Rüyada Serçe Görmek

Güzel kadına, erkek çocuğa; rüyada birçok serçe kuşu görmek, zahmetsizce elde edilecek rızka; rüyada elinde serçe görmek, altına; serçe görmek ve onu avlamak, kadri ve kıymeti yüksek bir kimseden yardım görmeye işarettir.

Rüyada serçe kesmek, arzu ettiği bir şeyde muvaffakiyete; serçenin tüyünü yolmak yani onun etini yemek, itibar sahibi birinden mal ve servete kavuşmaya; serçe dişi ise varlıklı bir kadından böyle bir nimete ermeye; serçeler, aile ve akrabaların bir araya gelerek ülfet ve muhabbet etmelerine; rüyada serçe yavrularına rastlamak, bir çocuğu varsa kuyuya düşmesine; serçeler bazen günah ve masiyette toplanmaya, tefrikaya ve hezimete uğramaya delalet eder.

Rüyada serçe görmek tabiri, yakında doğacak erkek çocuğuna yorumlanır. Serçe yakaladığını görmek, çok iyi bir çocuğunuz olacağına işaret eder. İyi huylu, tokgözlü, dürüst, iyilik düşünen ve cana yakın bir çocuğunuz olacağına delalet eder.

Rüyada serçe görmek ya da tutmak; erkek çocuk sahibi olmaya, itibar sahibi önemli bir kişi ile tanışmaya, iyi bir kimse ile hayatını birleştirmeye işarettir.

Serçe

“Rüyada Serçe Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Ben rüyamda sevdiğimin evinde temizlik yaparken yavru serçe gördüm, elime aldım ve onu öptüm. Bu ne anlama geliyor?

  2. Ben rüyamda eski evimizde uzanırken, evin içine serçe kuşları doluştu. Bunların bazıları yavruydu. Bir kaçı üstüme oturdu. İkisini ben yakaladım yavruydu. Bunlar uçmak istediler ama ben salmadım. Dayımın kızı da sal dediği halde salmadım. Bu ne olabilir?

  3. Ağaç üzerinde cıvıl cıvıl kuşlar vardı. Tahminim serçe. Tanımadığım bir kadın ağaca gaz gibi bir şey sıktı. Kuşların hepsi uçarak kaçtı. Ben “Ne yaptın?” dedim. “Uçup gezsinler sonra daha iyi geri gelecekler” dedi.

  4. Ben evimizde oturup televizyon izlerken birden içeri serçeler dolmaya başladı, elime aldım ve dışarı çıkarmaya çalıştım ama her seferinde geri girdiler. Sonra balkona çıktım bir sürü güvercin yerde bulgur yiyordu. Aralarında da bir tane erkek güvercin varmış, bütün dişi güvercinlerin üstüne biniyordu (çiftleşiyordu) ve sonra da uyandım. Ne demek sizce? (14 yaşındayım)

  5. Rüyamda yerde yem yiyen serçeler görüyorum ve amcamı görüyorum. Amcam gelip serçelerden birini yakalıyor.

  6. Ben rüyamda evin içindeki iki sineği yakalayıp balkondan dışarıya atıyordum ve o sırada bir tane serçe elime sarılır şekilde gördüm anlamı nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir