Rüyada Neşter Görmek

Rüyada neşter görmek, aileden birinin hafif yaralanması ile yorumlanır. Bu olay sizi üzecek ve oldukça da vaktinizi alacaktır. 

Rüyada neşterle bir yarayı kestiğinizi görmek, bir olay hakkında kararınıza karşı koyan kimselere son sözünü söyleyip, işi kesip attığınıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen neşter, acı ve kötü bir habere işarettir.

Ayrıca bkz: Bisturi 

Neşter

“Rüyada Neşter Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda dizimin tam arkasını neşterle kesip içine parça et koymaya çalışıyordum. Bunun için ev arkadaşımdan yardım istiyordum. Etleri yıkayıp bana vermesini istedim, yıkadı, verdi. Ben de biraz ufalatıp o etleri yaranın içine koyacaktım ama vazgeçtim, kesilen yerim dizimin arkasında boydan boya yerdi. Kendim kestim ama dikiş canımı yakar diye dikiş atılmasını istemedim.

  2. Merhaba, ben dün gece rüyamda işyerinden bir arkadaşı gördüm, ben ona küfür ettikten sonra neşter çıkartım karnıma sapladı sonra fırlattı ve omzuma saplandı. Neşteri omzumdan çıkartıp ben de ona saldırdım. Sadece hafif yaralayabildim ama o bana birkaç kere daha sapladı. Çok çaresiz hissettim o an. Daha sonra çalıştığım mağazaya eski sevgilimin geldiğini gördüm, oturup ayakkabı denedi ve “Hayırlı olsun, Kıbrıs’a gidiyormuşsun” falan dedi (uzman çavuşluk için söylediğini anladım) ama Kıbrıs’a gitme durumu da yok. Daha sonra ben bu kıza hiç yüz vermedim “He, evet sağ ol” falan deyip arkamı dönüp depoya gittim ve gözlerim doldu. Ben anlamadım çok karışık bir rüyaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir