Rüyada Pırasa Görmek

Rüyada pırasa görmek, sağır bir kimse tarafından gelecek mala; pırasayı çiğ yemek, haksızlıkla mal edinmeye; pişmiş pırasa yemek, tövbe ederek haram mal kazanmaktan vazgeçmeye; pırasa almak, pişman olacağı bir söz söylemeye delalet eder.

Rüyada pırasa görmek tabiri, yakın birinden gelecek olan rızka; kendisinin pırasa yediğini görmesi, kişinin hırsızlıktan gelecek haram malı yiyeceğine işarettir

Rüyada pırasa görmek ne demek, uzun zamandır beklediğin haberin geleceğine işarettir. Rüyada kendisinin pırasa yediğini görmesi, kimsenin haram malı yiyeceğine yorumlanır. Taze ve yeşil pırasa görmek, paradır. Pörsümüş pırasa ise para kaybıdır.

Rüyada pırasa görmek, sarımsak görmek gibi yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada pırasa görmek, hayırlı rızıklar sonucu kazanılan mala işarettir. Bazı tabirciler, rüyada pırasa yediğini gören kimse, insanlara kötü davranır ve hayırsız kazançlar sonucu kötü bir mal yer. Eğer pırasa pişmiş olursa, o kimse tövbe eder ve haram olan maldan geri döner. Rüyada pırasa aldığını gören kimse, pişman olacağı bir söz söyler.

Ayrıca bakınız: Sebzeli Yer

Rüyada pırasa görmek ne demek, dedikoduya ve yalan dolana; pırasa yemek, haram mal ve paraya; pırasa satmak veya vermek, birinin arkasından dedikodu yapmaya işarettir.

Pırasa

“Rüyada Pırasa Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selamünaleyküm. Adım ali T. Rüyamda gayet pırasa gördüm yaklaşık 20-30 tane kadar hepsi tertemiz iç içe duruyorlardı. Ben pırasaya bakıyordum ve uyandım. Net olarak tabirini yanıtlarsanız sevinirim, saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir