Rüyada Mide Görmek

Rüyada mide görmek, ömre, rızık ve geçime; boş mide hastalıklardan ırak olmaya, hayır ve rahata delalet eder.

Rüyada mide görmek tabiri, rahat ve huzurlu bir şekilde uzun bir yaşam süreceksiniz demektir. Sağlıkla ilgilidir.

Rüyada mide görmek tabiri; ömür, iş ve geçimle yorumlanır. Mideyi kuvvetli, sağlam ve iyi görmek hayırdır, uzun ömürdür. Midenin bozuk ve kuvvetsiz olduğunu görmek de hayırlı değildir, ecelinin yakın olduğuna işarettir.

Rüyada bir kimse midesini elinde tutuyor görürse, rızık ve geçimi elinde sayılır. Midesini yaralı ve çıban içinde görse, hayat boyunca hasta olur. Midesinin yarılmış ve içi yıkanmış olduğunu görmek, günahlarından tövbe ile haram yemekten çekineceğine; midesinin yanında başka bir mide daha bulunduğunu görmek, bir çocuğu olacağına veya eline bir mal geçeceğine delildir.

Rüyada midesini büyümüş görmek, rızkının bollaşacağına; küçülmüş görmek ise bunun aksine yorumlanır. Mideyi şiş ve hastalıklı görmek, bir zorluğa uğrayacağına; bir rivayete göre de, evladından dolayı üzüleceğine; karnını yarıp midesini çıkardığını görmek, tamahkarlıktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada birisine bir mide verdiğini görmek, onun geçimini kolaylaştıracağına; birinin kendisine bir mide verdiğini görmek, o kişiden yardım göreceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen mide ömür, rızık ve paradır. Bir kimsenin, rüyada midesini kuvvetli ve sağlam görmesi, o kimse hakkında hayra ve uzun bir hayata işarettir. Eğer midesi kuvvetli ve sağlam değilse, yukarıdakinin aksi ile tabir edilir. Midenin boş olması; hayır, rahatlık ve hastalıklardan kurtulmaya işarettir.

Bkz: Bulantı, Obur, Acı Tatmak

Mide

“Rüyada Mide Görmek” için bir yorum

  1. Midemde 2 parça, zararlı fıtık varmış. Ve ben kuvvetlice dışardan avuçlayarak 2 yumurta gibi kisti kopartıp almışım. Sonra karnıma bakıp iple 2 ayrı bohça gibi bağladığım deri uzantıma bakıyorum. Bu nedir? Hasta hissetmedim kendimi rüyamda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir