Rüyada Meyve Kurdu Görmek

Rüyada meyve kurdu görmek, aslında meziyetsiz olmakla birlikte, kendini öyle gösteren riyakar kimseye işarettir. Meyve kurdu azar azar hırsızlık yapan kimseye de delalet eder.

Rüyada Meyve Kurdu Yemek

Rüyada meyve kurdu yemek; azar azar hırsızlık yapan, riya ve nifağını gizli tutan, ulu kimselerin mallarını çalan ve dış yönü ile güzel görülmesinden dolayı, itham edilmeyen hırsız bir adama işarettir.

Rüyada Elma Kurdu Görmek

Rüyada elma kurdu görmek, rüya sahibinin arkasından kuyusunu kazan biri olduğuna ve bu kişinin yakın zamanda bir kötülük yapacağına delalet eder.

Bkz: Ağaç Kurdu

Meyve Kurdu

“Rüyada Meyve Kurdu Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Merhabalar benim rüyamda bir tabak pişmiş yemek vardı ama ben mi pişirdim hatırlamıyorum. Sonrasında içinde meyve kurdu ve yavru bir fok balığı vardı. İkisi de canlıydı. Sonra birisi geldi ve benden yavru fok balığını ısrarla istedi. İsteyen kişiyi sanki tanıyordum. Sonra fok balığını bir tabağa koydu çok üzgündü balık. Öylece uyandım.

    1. Rüyada pişmiş bir yemek olması üstünde emek harcayacağınız bir işe işaret eder. Eğer yemeğinizin içinden bir kurt çıkıyorsa bu sizin emeklerinizi çalmak isteyen kişinin habercisidir. Rüyada fok başığı gibi bir canlıyı da yemeğinizin içinde görmeniz ve onu üzgün olarak görmeniz birilerinin sizin emeğinizi çalan insanların farkında olacağı ve bu konuda çok üzüleceği anlamına gelmektedir.

  2. Rüyamda sevgilimle birlikte yan yana otururken önümüzden pembe renkli parlak bir meyve kurdu geçiyordu.

  3. Rüyamda tüysüz şeftalinin yarsının elimde olduğunu ve çekirdeğini çekip baktığımı hatırlıyorum. İçimde rahatlıkla iyi ki bakmışım, bak iki tane gezinen kurt görüyorum.

  4. Rüyamda saçımdan, kulağımdan, yüzümün her yerinden elma kurtları saçılıyordu. Yere silkeledikçe çıkıyordu. Bir salon dolusu silkeledim. Silkelerken de çok yoruldum.

  5. Merhabalar rüyamda bir meyveyi yerken bir kurtçuk çıktı, meyvede. Çevirip diğer tarafını yemek istedim, oradan da bir tane çıktı. Sonra meyveyi attım.

  6. Rüyamda ayaklarımın tabanları çatlamış ve bu çatlaklardan yürüdükçe yerlere düşen küçük kurtçuklar gördüm. Düşen kurtçukların benim ayağımdan geldiğini görünce ellerimin kollarımda deri içinde de bu kurtçukların tüneller yaptıklarını fark ettim. Bu benim için iyi değil diye düşünürken uyanmışım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  7. Armut yıkıyorum ve armudun bir yeri çürümüş. Oradan kurt çıktı armudu suya tuttukça armut elimde eridi aktı. Kurtlar küçük yılanlara benziyordu ve çok değişiklerdi.

  8. Ben rüyamda bir sürü meyve kurtu gördüm. Bizim dükkanın kapısının etrafından çıkıyorlardı.
     

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir