Rüyada Müneccim Görmek

Bakınız; Kahin

Rüyada müneccim görmek, ileri gelenlerle sohbet etmeye ve onların sır ve ahvallerine muttali olmaya işarettir. Bazen de müneccim görmek, bazı şeylere muttali olmaya, sırları anlamaya, söz ve vakaları nakletmeye işarettir. Bazen de müneccim görmek, üzüntü ve sıkıntıları, sıkıntılı bulunan kimsenin de sıkıntıdan kurtulmasına işarettir.

Rüyada müneccim görmek tabiri, bekar olan kimsenin evlenmesine, karı koca arasındaki ayrılığa, hastaların ölmesine, mukim olanların yolculuğa çıkmasına ve hamile olan kadının doğum yaparak kurtulmasına işarettir.

Rüyada müneccim görmek ne demek: müjde ve korkutmaya, bazen sünnet-i seniyyeye uymaya, ilim ve amele işarettir.

Rüyada Müneccime Gitmek

Rüyada müneccime giderek ondan geleceğinizi bilmesini istemek, geleceğinizle ilgili kaygılı olduğunuzu ve her türlü fal ve yıldız falına başvuracağınızın göstergesidir.

Rüyada Müneccimden Korkmak

Rüyada sizi korkutan bir müneccimle karşılaşmak; korkularınızdan emin olacağınıza, korktuğunuzun başınıza geleceğine, huzursuzluklarla dolu bir dönemin sizi bir süre yalnız bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada Müneccim Dövmek

Rüyada müneccim dövmek, varlığı ile sizin hayatınıza hiçbir katkısı olmayan insanlara gereksiz vakit harcayacağınıza işaret eder. Rüya sahibi daha önce hayatından çıkardığı insanları düşünmeden tekrar hayatına alır ve aynı sonuca zaman kaybederek tekrar varır.

Rüyada Müneccime Soru Sormak

Rüyada müneccime soru sormak; ev halkının karşılaşacağı olumsuz durumlara, bunlar karşısında ev halkının yaşayacağı üzüntüye, bu üzüntüden kurtulmak için gerekli gücü kendinizde bulamayacağınıza ve hafif bir depresyonun eşiğinde olduğunuza delalet eder.

Rüyada Müneccim Olmak

Rüyada müneccim olmak; yapacağınız şeylerin hayrını görmeyeceğinize, işlerinizin boşa gideceğine, ayaklarınızın yere daha sağlam basması gerektiğine, yapacağınız her işi uzun uzun düşünmeniz gerektiğine delalet eder.

Müneccim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir