Rüyada Sarık Görmek

Rüyada başta görülen sarık; evin hanımına, şöhret, kuvvet ve rütbesine işarettir. Sarığın altın olduğunu yahut altından olduğunu görmek, yukarıdaki şeylerden birini yitirmeye; sarığın dürülmesi, baştan alınması veya kaçırılması, görevli kimsenin görevden alınmasına, diğerleri için şöhretin elinden gitmesine yahut boşanmaya delalet eder.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Şapka, Elbise, Giysi

Rüyada başına sarık konması, yüksek bir memuriyete işarettir. Çift sarık ziyade şöhret ve güce; sarı sarık hastalığa; siyah sarık ululuğa işaret eder. Büyük bir zatın yahut üst seviyedeki bir yöneticinin güzel bir sarığı olduğunu görmek, ondan iyi muayene görmeye; kendi başında güzel bir sarık görmesi, insanlara iyi muamele etmeye; sarık bazen yolculuğa delalet eder.

Rüyada sarık görmek tabiri, toplumun önde gelen insanlarla bir arada olunacağına, onların bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanacağınıza işaret eder.

Rüyada başta sarık görmek, bilgi ve bilimdir. Rüyada sarıklı bir kimseyi veya kendinizin başınıza bir sarık sardığını görmek, memursanız rütbe ve maaşınızın artacağına; tüccar iseniz kazancınızın çoğalacağını; öğrenci iseniz notlarınızın iyi olacağına; ev hanımı iseniz, eşinizle çok mutlu olacağınıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada başta görülen sarık, kişinin taç, şöhret, kuvvet, rütbe ve hanımına işarettir. Vali olan bir kimse rüyada sarığının dürülü olarak boynuna indiğini görse, vazifesinden alınır. Sarığının başından alınması veya kaçırılmasının tabiri de böyledir.

Rüya sahibi vali değilse, o kimse hanımını boşar veya şöhreti dinden gider. Başına altın sarık sardığını gören kimsenin rütbe, şöhret, mal veya hanımı dinden gider. Bir kimse başına bir valinin sarık sardığını görse, o vali bir memleketin hükümet işlerini o kimseye bırakır veya Allah’tan korkan bir kadınla evlenir.

Rüyada başına peygamberlerden birinin veya hayatta olan bir velinin sarık sardığını yahut ölmüş bir hükümdarın kendisine bir sarık verdiğini gören kimse, bir vilayete vali tayin edilir. Rüyada görülen sarık, başarı ve üstünlüktür. Bir kimse başına sarık sardığını görse, o kimsenin reislik ve sanat yönüyle kadri yücelir.

Rüyada başa sarılan sarık ipekten olursa, dinen bozuk olmakla beraber bir rütbeye ve haram mala işarettir. Yün ve pamuktan olan sarık, memuriyete ve güzel amel yapmaya işarettir.

Rüyada sarığının üzerine bir daha sarık sardığını gören kişinin şöhreti artar ve mevkisinde kalır. Rüyada başına sarık sardığını gören kimse, yolculuğa çıkar. Rüyada sarı sarık, başta olan hastalıktır. Siyah sarık, büyüklüktür.

Sarık

“Rüyada Sarık Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda şeyhimin yanında oturuyordum başımda sarık vardı. Amellerimden dolayı onun yanında oturmaya utanıyordum. Birazcık sırtımı dönmüş şekilde oturuyordum. Ona doğru dönük bir şekilde oturmaya yüzüm yoktu. Şeyhim yanımdan geçti ve sarığıma çarptı. Sarığım bozuldu. Onu yapmaya uğraşıyordum fakat acele ediyordum. Galiba bir türlü yapamadım. En sonunda kenara koydum “Sonra yaparım” dedim. Acaba ne anlama geliyor bu rüyam? Mailime gönderirseniz cevabınızı sevinirim.

  2. Rüyamda dört kişi kare şeklinde oturmuş yüzleri birbirine dönük kahverengi sarık ve cübbeleri ve yan tarafta büyük bir pencere var. Dışarısı bembeyaz o kadar parlak ki bakmıyorum. Rüyamı yorumlamanızı rica ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir