Rüyada Meşale Görmek

Rüyada meşale görmek, eğitim hayatınızda büyük başarılar kazanacağınıza yorumlanır. Rüyada elinde yanan bir meşale tuttuğunu görmek, hayatta çok başarılı olmak demektir. Sönen ve tüten meşale başarısızlık ve derttir.

Rüyasında kişi elinde meşale tutuyorsa, çok ilerleyecek ve toplumda çok saygın bir yere gelecek demektir.

Rüyada bir sahrada etrafı aydınlık görmek ve halkın arkasından yürüdüğü bir meşale görmek, halka faydalı bir kimseye, ilminden faydalanan bir alime delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada meşale görmek, insanlara yararlı bir kişi veya bir bilgine işarettir. Meşalenin sönmesi, bir devlet büyüğünün ölümüne işarettir.

Rüyada elinde yanan bir meşale tuttuğunu gören insan hayatta çok ilerleyecek ve toplumda güzel bir yere sahip olacaktır. Sönen ve tüten meşale başarısızlık ve sıkıntıdır.

Rüyada meşaleyi elinde tuttuğunu görmek: Aydınlatma aracı, alim kimseye, insanlara iyilik eden ve öncü durumundaki insana işarettir. Meşalenin aydınlığı hidayete, adalet ve hakkaniyet ölçülerine; meşalenin sönmesi ya da söndürülmesi, alimin yahut devlet başkanının vefatına, adalet ve düzenin bozulmasına; elinde meşale taşıyan kimse, insanların onun vasıtasıyla hidayet bulduğu kimseye, mürşid ve velilere, ilmiyle amel eden bilgine; kendisiyle istişare edilen akıl ve hikmet sahibi kimseye delalet eder.

Rüyada bir sahrada etrafı aydınlatan ve arkasından halkın yürüdüğü bir meşale görmek, farklı konularda kendinizi geliştirmeniz gerektirdiğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada meşale görmek, yeni bir arkadaş çevresine gireceğinize ve bu yeni arkadaşlıkların size çok iyi geleceğine delalet eder.

Bkz: Meşaleci

Meşale

“Rüyada Meşale Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada elimde meşale vardı ve üzerinde Arapça yazılar yazılıydı. Lütfen rüyanın ne anlama geldiğini söyler misiniz bugün?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir