Rüyada Mangal Görmek

Rüyada mangal yapmak, işlerinizin düzeleceğine ve para sıkışıklığını aşacağınıza yorumlanır. Mangal yakmak, kârlı bir iş için girişimlere başlamak demektir.

Rüyada görülen mangal sıcaklık veriyorsa, yuvayla ilgili mutluluktur.

Rüyada mangal görmek, hangi çeşitten olursa olsun, evin sahibi ile tabir olunur. Boş mangal görmek, iyi değildir. Rüyada mangal görmek, ocak gibi tabir olunur. Bazılarına göre, rüyada mangal, saklanan sandık veya bir yer ile tabir olunur.

Rüyada bir mangal satın aldığını görmek, rüyayı görenin eline mal geçer ve o malı saklar. Mangalın kırıldığını gören zarara uğrar. 

Rüyada mangalı bir yerden başka bir yere taşıdığını görmek, malının bir yerden diğer yere götürüleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mangal görmek, para kasası ile tabir edilir. Mangal satın aldığını gören kimsenin eline mal geçer. Mangalın bittiğini gören kimse zarara uğrar.

Bkz: Et Pişirmek, Pirzola

Mangal

“Rüyada Mangal Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, kısa süredir ailelerimizin arkadaş olduğu biriyle gizlice görüşüyorum. Annem rüyasında görüştüğüm kişinin annesinin bize gelmek istediğini fakat bulunduğu yerde mangal yakmış oldukları için gelemeyeceğin haberinin geldiğini ve birine de pişirmiş olduğu gözlemeyi verdiğini görmüş ancak gizlice görüştüğüm bu kişinin annesi hayatta değil. Acaba annem aramızdaki ilişkiyi sezinlemiş de bilinçaltı mı ortaya çıkıyor ya da evliliğimizi mi istiyor? Ölünün hayattaymış gibi haber göndermesi iyi bir haber mi anlayamadım… Rica etsem yorumlayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir