Rüyada Oyluk Görmek

Rüyada uyluk görmek; insanın kuvveti, rızkı, geçimi ve bulunduğu yerin halkı ile yorumlanır. Rüyada uyluğunun kemiğini gören, eşinden ayrılır ve gurbet ellerinde ölür. 

Rüyada uyluğundan bir parçanın kesilmiş veya koparılmış olduğunu görmek, uyluk sahibine bir fenalık geleceğine; uyluğunda çıban ve yara olduğunu görmek, hastalığa işarettir.

Rüyada uyluklarının bir iple bağlı olduğunu görmek, akrabalarından ayrılmayacağına; uyluğunun kıllarla kaplı olduğunu görmek, malının çok olacağına; uyluklarındaki kılları koparıp attığını görmek, malını boş yere harcayacağına; uyluklarını ince ve zayıf görmek, yakınlarından birinin hasta olacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen uyluk, kişinin kabilesidir. Bir kimsenin kendi uyluğunda bir eksiklik görmesi, onun kabilesi olmayan bir garip olduğuna işarettir.

Ayrıca bkz: Kalça, Kemik

Rüyada uyluk kemiğinde ağrı olduğunu gören kimse, kabilesi hakkında fenalık eder. Bir kimse uyluğunun kendisinden ayrıldığını görürse, üzüntüden kurtulamaz. Bir kimse uyluğuna bir parça etin yapıştığını görse, kendisinden olmayan bir çocuk o kimseye nispet edilir ve “bu çocuk sendendir” denir.

Uyluk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir