok büyük bir tehlike altında olduğunu görmüş, onları kurtarmak için büyük panik yaşamışız. Ben kızımı kurtarmak için gitmişim. Kız kardeşim de eniştesini kurtarmaya gitmek üzere iken eşimin ölmüş annesi de kız kardeşime yardım etmek oğlunu kurtarmak için birden orada belirivermiş. Eşimin annesi kız kardeşime mantıklı öneride plan yapmalarını ve kurtarmaya çalışmalarını söylemiş. Bu aşamada kız kardeşim korkudan uyanmış, rüya yarım kalmış, tabii ki. Tüm detayları ile rüya bu kadar ve sabaha karşı görülen bir rüya. Gerçek hayatta ise ciddi maddi sorunları olan bir aileyiz. Kızım yurt dışına okumak üzere gitti fakat maddi sorunlar sebebiyle çalışıyor, okulu askıya aldı. Ben çalışıyorum, eşim çalışmıyor. Kızıma yardımcı olamıyoruz. S atılması gereken aileye ait arsamız var, bir türlü satılamadı. Sorunlarımızın çözümü tamamen arsaya endekslendi desem doğrudur. Acil yorumunuzu yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  2. Deniz büyüklüğünde çok tehlikeli bir akar ırmakta, küçük kızımla bir sınıra gitmek için içinde yüzüp gitmemiz gereken mecbur bir yol başka yol yokmuş, ferahlığa kavuşmak için. Yolun yarısında uyandım. Çok korkmuştum. Öldürücü bir su idi. Ben eğer o suda geçmezsem zaten sonumun olduğunu düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir