Rüyada Sütten Kesme Görmek

Rüyada bir kadın çocuğunu sütten kestiğini görmesi, çocuk sütten kesme zamanına gelmiş ise şefkatten ve zahmetten kurtulacağına işaret eder. Hasta ise iyileşeceği manasına gelir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Yeni Doğmuş Çocuk, Çocuk Emzirmek, Süt Emmek

Rüyada görülen çocuk eğer çok küçük olupta sütten kesme zamanı gelmemiş ise bir tatsız iş yapar ya da kocasına karşı bir hata işler veya çocuğuna şefkati az olur. Bir çocuğun sütten kesildiğini gören, çocuk pek küçükse bir haksızlığa karşı sesini çıkaramaz.

Rüyada çocuğun sütten kesilmesinde yardım ettiğini gören kişi, görülen kocaman bir çocuk ve sütten kesilme zamanına gelmişse zahmet ve meşakkatten kurtulmak hususunda karısına yardım eder. Çocuk çok küçükse yapılan bir haksızlığa kendisi de katılmış olur.

Bazı yorumculara göre; sütten kesme, rızka mani olmakla tabir olunur. Kendi çocuk olup sütten kesildiğini gören, rızık ve geçim hususunda zorluğa düşer. Rüya sahibi memur ise işinden alınır. Tüccar ise zarar eder; zengin ise fakirliğe; fakir ise daha ziyade fakirliğe düşer.

Rüyada bir çocuğun sütten kesildiğini görmek veya kendisi kesmek veya kesene yardım etmek; bir rivayete göre, geçim sıkıntısına düşmeye, diğer bir rivayete göre de akrabasından birisinin zararına çalışmaya delalet eder.

Cafer-i Sadık’a göre; rüyada bir çocuğu -erkek veya kız, büyük veya küçük aynıdır- sütten kesmek veya sütten kesildiğini görmekte hayır yoktur. Zarara, yokluğa ve rızık azalmasına işarettir.

Süleyman El Hüseyni’ye göre; bir kızın veya dul bir kadının, zorla kendi çocuğunu sütten kestiğini görmesi, evlenip çocuğu olacağına çocuk sahibi bir kadının çocuğunu sütten kestiğini görmesi ise diğer bir çocuğu olacağına delildir.

Sütten Kesme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir