Rüyada Sümük Görmek

Rüyada sümük görmek, çocuğa işaret eder. Birinin evine sümkürmek, o evden biriyle evlenmeye; boşa sümkürmek, borç ödemeye ve eşinin hamile kalmasına delalettir. Ayrıca sümük ve su gibi burnundan akan şeyler, hastalık veya nezledir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Sümüklü Böcek, Salyangoz

Rüyada sümkürmek, sıkıntıdan kurtulmaya; sümük yemek, borca muhtaç olmaya veya şüpheli şeylere düşmeye işarettir. Kendi sümüğünü yemek, oğlunun malını yemeye; başkasının sümüğünü yemek, onun oğlunun malını yemeye; burundan akan şey hastalık ve nezleye delalet eder. Veyahut küçük bir rahatsızlığı işaret eder. Bir adamın sümüğünü yıkamak görmek, onun hanımına hile yapmaya ve bunu gizlemeye çalışmaya işarettir.

Rüyada görülen sümük, mal varlığına da işaret eder. Bundan dolayı, eliyle yere sümkürdüğünü gören kimsenin hanımı, ömrü uzun olan bir kız doğurur. Bir kimse birisinin evine sümkürdüğünü görürse o evden bir kadınla evlenir. Eğer böyle bir durum olmazsa ev sahibinin hanımına hıyanet eder. Bazı tabirciler, sümkürdüğünü gören kimse birisine olan borcunu öder veya borcunun ödenmesini ister veya kavmi onun hakkında yaptığı bir işten dolayı mükafatlandırır, dediler. 

Rüyada burnunda sümük olduğunu görmek, gören kimsenin hanımının hamile olduğuna işarettir. Rüyada sümüğünün gören kimsenin çokça evladı olur. 

Rüyada birisinin yatağına sümkürdüğünü gören kimse, onun hanımına hıyanet eder. Zahmetli bir şekilde sümük çıkaran kimse, üzüntü ve kederden kurtulur. Rüyada bir yere sümkürdüğünü gören kimsenin sümkürdüğü yerin şerefliliği miktarınca şerefli olan bir kadının bir erkek çocuğu olur. Sağ tarafına sümkürdü ise doğacak çocuk erkek; sol tarafına sümkürdü ise doğacak çocuk da kız olur. Sümük

“Rüyada Sümük Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Ben rüyamda burnumdan kalıp şeklinde büyükçe sümük çıkardım. Bu şekilde yorum yok. Nedir?

  2. Ben bir bayanım. Evleneceğim insanla, gayri yoldan bir çocuğumuz olmuş. Aileler kabullenmişler yalnız çocuk kayboluyor. Eşim olacak insan bulup bana getiriyor. Çok mutlu oluyorum ama çocuğun burnu çim yeşili, kurumuş, kocaman sümüklerle dolu. Gayet halinden memnun bir bebekti. Burun delikleri de biraz büyükçe idi. Bunu yorumlar mısınız?

  3. Burundan büyük bir sümük çıkarsa, zenginlik ve şansa işaret. Hemen bir piyango bileti almanızı tavsiye ederim.

    1. Merhaba, rüyamda memleketime gidiyorum ve 2 kuzenimi görüyorum ve sarılıp ağlıyorum hıçkırarak.  Gözümden nasıl yaş akıyorsa burnumdan da sulu sümük akıyor ve elimle siliyorum. Sonra diğer kuzenime sarılıyorum ve uyanıyorum. Bunun cevabını bilen var mı? Saygılarımla.

  4. Sabah namazını kılıp yatmıştım. Rüyamda ilçe belediye başkanını gördüm Gülü tensiz. “Kurabiye yaptım” dedi. Ben de almaya giderken annemi yanımda gördüm. Yolda yürürken burnunu temizledi. Sümüğü elime ve bacağıma geldi. Elimi sildim bacağımdakini de annem peçete ile sildi. Manası nedir? Çok teşekkürler.

  5. Burnumda bolca sümük var, rengi yeşil. Selpakla siliyorum, sürekli akıyor. Ne anlama geliyor? Ertesi gün de bolca çeşit çeşit balık gördüm. Çok teşekkür ederim.

  6. Ben bir taşın içinde mukuslu yani sümüklü su gördüm. Lütfen bunu açıklayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir