Rüyada Paket Görmek

Rüyada içi dolu paket görmek, sırları gizlemeye ve dağınıklığı gidermeye işarettir. Eşya paketlemek, yolculuğa yahut evlenmeye; paketteki eşyaları çıkarıp yerleştirmek, orada ev bark edinmeye ve orada yaşamaya delalet eder. Kimi zamanda yapacağınız işlerde bazı güzelliklerle karşılaşacaksınız anlamına gelir.

Rüyada birine paket yollamak, işinizde ufak zararlara uğrayacağınızı belirtir.

Rüyada elinize bir paketin geçtiğini gördüyseniz, birtakım hoşluklarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Birine paket yollamak ise ufak zararların habercisidir. Bekarlar için de iyi bir kısmettir.

Rüyada herhangi bir şeyi paketlediğini görmek, birçok işlerin yapılması için sizi beklediğine; bir paketi açtığını görmek, çok kötü bir tuzağa tutulacağınıza ve size çok haince davranan kimselerin varlığına işarettir.

Rüyada bazı eşyaları paket yaptığınızı görmek, işlerinizden randıman alacağınıza ve her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen paket; mal, zenginlik ve refaha işarettir.

Rüyada paket taşımak, herkes için ibret verici bir işe girişeceğinize işarettir. Bu iş sizin geleceğiniz ve ailenizin saadeti için çok hayırlı olacaktır.

Ayrıca bkz:  Hediye Vermek, Fiyonk, Açmak

Paket

“Rüyada Paket Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Herhalde rüya yorumlarınızı okumamızı istemiyorsunuz. Yazının tam göbeğinde reklam var, kapanmıyor da.

    1. Merhabalar,

      İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  2. Rüyamda birileri bana ayakkabı kutusu şeklinde bir paket verdi, alırken uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir