Rüyada Keman Çalmak

Rüyada keman çalmak rüyayı gören kişinin yeni bir aşka yelken açacağına, hayatında yeni insanlar tanıyacağına; mutlu, sağlıklı ve bereketli bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada büyük keman çalmak rüya sahibinin hayatının aşkını bulacağına, kitaplara hikaye olacak nitelikte destansı bir sevda yaşayacağına işaret eder. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Arp Çalmak, Kanun Çalmak, Keman

Rüyada çok güzel keman çalmak rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına, sevdikleriyle beraber huzurlu bir hayat geçireceğine, ekonomik sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Keman Çalamamak

Rüyada keman çalamamak rüyayı gören kişinin kendisine olan güvenini yitireceğine, özgüveninin düşeceğine, toplum içinde kabul görmeme kaygıları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Birinin Keman Çaldığını

Rüyada birinin keman çaldığını görmek rüyayı gören kişinin hayatına çok iyi bir kişinin gireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatına giren bu kişiye çok güveneceğine ve o kişi ile büyük işler başarıp maddi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada Keman Dinlemek

Rüyada keman dinlemek görmek rüya sahibinin birinden aşk itirafı alacağına veya büyük miktarlarda maddi kazançlar elde edeceğine yorulur. Çocuk yaşta kimse bu rüyayı görürse sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder. 

Rüyada keman sesi duymak rüyayı gören kişinin; çok sevdiği bir kişiden mutlu olacağı bir haber alacağına, ailesiyle arasındaki sıkıntılarını çözeceğine, dostları tarafından fikirlerine saygı duyulan bir kişi olacağına delalet eder. (Bkz. Müzik)

Rüyada Keman Çalmayı Öğretmek

Rüyada keman çalmayı öğretmek rüya sahibinin iş hayatında büyük başarılara imza atacağına, ekonomik sıkıntılarından kurtulacağına, borçlarının biteceğine ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada keman çalmayı öğrenmek rüyayı gören kişinin sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatındaki yalnızlığın son bulacağına mana gelir. Yeni dostlar bulup yeni ilişkiler kuracağına ve rüya sahibinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada Kırık Keman Çalmak

Rüyada kırık keman çalmak rüya sahibinin sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişilerle küslük yaşayacağına, maddi olarak zor duruma düşeceğine ve hayatında olumsuzlukların artacağına delalet eder. (Bkz. Kırık /Kırmak)

Rüyada bozuk keman çalmak rüyayı gören kişinin sağlığında sıkıntılar çıkacağına, psikolojik olarak zor dönemler yaşayacağına yorulur. Hiç beklemediği bir anda kötü haberler alacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekeceğine ve sevdikleri ile arasının bozulacağına işaret eder

Keman Çalmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir